- 17 Mayıs 2020
- 162
- 179
- 36
Bende de başladı galiba olmak üzereyim ..Kızlar bu arada ağrı birebir regl ile aynı. O kadar benziyo ki sürekli tuvalete gidip bakıyorum. Tam alt karında böyle kıvrandıran bi ağrı değil sızlıyo sürekli.
Aynen öyle bu ay çok takıldım bu konuya nedense belirtim çok oldu ondan galiba Allah'ı m yıllarca bekleyenlere yardim etsin herkesin dualarını kabul etsin inşallahAynen kuzum yap bir çok düşünüyorsun kendini aşırı sitrese soktun en azından biraz rahatlarsın
Bekle yarın sabah ilk idrarla yaparsın da netleşirBen yaptircam galiba negatifse de en azından rahatlarim merakla bekleyip durmam
Hadi yaa bende de var az çok hafiften sıžıBende de başladı galiba olmak üzereyim ..
Âmin aynen son üç aydır istiyorum ve sürekli aklımda yıllardır isteyenler var ve sürekli dua ediyorum onlara Rabbim nasip etsin çok zormuşAynen öyle bu ay çok takıldım bu konuya nedense belirtim çok oldu ondan galiba Allah'ı m yıllarca bekleyenlere yardim etsin herkesin dualarını kabul etsin inşallah
Evet baya regl başlangıç agrilari gibi, gerildimHadi yaa bende de var az çok hafiften sıžı
Aynen benimde ama daha4 gün var çok erken benim içinEvet baya regl başlangıç agrilari gibi, gerildim
Test al sabah ilk idrarla yap varsa büyük ihtimal çıkar.. ben senin hamile olduğunu hissediyorumAynen benimde ama daha4 gün var çok erken benim için
Ayyy Allah'ım inşallah oyledir ağzın bal yesin kucağına bebisinle dolsun inşallahTest al sabah ilk idrarla yap varsa büyük ihtimal çıkar.. ben senin hamile olduğunu hissediyorum
Birbirimizi gaza getirmişte olabilirizBu durumları sabırla sükunetle bekleyen arkadaşlar varsa azcik akıl rica ediyorum bennormalde de sabırsız aceleci bir yapım var bu süreç bana çok zor geliyor vallahi
HahahahBirbirimizi gaza getirmişti olabiliriz
Testim yarın gelecekmiş. Ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı. Adet olacaksan düşüyor değil miTabi ki her durumda da mutlaka yazacağım
Aynen hamilelik varsa artarTestim yarın gelecekmiş. Ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı. Adet olacaksan düşüyor değil mi
Galiba öyleydi ben tam emin değilimTestim yarın gelecekmiş. Ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı. Adet olacaksan düşüyor değil mi
Testi yıkadım kuruma çizgisi de değil çizgi olduğu gibi kaldıVar gibi silik ama var