Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bu döngüm biraz garip oldu. Normalde yumurtlama zamanı ağrım olur ve hangi tüpten yumurtladığını bile hissederim. Bu döngü ovülasyon testi kullandım ve o günleri değerlendirdim. Ama bu sefer hiç bir ağrı fln hissetmedim yumurtlama zamanı. Şimdi de öyle bariz bir hamilelik belirtim yok. Regle 4 gün var onun da hiç bir belirtisi yok. Baya belirtisiz bir ay geçiriyorum.

Bazı kadınlarda hiç belirti olmayabiliyormus inşallah sizinde öyledir

Kan testini kaç gün önceden yaptırılmalı acaba bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı çevresinde falan yaptiran duyan var mi

Kan testini kaç gün önceden yaptırılmalı acaba bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı çevresinde falan yaptiran duyan var mi
Döllenmeden 10 gün sonra hcg artmaya baslar diye okumuştum sanki...bu da ortalama adetten onceki 4 günü tekamül ediyor gibi

adet gecikmeden yapmayın diyorlar. Hatta doktorlar da pek sıcak bakmıyormuş sanırım. Hem daha stresli olur kimyasal olma ihtimali de var çünkü.

Bazı kadınlarda hiç belirti olmayabiliyormus inşallah sizinde öyledir
Olabilir. Yani bu ay genel olaak hiç br şeyi hissetmiyorum, hamileliği de hissetmiyor olabilirim. Aslında sürekli kendimi dinlemiyorum ama yine de insanın aklına geliyor tabii ki. Bakalım BAT tarihi gelmeden test yapmayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…