- 18 Mayıs 2020
- 979
- 1.179
Bazı kadınlarda hiç belirti olmayabiliyormus inşallah sizinde öyledirBenim bu döngüm biraz garip oldu. Normalde yumurtlama zamanı ağrım olur ve hangi tüpten yumurtladığını bile hissederim. Bu döngü ovülasyon testi kullandım ve o günleri değerlendirdim. Ama bu sefer hiç bir ağrı fln hissetmedim yumurtlama zamanı. Şimdi de öyle bariz bir hamilelik belirtim yok. Regle 4 gün var onun da hiç bir belirtisi yok. Baya belirtisiz bir ay geçiriyorum.
Döllenmeden 10 gün sonra hcg artmaya baslar diye okumuştum sanki...bu da ortalama adetten onceki 4 günü tekamül ediyor gibiKan testini kaç gün önceden yaptırılmalı acaba bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı çevresinde falan yaptiran duyan var mi
adet gecikmeden yapmayın diyorlar. Hatta doktorlar da pek sıcak bakmıyormuş sanırım. Hem daha stresli olur kimyasal olma ihtimali de var çünkü.Kan testini kaç gün önceden yaptırılmalı acaba bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı çevresinde falan yaptiran duyan var mi
Olabilir. Yani bu ay genel olaak hiç br şeyi hissetmiyorum, hamileliği de hissetmiyor olabilirim. Aslında sürekli kendimi dinlemiyorum ama yine de insanın aklına geliyor tabii ki. Bakalım BAT tarihi gelmeden test yapmayacağım.Bazı kadınlarda hiç belirti olmayabiliyormus inşallah sizinde öyledir
Sen bilirsin canım baya heyecanlısın maşallah inşallah nasip olurSANIRIM DAYANAMAYIP BUGÜN YAPTIRICAM
inşallah canım iki aydır yaşım 36 malesefSen bilirsin canım baya heyecanlısın maşallah inşallah nasip olurKaç aydır deniyorsunuz?
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin. Üzülme benim etrafımda 40 yaşında doğal yollarla hamile kalıp doğum yapanlar var. Yeter ki sağlıklı ve huzurlu ol.inşallah canım iki aydır yaşım 36 malesefbir kaç ay daha deneyip doktora gitmem gerekecek sanırım
amin inşallahRabbim en hayırlı zamanda nasip etsin. Üzülme benim etrafımda 40 yaşında doğal yollarla hamile kalıp doğum yapanlar var. Yeter ki sağlıklı ve huzurlu ol.
Bir de bundan önce doğum kontrol hapı kullandıysan vücudun kendine gelmesi bikaç ay alabiliyormuşinşallah canım iki aydır yaşım 36 malesefbir kaç ay daha deneyip doktora gitmem gerekecek sanırım
var mı belirti inşallah adet olmazsınız :)Hayır bugun
hiçbir hap kullanmadım canım geç evlendik biz biraz :)Bir de bundan önce doğum kontrol hapı kullandıysan vücudun kendine gelmesi bikaç ay alabiliyormuş
Olur olur her şeyin bir zamanı var. Ben inanıyorum olacak bir gün.hiçbir hap kullanmadım canım geç evlendik biz biraz :)
çok teşekkürlerOlur olur her şeyin bir zamanı var. Ben inanıyorum olacak bir gün.
Teşekkür ederimvar mı belirti inşallah adet olmazsınız :)
bende de bu sabah başladı hafiften bir ağrı bakalım bekleyip görecez sennin sonuç benden önce belli olacak inşallahTeşekkür ederim
Demin olacak gibi hissettim ama suan hiçbir belirti yok