Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar çatlama olucak mı diye merakla testimi yaptım..bugün çok daha silik Sizce çatlama oldu mu...Gecen ay hic bu kadar silikleşmemisti hep koyu gitmişti..ay çok heyecan yaptım ya
Evet canım ztn catlaman dün olmustu dedim sana degerlendir bugunu ve yarını

Bat a 5 gün kala yaptırdım sabahı testte gördüm eşim sabredemedi gecesi kan testine gittik. Arkadaşım testte bu kadar erken gözüken kanda hayli hayli çıkar dedi çıktı da zaten.
Aslında bu kadar erken kana gitmem belki de yanlıştı bilmiyorum. Çünkü burda kimyasal vs. o kadar okudum ki korkmuyo değilim. İlk denemem ve ilk gebeliğim çünkü. Belki de görmeseydim kanda regl olduğumda üzülmezdim. Ama şimdi görünce hcg artıcak mı falan daha çok stres oluyo. Önermiyorum erkenden kana gitmeyi

Merhabalar kızlar bugün çatlamış demek oluyor mu acaba? Bu kadar silikleşmesi yeterli midir sizce?

Eklentiler

• BD952A51-F37A-4349-ABCB-1C820A4528ED.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 24
Mrb arkadaşlar..allahım bir an önce inşallah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip eder sağlıkla..ben mayis ayında ovulasyonu denedim olmadı.yaklasik 6 aydirda korunmuorum.bu ayda takip yapiyim dedim ama biraz boşladım.5 haziranda yani dün akşam bir kaşık ağrısı ateş basması oldu baktım ovulasyon pozitif.gece yapmıştım testi 1 gibi.haziranin 2 3 4 u değerlendirmistik.dun değil ama bugünü değerlendirdik.tutma şansı varmi

Benim bıldığim kadarıyla sperm canlı kalabılıyor Bikaç gün yumurtlama ve çatlama günlerinde kanallarda sperm bulunması gerekıyor siz bugünü yarınıda değerlendirin bende öyle yapıyorum Çatlamadan sonrayı da değerlendirmek önemli.

Teşekkür ederim bende test mi bozuk diye endişelendim tamamdir o zaman testlere devam ediyorum ayni saatte yapiyorum zaten bir yandan ateş de olcuyorum 2 yoldan takip umarim kacirmayiz :)

Geç döllenme olabilir ama. Negatif çıktığı zaman yanışma payı varmış. Ama pozitifte çizgi silik dahi olsa gebelik var demekmiş. Hassas bi testmiş o çünkü
Gec döllenme oldugunu sanmiyorim çünkü son 1 haftayı değerlendiremedik

Değerin kaç çıktı kan testinde canım benimde 4 gün var yaptırmayı düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…