Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar çatlama olucak mı diye merakla testimi yaptım..bugün çok daha silik Sizce çatlama oldu mu...Gecen ay hic bu kadar silikleşmemisti hep koyu gitmişti..ay çok heyecan yaptım ya

Eklentiler

• 20200608_160532.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200608_160453.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar çatlama olucak mı diye merakla testimi yaptım..bugün çok daha silik Sizce çatlama oldu mu...Gecen ay hic bu kadar silikleşmemisti hep koyu gitmişti..ay çok heyecan yaptım ya
Çatlamış bence

Hayır aslında embriyo daha 13 günlük falan Ama reglin ilk günü ve beta hcg değerine göre hesaplama yapılıyo o da 3 hafta 4 gün oluyo

Evet olmuş görünüyor, değerlendirmeniz lazım.. daha fazla silikleşirse kacirabilirsiniz

Kızlar çizginin kuruma çizgisi olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı? Ben test yaptım ilk yaptığımda gölge gibi bir şey gördüm ama sonra kendimi kandırıyorum diye bıraktım bir kenara ama bekledikçe belirginleşti fotoğrafını bırakıyorum buraya

Eklentiler

• D01569D0-33FF-4405-9DFE-3736A1CBEC30.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 53
Varsa bi test daha yapın. Kuruma Çizgisine çok benziyor çünkü

kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için su damlatanları okumuştum suyu damlatınca çizgi gidiyorsa kuruma çizgisiymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…