ikinci çizgiyi görüyorum ben
Var gibi silik ama var
Kaç gün var batabende de bu sabah başladı hafiften bir ağrı bakalım bekleyip görecez sennin sonuç benden önce belli olacak inşallah
4 gün kaldı benimKaç gün var bata
Son saatlerimizKaç gün var bata
Hadi bakalım insallah vardır4 gün kaldı benim
EvetSon saatlerimiz
Sonucu yazın mutlaka hepimizin heyecanlı bekleyişi varEvet ☺
Çatlamış benceKızlar çatlama olucak mı diye merakla testimi yaptım..bugün çok daha silikSizce çatlama oldu mu...Gecen ay hic bu kadar silikleşmemisti hep koyu gitmişti..ay çok heyecan yaptım ya
Hayır aslında embriyo daha 13 günlük falanben birşey sormak istiyorum adetinize 5 gün kala 3 haftalık hamileyseniz yumurtlama ne zaman oldu ki şundan dolayı soruyorum mesela ben hamileysem bu ay ayın 29undaydı döllenmem bebek iki haftalık olacak. siz erken mi yumurtladınız acaba sürelerdeki değişiklikler kafamı karıştırıyor
teşekkür ederim cevabınız içinHayır aslında embriyo daha 13 günlük falan ☺ Ama reglin ilk günü ve beta hcg değerine göre hesaplama yapılıyo o da 3 hafta 4 gün oluyo
rica ederimteşekkür ederim cevabınız için
Evet olmuş görünüyor, değerlendirmeniz lazım.. daha fazla silikleşirse kacirabilirsinizKızlar çatlama olucak mı diye merakla testimi yaptım..bugün çok daha silikSizce çatlama oldu mu...Gecen ay hic bu kadar silikleşmemisti hep koyu gitmişti..ay çok heyecan yaptım ya
Tabi ki her durumda da mutlaka yazacağımSonucu yazın mutlaka hepimizin heyecanlı bekleyişi var
Yaa öyle miiii...iyi oldu bunu söylediginizEvet olmuş görünüyor, değerlendirmeniz lazım.. daha fazla silikleşirse kacirabilirsiniz
Varsa bi test daha yapın. Kuruma Çizgisine çok benziyor çünküKızlar çizginin kuruma çizgisi olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı? Ben test yaptım ilk yaptığımda gölge gibi bir şey gördüm ama sonra kendimi kandırıyorum diye bıraktım bir kenara ama bekledikçe belirginleşti fotoğrafını bırakıyorum buraya
kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için su damlatanları okumuştum suyu damlatınca çizgi gidiyorsa kuruma çizgisiymişKızlar çizginin kuruma çizgisi olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı? Ben test yaptım ilk yaptığımda gölge gibi bir şey gördüm ama sonra kendimi kandırıyorum diye bıraktım bir kenara ama bekledikçe belirginleşti fotoğrafını bırakıyorum buraya
Teşekkür ederim, yarın yaparım artıkVarsa bi test daha yapın. Kuruma Çizgisine çok benziyor çünkü