Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hayırlısı insallah

ben sadece reglin 15. Günü tek iliski denedim 14. Gün yumurtlama diye düşünerek bugün en azından onu öğrenmiş olacağım..
Ben de tam emin değilim 23-24 gibi çatlama oldu diye biliyorum. Ama şuan ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtileri var. Ama bebek yoksa bari hemen adet olup kurtulsak.

Aynen ya benimde yaklaştıkça geçti tüm belirtiler umudum gitti bianda.. artmalı diye düşünüyordum

yaa benim ilk deneme sanki hemen olacak gibi oyle emin tavırlarla bekliyodum ki gün geçtikçe umudum azalmaya başladı reglimi günümden günüme oluyorum gecikirse emin olucam ama böyle batmalar pek olmuyordu yani sanırım... Bide sürekli yorgunluk halim var hiç bi şey yapasım yok ama reglimden önce böyle oluyordum ayy kafam çok karışık napıcaz bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun. Sizin reglinize kaç gün kaldı

Aynen ya benimde yaklaştıkça geçti tüm belirtiler umudum gitti bianda.. artmalı diye düşünüyordum
Benimde çok kasık ağrım olmuştu hatta son bir haftayı ağrılarım olduğu için değerlendiremedik ama cumartesi günü bir anda kesildi tüm agrilarim bugünde sabah adet olacakmis gibi hafiften ağrım başladı. Ama hamile olupta bu ağrıları kesilenler varmış o yüzden umudumu yitirmedim

Adetine kaç gün kaldı?
Benimde Yumurtlama gününden de değerlendirdikten sonra göğüs ve hafiftenkasık ağrıları başlamıştı. Son altı gündür tamamen kesildi şu an üç günüm kaldı

Ben de hissettim ve artık burda bitti dedim kendi kendime çünkü düşünmeyeceğim uzun bir süre hayırlısı bu dedim sonra baktım ki birsey yok dengem şaştı ya
Hayirlisi olsun artk canm dusunme düşündükçe kotu oluyor

4 günün var benimde. Bende göğüs hassasiyeti hiç olmadı . Adet olacakmış gibi ağrı var mı sizde

4 günün var benimde. Bende göğüs hassasiyeti hiç olmadı . Adet olacakmış gibi ağrı var mı sizde
Hayır şu an hiçbir şey yok adet hissi falan..
Hatta mesela adetim yaklaştıkça sürekli günlük pedimde islaklık hissi olurdu sürekli değiştirmek zorunda kalırdım peçete kullanırdım vs kuru hissetmek açısından o histe yok. Bilmiyorumki artık Psikolojik olarak tüm belirtiler vücudumuzu tanıdığımız her şey allak bullak oldu

Aynen bende psikolojik mı acaba diyorum ama kasık ağrısı psikolojik hissedilmez galiab

28 Mayıs canım
Aynen benimde öyle. Hani baktığın zaman 28’inde değerlendirmişsek 28 sonraki gün hesapladığımızda Bugün daha 11 gün oluyor tutmuşsa eğer. Herkeste genelde 12.- 14. gün Ya daha fazlası olduğunda fark ediyor hamile olduğunu. Clear blue ‘nun kendi sitesinde bir test var son adet tarihini giriyorsun yumurtlama gününü giriyorsun ve adet döngünü giriyorsun. Onların en erken testini ne zaman yapabileceğini söylüyor. Yarın dan itibaren altı gün önceden yapılan erken gebelik testini önerdi.
Yani umudunu kaybetme umarım henüz erkendir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…