- 17 Mayıs 2020
- 162
- 179
- 36
Tesekkurler bakalım belli olacak ozaman bugunEvet. Bugün adet olursan 25 Mayıs da çatlamış
Ayy çok heyecanlıCuma günü yapmıştım negatif çıkmıştı sonra yeltenmedim
Aslında bugün test yapsak çıkar ama ben tekrar o heyecana girmek istemiuorumBenim de hiç gecikmez normalde. Bugün de olmazsam atlattım demektir.
Yumurtlama tarihi değişebilir. O ay geç yumurtlaya bilirsiniz. Adet tarihinize kadar da uzayabilir. O kesin değil. Ama yumurtanın catladigi 14. Gün kesin adet olursunuz.Kesin mi canım o emin misin ona göre değişecek benim beklediğim tarih pofffff
Yap bence çok merak ettimAslında bugün test yapsak çıkar ama ben tekrar o heyecana girmek istemiuorum
Biraz araştırdım kadar erken çıkmayabilirmiş, bende bilmiyorum ki yapınca testi ve çıkmayınca saldım.. yokmuş gibiAyy çok heyecanlıadetine yakın pik görmüş olsan geç döllenme olabilir dicem ama bende bilemedim neden
Kaç gün gecikti belirtiler nelerdiBiraz araştırdım kadar erken çıkmayabilirmiş, bende bilmiyorum ki yapınca testi ve çıkmayınca saldım.. yokmuş gibi
Ben bir saattir korkudan lavaboya gitmiyormBende olacakmışım gibi hissediyorum.. hatta oldum sandım olmamışım .. belirsizlik daha yoruyor
Kız dur gaz vermeYap bence çok merak ettim
Benim kesin 4 gün var o zaman adete erken gebelik testi doğru o zaman negatif çıktı benimYumurtlama tarihi değişebilir. O ay geç yumurtlaya bilirsiniz. Adet tarihinize kadar da uzayabilir. O kesin değil. Ama yumurtanın catladigi 14. Gün kesin adet olursunuz.
Senin adına cok heyecanlanıyorum Elysa inşallah adet olmazsın ya gönülden dualarım senleBen bir saattir korkudan lavaboya gitmiyormşaka bi yana o hissiyat yoruyor insani
Benim testim kargo da gelemedi bir türlü ya. Kargo bekliyorum gözüm yoldaAslında bugün test yapsak çıkar ama ben tekrar o heyecana girmek istemiuorum
Ayy bak sen yazdıkça daha heyecan yaptım aman yap kurtulalım ama sonra negatif çıkarsa günahına girmeyim yaKız dur gaz verme
ayy ama kesin net öğrenirim yapsam bu belirsizlikle yaşanmaz ki
Allah razi olsunSenin adına cok heyecanlanıyorum Elysa inşallah adet olmazsın ya gönülden dualarım senle
Ben de hissettim ve artık burda bitti dedim kendi kendime çünkü düşünmeyeceğim uzun bir süre hayırlısı bu dedim sonra baktım ki birsey yok dengem şaştı yaBen bir saattir korkudan lavaboya gitmiyormşaka bi yana o hissiyat yoruyor insani
Hadi hayırlısı insallahBenim testim kargo da gelemedi bir türlü ya. Kargo bekliyorum gözüm yolda
Bende de çok olmustu kaşıklarım ve karnıma batmalar ana bariz agriyordu fakat iki gündür birsey yok yaklaştıkça artması gerekmiyor mu gebelik olsaydi.. bile bile yapınca hep bir soru işareti oluyor benim kızların ikisi de sürpriz korunarak olmustu böylesini ilk defa yaşıyorumYaaa hafif kasıklarımda batmalar var ama sadece sol yumurtalığımda sol tarafımda ara ara giriyor. Normalde regli olacağım zaman bu kadar olmuyordu ama ilk deneme işte her şeyi gebeliğe yoruyorum. Daha var 6 gün anam geçmiyor günler. Erken gebelik testi yapsam işte dediğiniz gibi çok erken varsa bile negatif çıkacak.. Kızlarrr Allah yardımcımız olsun kafayı yemeden