Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa hafif kasıklarımda batmalar var ama sadece sol yumurtalığımda sol tarafımda ara ara giriyor. Normalde regli olacağım zaman bu kadar olmuyordu ama ilk deneme işte her şeyi gebeliğe yoruyorum. Daha var 6 gün anam geçmiyor günler. Erken gebelik testi yapsam işte dediğiniz gibi çok erken varsa bile negatif çıkacak.. Kızlarrr Allah yardımcımız olsun kafayı yemeden :kızgın:

Yaaa hafif kasıklarımda batmalar var ama sadece sol yumurtalığımda sol tarafımda ara ara giriyor. Normalde regli olacağım zaman bu kadar olmuyordu ama ilk deneme işte her şeyi gebeliğe yoruyorum. Daha var 6 gün anam geçmiyor günler. Erken gebelik testi yapsam işte dediğiniz gibi çok erken varsa bile negatif çıkacak.. Kızlarrr Allah yardımcımız olsun kafayı yemeden :kızgın:
Bende de çok olmustu kaşıklarım ve karnıma batmalar ana bariz agriyordu fakat iki gündür birsey yok yaklaştıkça artması gerekmiyor mu gebelik olsaydi.. bile bile yapınca hep bir soru işareti oluyor benim kızların ikisi de sürpriz korunarak olmustu böylesini ilk defa yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X