Merhaba sanırım yüksek ihtimalle hamilesin . MaşaAllah ne güzel. Sonuç ilk 5 dk da mı çıktı?Kızlar günaydın Bat günüm bugün bu da sabah ki testim
Canım hakiki keçiboynuzu pekmezi yedir eşine sabahları kahvaltıda, akşamları yemek sonrası fındık yiyinKız atağın alasını yapiyorum ama onda biraz stres gözlemliyorum..o saniyorki ilk yaptik ya ben hemen ertesi gün hamile kalicam4 aydir olmayinca kendinde sorun var diye düşünüyor sanki..
Evet cnmMerhaba sanırım yüksek ihtimalle hamilesin . MaşaAllah ne güzel. Sonuç ilk 5 dk da mı çıktı?
MaşaAllah tebrik ederim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi ve kucağına almanı nasip etsin. Kan testi yaptır hemen gitEvet cnm
Kızlar günaydın Bat günüm bugün bu da sabah ki testim
Aldım ve 3 haftadır içiyorCanım hakiki keçiboynuzu pekmezi yedir eşine sabahları kahvaltıda, akşamları yemek sonrası fındık yiyinerkekler için ciddi etkili oluyor
Oooo maşallah Hayırlı olsun canım☺ Darısı bekleyenlere hepimize insallahKızlar günaydın Bat günüm bugün bu da sabah ki testim
Amin Allah razı olsun cnmMaşaAllah tebrik ederim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi ve kucağına almanı nasip etsin. Kan testi yaptır hemen git
Amin cümlemizden cnm. Bizlere de dua et olur mu ? Hamişlerin duası kabul olur Allahın izniyleAmin Allah razı olsun cnm
Bugün olmazsam yarin gidicem nasip olursaohh mis hadi hayırlısı.. doktor kontrolü ne zaman?
Etmezmiyim hiç Rabbım isteyen herkese nasip etsinAmin cümlemizden cnm. Bizlere de dua et olur mu ? Hamişlerin duası kabul olur Allahın izniyle
Amin cnmEtmezmiyim hiç Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Ekledm ama temmuz bu sayfa ac istersen temmuz icin sinra oraya geliriz kalanlar
Canm hayirli olsunnnnn rabbim kalp atisini duymayi nasip etsin hemen doktora git uada randevu allKızlar günaydın Bat günüm bugün bu da sabah ki testim
Canım açmış biri temmuz sayfası ..Ekledm ama temmuz bu sayfa ac istersen temmuz icin sinra oraya geliriz kalanlar
Bana veriyorlar tarihi de yeni sayfayi sizlerden biri acsin hadiBen regl oldum 2gun gecikti cabuk bitsin bu defa iyi degerlendirmek icin ugraşicambu sefer basaricam...temmuzu kim yazdi???