- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 32
Gecen ayki tarihlerde yumurtlama olmayinca stres yaptim üzüldüm gercekten...bende oyle düşünüyorum adetim uzar muhtemelenBelki stres yaptın ve geç yumurtlama oldu. Regl tarihi de gecikir o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen ayki tarihlerde yumurtlama olmayinca stres yaptim üzüldüm gercekten...bende oyle düşünüyorum adetim uzar muhtemelenBelki stres yaptın ve geç yumurtlama oldu. Regl tarihi de gecikir o zaman
Test pik olduktan 1 veya 2 gün sonra pik olan cizgi silikleşmeliIyi aksamlar catlama olunca nasil anliyosunuz ?
Ya aslında ben yumurtlama olmayıp testlerim 22. Gunde hafif koyulasmaya baslayinca acaba dedim hamilemiyim...hane yumurtlama olmadı ama adet bitiminin gecesi olan iliskiden hamilekalan çok var diye o gunleri genelde boş gecirmem acaba dedim o gece hamile mi kaldim...o gecenin uzerinden de 16 gün gecti bu sabah ilk idrarla test yaptım golge dahi yoktu tertemiz çıktı. ..o yuzden hamile olacagima ihtimal vermiyorum hicbir belirtimde yok zatenYa bence gebelik var t çizgisi daha koyu çünkü bence kanına baktır canım bizede haber ver
Ben çatlama iğnesi yaptım ve onun içinde beta hcg hormonu var çatladımı diye testle bakayım dedim t C den daha koyu çıkıyor o yüzden acaba mı dedim ama regline daha olduğu için normal gebelik testinde çıkmaz bence erken gebelik test yapYa aslında ben yumurtlama olmayıp testlerim 22. Gunde hafif koyulasmaya baslayinca acaba dedim hamilemiyim...hane yumurtlama olmadı ama adet bitiminin gecesi olan iliskiden hamilekalan çok var diye o gunleri genelde boş gecirmem acaba dedim o gece hamile mi kaldim...o gecenin uzerinden de 16 gün gecti bu sabah ilk idrarla test yaptım golge dahi yoktu tertemiz çıktı. ..o yuzden hamile olacagima ihtimal vermiyorum hicbir belirtimde yok zaten
Ama normalde de yumurtlama olunca testin boyle pik olmasi gerekmez mi...t c den daha koyu olmali deniliyor hepBen çatlama iğnesi yaptım ve onun içinde beta hcg hormonu var çatladımı diye testle bakayım dedim t C den daha koyu çıkıyor o yüzden acaba mı dedim ama regline daha olduğu için normal gebelik testinde çıkmaz bence erken gebelik test yap
Aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum ben. Baya okumuştum burda yazanları falan bi kaç kişi gebeliğini böyle öğrenmiş diye bende yaptığım testlerde aynı şeyi görünce doğru olduğunu düşündüm açıkçası sürece göre bana Bilgi verirsen sevinirim bende ona göre kendimi güncellenmiş olurumAma normalde de yumurtlama olunca testin boyle pik olmasi gerekmez mi...t c den daha koyu olmali deniliyor hep
Cocuk istedigimzden beri benim esimde öyleydi stres yapıyordu ama artk aştı onu eger oyleyse eşinde alışır zamanla ustune gitmeCanım aksi gibi bu aralar eşimde de bi isteksizlik var...o kadar sık olur mu bilmem ama elimden geldiğince yapmaya çalışacağım
Yok yok benim dediğim gibi..hatta instagram da yumurta takibi yapan sayfalar var t c den daha koyu olmali diyorlar..ay keşke tabi senin dedigin gibi olsa☺☺☺Aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum ben. Baya okumuştum burda yazanları falan bi kaç kişi gebeliğini böyle öğrenmiş diye bende yaptığım testlerde aynı şeyi görünce doğru olduğunu düşündüm açıkçası sürece göre bana Bilgi verirsen sevinirim bende ona göre kendimi güncellenmiş olurum
4 aydir cocuk calismalari var..bundan 1 sene once de isteksizlik vardi biraz ama cocuk dusuncesinden sonra bu durum daha da artti...cocuk olmasini cok istiyor ama o ise karsi isteksiz...en son dayanamayip biraz soylendim...hem olsun istiyorsun hem yanaşmiyorsun bunu ben kendi kendime üretemem kusura bakma dedim ay bunu duyduğum iyi oldu ben bitek benim eşim boyle oldu saniyordumCocuk istedigimzden beri benim esimde öyleydi stres yapıyordu ama artk aştı onu eger oyleyse eşinde alışır zamanla ustune gitme
Hee ben sana asıl söylemem gerekeni simdi hatirladim...benim gecen ayki yumurtlama testimde böyleydi ama gel görki hamile falan degilim☺Aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum ben. Baya okumuştum burda yazanları falan bi kaç kişi gebeliğini böyle öğrenmiş diye bende yaptığım testlerde aynı şeyi görünce doğru olduğunu düşündüm açıkçası sürece göre bana Bilgi verirsen sevinirim bende ona göre kendimi güncellenmiş olurum
He bir de hiç bir ovülasyon veya destek otu ilacı v.s kullanmıyorum çünkü bu ay 4. Ay daha yeni olur diyorlarMerhabalar buraya da geliyim bari şubat 2de doğum kontrol hapını bıraktım. İlk ay 35 gün sonra adet gördüm. Sonraki ay 26 ondan sonraki ay 23. En son 2 mayısta adet oldum. Bugün 37. Gün ne adet oldum ne testlerim pozitif çıktı. Şaşkınım. Doktor adet olunca hormon testi yapalım demişti olamadığım için gidemedim de ultrasonla baktı sorun yok dedi. Bilmiyorum sonuç ne olur? Yorumlarını bekliyorum var mı benim gibi?
Bende elendimHaziran ayi icin herkese basarilar ben elendim temmuza devam insallah bu linkte bebisleriniz olur benim gibi temmuza gecmezsiniz
Normalde de oyleyse bi doktora gorunsun canm hormonal olabilir4 aydir cocuk calismalari var..bundan 1 sene once de isteksizlik vardi biraz ama cocuk dusuncesinden sonra bu durum daha da artti...cocuk olmasini cok istiyor ama o ise karsi isteksiz...en son dayanamayip biraz soylendim...hem olsun istiyorsun hem yanaşmiyorsun bunu ben kendi kendime üretemem kusura bakma dedim ay bunu duyduğum iyi oldu ben bitek benim eşim boyle oldu saniyordum
Canm esine birakirsan olmaz sen yanasacaksn rahat birakma adamı degerlendirecegm, gunler ben adamin yakinlasmasini beklemiyorm birazda bizim ataga gecmemiz lazm4 aydir cocuk calismalari var..bundan 1 sene once de isteksizlik vardi biraz ama cocuk dusuncesinden sonra bu durum daha da artti...cocuk olmasini cok istiyor ama o ise karsi isteksiz...en son dayanamayip biraz soylendim...hem olsun istiyorsun hem yanaşmiyorsun bunu ben kendi kendime üretemem kusura bakma dedim ay bunu duyduğum iyi oldu ben bitek benim eşim boyle oldu saniyordum
Ya açıkçası ben vajinismustum 3.5 sene malesef...eşimde de haliylr isteksizlik başlamıştı. .tam vajinismusu atlattim cocuk istiyoruz bu durum artti...aslında iki durumda da eşimin boyle olmasi ince düşününce hakli geliyor ama malesef ben onun kadar sabırlı değilimNormalde de oyleyse bi doktora gorunsun canm hormonal olabilir
Tebrik ederim vajinismusu yenmissin dedigim gibi yap guzel elbiseler camasirlar ortamlar hazirla esinin neyi sevdigini sen bilirsinYa açıkçası ben vajinismustum 3.5 sene malesef...eşimde de haliylr isteksizlik başlamıştı. .tam vajinismusu atlattim cocuk istiyoruz bu durum artti...aslında iki durumda da eşimin boyle olmasi ince düşününce hakli geliyor ama malesef ben onun kadar sabırlı değilim
Kız atağın alasını yapiyorum ama onda biraz stres gözlemliyorum..o saniyorki ilk yaptik ya ben hemen ertesi gün hamile kalicam 4 aydir olmayinca kendinde sorun var diye düşünüyor sanki..Canm esine birakirsan olmaz sen yanasacaksn rahat birakma adamı degerlendirecegm, gunler ben adamin yakinlasmasini beklemiyorm birazda bizim ataga gecmemiz lazm
Yumurtlama gunlerini vs herseyi anlat ve tes falan yapıyorsan da o bilmesin. Ne zaman olursa olsun de ona planli birliktelik oldugunu dusununce erkekler se isteksizlik oluyor. Artk masajlar vs ugrad ugradabildign kadar adamlaKız atağın alasını yapiyorum ama onda biraz stres gözlemliyorum..o saniyorki ilk yaptik ya ben hemen ertesi gün hamile kalicam 4 aydir olmayinca kendinde sorun var diye düşünüyor sanki..