Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[/QUOTE="evrem92, post: 64085545, member: 981621"]
Kizlar burda belki denk geldiniz 19. gün oldu yumurtlama olmadi testlerim hep silik yumurtlama olmucak herhalde demistim(önceki ay 14 ve 15. Günler olmustu yumurtlama)...tam test yapmayı bırakıyordumki 22. Gün kasık ağrısı ve yumurtlama akıntısı gördüm teste devam ettim koyulasmaya basladi bugün ise 24. Gün adete 4-5 gün kala testim pik oldu ben şok😮 bakalim çatlama olucak mi gecen ay olmamisti...catlama da olur tutarsa gec dollenme dedikleri olucak sanirim☺ bakalim Rabbim ne nasip eylicek
Ya çok ilginç. Benim adetlerim de çok düzenlidir ama bugün 18.gun ve benim canım da çok sıkılmıştı pik görmeyince. Artık yapmayı düşünmüyordum. Devam edeyim ben de. İnşallah güzel sonuç alırsınız.
[/QUOTE]
Canim bence devam et bende cok umutsuzdum ama bak yumurtladim..hic belli olmuyo

Nasipse bu akşamı da değerlendirmeyi düşünüyorum. .gecen ay çatlama olmadi asıl önemli olan oymuş..bakalim çatlama olucak mi...insallah hayırlı tarafindan olur ya. ..
Adet tarihine kadar bir gun degerlendur bir gun bekle oyle devam ettir catlama olsa bile ben oyle yaptım bakalm bat 3 var

Ya çok ilginç. Benim adetlerim de çok düzenlidir ama bugün 18.gun ve benim canım da çok sıkılmıştı pik görmeyince. Artık yapmayı düşünmüyordum. Devam edeyim ben de. İnşallah güzel sonuç alırsınız.
[/QUOTE]
Canım senin adetlerin normalde nasıldı? Ben bu ay kür yaptım da o mu etkiledi bilemedim.

Benim bat 5 hazirandı 4 haziranda test yaptım. hiçbir şey çıkmadı. Ama hala regl de olmadım. Ne yapsam? beklesem mi biraz daha yoksa yarın test mi yapsam?

Gozlemliyorum seni surekli kendinde belirti ariyorsun bu yanlış kendine eziyet ediyorsun resmen. Ve sen tahminen bir gunu tek değerlendirmiştn yanlis degilsem. Niye bu kadar yukleniyorsun kendine ?
Nasıl öyle göründü bilmiyorum ama inanın aşırı rahatım.. çünkü isteyip istememekte bile kararsızım.. testi yaptım tek çizgi çıktı sevinmedim üzülmedim hissizdim.. sadece merak basıyor arada hatta unutuyorum bile desem.. Allah herkesim gönlüne göre versin arada agrilar olunca acaba mi diyorum okadar.. 2 kızım var bu ay tutmamışsa bile bir daha düşünmüyorum

Nasıl öyle göründü bilmiyorum ama inanın aşırı rahatım.. çünkü isteyip istememekte bile kararsızım.. testi yaptım tek çizgi çıktı sevinmedim üzülmedim hissizdim.. sadece merak basıyor arada hatta unutuyorum bile desem.. Allah herkesim gönlüne göre versin arada agrilar olunca acaba mi diyorum okadar.. 2 kızım var bu ay tutmamışsa bile bir daha düşünmüyorum
Genelde korunmayi biraktigimz aylar boyle belirtiler normal herseyin hayirlisi iki evladin var gonlun ferah olsun kafana takmadign vakit olur inşallah

Genelde korunmayi biraktigimz aylar boyle belirtiler normal herseyin hayirlisi iki evladin var gonlun ferah olsun kafana takmadign vakit olur inşallah
Hayırlısı varsa kısmetimde olur.. ikinci kızım da bir süre planlamıştık olmamıştı sonra vazgeçip korunmaya başlamıştık, korunurken oldu.. şimdi acabalarla bir kere deneyelim dedik kısmetimizde varsa vardır yoksa hayırlısı böyleymiş diyip korunmaya devam edeceğiz .. belki bana öyle geliyordur ilk defa planlı denediğimiz icin herseyi ister istemez hamilelige yoruyorum.. pazartesi batim o gün geçerse bir daha test yaparım

Selam kızlar. Dün doktora gittim. 20mm yumurta var, rahim tam istediğimiz görünümde dedi. Çatlatma iğnesi verdi. İnşallah bu ay olur 🤲
Hayırlısı doktor kontrolünde olması daha mantıklı geliyor bana ama koronadan dolayı gitmek istemedim hastaneye, acabalarim olmaz umarım ilerde bu konu ile ilgili .. insallah güzel haberler verirsiniz siz🙏

Kizlar burda belki denk geldiniz 19. gün oldu yumurtlama olmadi testlerim hep silik yumurtlama olmucak herhalde demistim(önceki ay 14 ve 15. Günler olmustu yumurtlama)...tam test yapmayı bırakıyordumki 22. Gün kasık ağrısı ve yumurtlama akıntısı gördüm teste devam ettim koyulasmaya basladi bugün ise 24. Gün adete 4-5 gün kala testim pik oldu ben şok😮 bakalim çatlama olucak mi gecen ay olmamisti...catlama da olur tutarsa gec dollenme dedikleri olucak sanirim☺ bakalim Rabbim ne nasip eylicek
Ya bence gebelik var t çizgisi daha koyu çünkü bence kanına baktır canım bizede haber ver

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Benim bat 12 Haziran ama ben ne olur ne olmaz diye hamile değilsem hormonlarıma baktırmak için randevu alayım devlet hastanesinden diyorum. Acaba 1 yıl geçmeden bakıyorlar mı? Bir de dahiliyeye gidiyoruz değil mi?

Belki stres yaptın ve geç yumurtlama oldu. Regl tarihi de gecikir o zaman

Adet tarihine kadar bir gun degerlendur bir gun bekle oyle devam ettir catlama olsa bile ben oyle yaptım bakalm bat 3 var
Canım aksi gibi bu aralar eşimde de bi isteksizlik var...o kadar sık olur mu bilmem ama elimden geldiğince yapmaya çalışacağım

Canım senin adetlerin normalde nasıldı? Ben bu ay kür yaptım da o mu etkiledi bilemedim.
[/QUOTE]
4 aydır falan döngüm 28 gün..normalde aşırı düzensizdi adetlerim..bende clife macun ve Çaksir kullanmistim...hatta icimden clife a saydıriyodum yumurtlama bile olmadi diye ama oldu cok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X