Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar aranızda yumurtalık rahim masaji yaptıran yada duyan varmı bi arkadasım önerdi gebelik icin gidicem ama bi bilgim yok
Ben yaptırdım canım yeşil sabun ve eldivenle kasıklarıma ve alt karnıma 3 gün boyunca yaptırdım canım fakat hamile kalamadım belki sende fayda edebilir ya da bizim sorunumuz başkadır bilemiyorum

listede adi olmayanlar beni etiketleyip bat versin maalesef gerisini kurtaramadim...

Kizlar burda belki denk geldiniz 19. gün oldu yumurtlama olmadi testlerim hep silik yumurtlama olmucak herhalde demistim(önceki ay 14 ve 15. Günler olmustu yumurtlama)...tam test yapmayı bırakıyordumki 22. Gün kasık ağrısı ve yumurtlama akıntısı gördüm teste devam ettim koyulasmaya basladi bugün ise 24. Gün adete 4-5 gün kala testim pik oldu ben şok😮 bakalim çatlama olucak mi gecen ay olmamisti...catlama da olur tutarsa gec dollenme dedikleri olucak sanirim☺ bakalim Rabbim ne nasip eylicek

Eklentiler

• 20200606_175801.jpg
    20200606_175801.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar burda belki denk geldiniz 19. gün oldu yumurtlama olmadi testlerim hep silik yumurtlama olmucak herhalde demistim(önceki ay 14 ve 15. Günler olmustu yumurtlama)...tam test yapmayı bırakıyordumki 22. Gün kasık ağrısı ve yumurtlama akıntısı gördüm teste devam ettim koyulasmaya basladi bugün ise 24. Gün adete 4-5 gün kala testim pik oldu ben şok😮 bakalim çatlama olucak mi gecen ay olmamisti...catlama da olur tutarsa gec dollenme dedikleri olucak sanirim☺ bakalim Rabbim ne nasip eylicek
Ayyyy iyi ki bırakmamışsın canım ya bak ne güzel pik olmuş 😍

Canm catlama olunca degerlendir Ve dollenme olursa da adet olabilirsin ondan sonra hamile olduğunu öğrenen cok kisi var ve buna üstüne görme deniliyor bakalm ne olacak 🤗

Oyle bi şey oluyormuki?? Ben hic oyle dusunmedim... keşke bendede oyle olsaydi belki değerlendirmiş olurduk🤷🏻‍♀️amaa hala regl olmadim hamile olursam şok olurum

Canm catlama olunca degerlendir Ve dollenme olursa da adet olabilirsin ondan sonra hamile olduğunu öğrenen cok kisi var ve buna üstüne görme deniliyor bakalm ne olacak 🤗
Nasipse bu akşamı da değerlendirmeyi düşünüyorum. .gecen ay çatlama olmadi asıl önemli olan oymuş..bakalim çatlama olucak mi...insallah hayırlı tarafindan olur ya. ..

Oyle bi şey oluyormuki?? Ben hic oyle dusunmedim... keşke bendede oyle olsaydi belki değerlendirmiş olurduk🤷🏻‍♀️amaa hala regl olmadim hamile olursam şok olurum
Adete yakın yumurtlama olur döllenirse Geç döllenme olur diyorlar ya. .hatta bak arkadas üstüne adet bile gorebilirsin demis..hamileligi gec öğreniyorsun bildiğim kadariyla

Adete yakın yumurtlama olur döllenirse Geç döllenme olur diyorlar ya. .hatta bak arkadas üstüne adet bile gorebilirsin demis..hamileligi gec öğreniyorsun bildiğim kadariyla
Bakalim artik gorelim ne olucak sabirsizlaniyorum hamilelik yokda bu an once regl olmak ve yumurtalama zamanini bekliyorummmm

Bakalim artik gorelim ne olucak sabirsizlaniyorum hamilelik yokda bu an once regl olmak ve yumurtalama zamanini bekliyorummmm
Valla çok değişik bisey bu iş ya...bazen en olmadik seyde bile hamile kalanlar oluyo...bazen ise bütün şartlar iyi giderken hamile kalamayan...o yuzden Rabbim en hayirli ve kolayini nasip eylesin insallah

[/QUOTE="evrem92, post: 64085545, member: 981621"]
[/QUOTE]
Ya çok ilginç. Benim adetlerim de çok düzenlidir ama bugün 18.gun ve benim canım da çok sıkılmıştı pik görmeyince. Artık yapmayı düşünmüyordum. Devam edeyim ben de. İnşallah güzel sonuç alırsınız.

Yumurtlamamın üstünden 11 gün geçti ve her zaman ki gibi dayanamayıp erkenden test yaptım 🤦🏻‍♀️ days comfort marka 10 dk içinde silik çizgi çıktı ama çook silik sizce? 😰

Eklentiler

• IMG_20200606_120516.jpg
    IMG_20200606_120516.jpg
    211,1 KB · Görüntüleme: 65
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X