Her ay yumurtlama olmayabilir canm yumurta gerektigi olgunluga erisemeyebiliyot stress yapma bekle olir belki. Hormon düzeylerini bilmeden doktora danismadan kur kullanma benceYa kızlar bir şey soracağım benim 17.gun ama ovulasyon testi çok çok silik çıkıyor. Normalde 28-29gunde bir regl oluyorum. Bu ay incir kürü yapıyorum. Acaba prolaktin mı yükseldi? Ovulasyonu etkiliyor mu acaba prolaktin yükselmesi? Bıraksam mı kürü? 21gune tamamlasam mı?
Sağol canım evet burası uğurluymuş :)Canm hayirli olsunhaziran ayi ne güzel haberler veriyor böyle
Darısı listemizdeki canlara inşallah dua et bizlere deSağol canım evet burası uğurluymuş :)
Herhangi bir rahatszliginz varmiydi esinle ne kadardir istiyordunz bebekSağol canım evet burası uğurluymuş :)
Yoktu canım istediğimiz ay olduHerhangi bir rahatszliginz varmiydi esinle ne kadardir istiyordunz bebek
Hayırlı uğurlu olsunSağol canım evet burası uğurluymuş :)
Tüm hormonlar normaldi aslında. İşte bu incir kürü yumurta gelişimi için yapılıyor bunu kullandığım ay gelismeyince sıkıldı canım.Her ay yumurtlama olmayabilir canm yumurta gerektigi olgunluga erisemeyebiliyot stress yapma bekle olir belki. Hormon düzeylerini bilmeden doktora danismadan kur kullanma bence
Tamam canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah oda kaşık agrim kahve rengi leke geldi az önce umarım bisi olmazRqbbim sağlıkla versin kucağına. Listeye ekliyorm o zaman haziran ayi hepimize uhur getirsin dualarinda bize de yer ver
Olur belki bekle bakalmTüm hormonlar normaldi aslında. İşte bu incir kürü yumurta gelişimi için yapılıyor bunu kullandığım ay gelismeyince sıkıldı canım.
Yerlesme kanamasi da olabilir doktora gitmedn miTamam canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah oda kaşık agrim kahve rengi leke geldi az önce umarım bisi olmaz
Böyle şeyler düşünmemeye çalışın. İnsanlar neler yaşıyorlar. Rabbim hayırlısı neyse onu versin, hayırlı zamanda versin.Kötü niyetli değil soranlar biliyorum ama kötü hissettiriyorlar. Devamlı bu yıl çocuğum olsa okula başladığında şu yaşta olacağım diye üzülüyorum. Yavaş yavaş delirecegim herhaldeo yüzden etraftakilerden çok iç sesim beni yoruyor.
Ay çekirdeğinde e vitamini var ondandır muhtemelen ay çekirdeği kaliteli yapıyorsa benim ki coook kaliteli olmalı yumurtalarim yemeden duramam tabi o da kilo yapiyorBanada doktorum yumurta kalitesi için ay çekirdeği tüket demişti
Bende hep bunu düşünüyorum o kadar sperm var sıkıntı yok her şey akışında ama o birtaneciğin tutmasına bağlı herşey ne garip..Kısmet işte ondan ötesi yok hayırlı zamanda gelirler inşaAllahTabi dönemsel düsebilir canım onlarda da stres sigara baya azaltıyomus benime sim sigara iciyor doktor bırakcaksn mecbur dedi bi 15 gün oldu bırakalı bakalım testte etkisini görcez.. aslında sayıları cok az degil ama niye olmuyor 1 tanecik sperm yetecekken milyon tane var ama gelmiyor aklım matematigim almıyor sabırla bekliyorum ben deinsallah sağlıkla gelsinler bu beklemeler unutulur o zaman
Aynen öyle Allah ol derse olacak.. insalalh tez vakitte bizlere de nasip ederBende hep bunu düşünüyorum o kadar sperm var sıkıntı yok her şey akışında ama o birtaneciğin tutmasına bağlı herşey ne garip..Kısmet işte ondan ötesi yok hayırlı zamanda gelirler inşaAllah
Aminnn inşaAllah Allah herkese nasip etsinAynen öyle Allah ol derse olacak.. insalalh tez vakitte bizlere de nasip eder
Amin, hepimize. Her zaman böyle değilim tabi, dönem dönem depresif hissediyorum işte.Böyle şeyler düşünmemeye çalışın. İnsanlar neler yaşıyorlar. Rabbim hayırlısı neyse onu versin, hayırlı zamanda versin.
Tüp bebek merkezleri yapıyor diye biliyorm ama.turkiye de her doktor yapiyor mu bilememKizlar eşler icin sperm testini ürolojimi yapıp sonuclari değerlendiriyor? Ben eşime ürolojiden randevu alayim dimi..Gidip sperm testi yaptirmak istiyorum diyince yapıyorlar mi
Özelde yaparlar devlette temmuzda baslatacakmisKizlar eşler icin sperm testini ürolojimi yapıp sonuclari değerlendiriyor? Ben eşime ürolojiden randevu alayim dimi..Gidip sperm testi yaptirmak istiyorum diyince yapıyorlar mi