Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben dayanamadım, test yaptım.. kabak gibi tek çizgi.. bata 3 gün var.. sanırım yanılmamıştır .. halen tuhaf bir şekilde hamile gibi hissediyorum ama olsaydi çıkardı galiba 😕

Kizlar eşler icin sperm testini ürolojimi yapıp sonuclari değerlendiriyor? Ben eşime ürolojiden randevu alayim dimi..Gidip sperm testi yaptirmak istiyorum diyince yapıyorlar mi
Evet üroloji yapıyor. Eşim de ürolojiye gitmişti. Sonucu doktor değerlendiriyor. Benim doktorum da bakmıştı o sonuca

Günaydın kızlar. Ailemin yanındayım bir haftadır yollar açılınca ziyarete geldim. Ablam ve annem sürekli bana sen kesin gebesin test yap diyorlardı ben de yok ya falan diyordum içim içimi yedi bu sabah test yaptım ama tüm gece de mutlu mutlu gebe olduğum rüyalar gördüm.. Sabah gölge bile olmayan bembeyaz bir test o kadar modum düştü ki :KK43: pko dan dolayı bu ay ilaç almadım diye regl de olamıyorum. Eve dönerken tarlusal alacağım inşallah temmuz da kısmet olur bari marttan beri her ay başka topik deyim çok yorgun hissediyorum sanki yıllar geçecek böyle böyle

Kızlar benim bat 7 Hazirandı. Yumurtlamadan 3-4 gün sonra başlayıp devam eden göğüs ağrısı yaşadım. O da beni fazlasıyla umutlandırdı ancak bu sabah kırmızıları gördüm. Bu denediğimiz 3. Aydı ve bu aydan sonra ailelerimizin yanına gideceğiz eşimle yanyana gelmemiz bile zor. O yüzden eylüle kadar ara verdim diyelim. Allah sizlerin yüzünü güldürsün inşallah bu ay çok güzel haberler alırsınız...

Günaydın kızlar. Ailemin yanındayım bir haftadır yollar açılınca ziyarete geldim. Ablam ve annem sürekli bana sen kesin gebesin test yap diyorlardı ben de yok ya falan diyordum içim içimi yedi bu sabah test yaptım ama tüm gece de mutlu mutlu gebe olduğum rüyalar gördüm.. Sabah gölge bile olmayan bembeyaz bir test o kadar modum düştü ki :KK43: pko dan dolayı bu ay ilaç almadım diye regl de olamıyorum. Eve dönerken tarlusal alacağım inşallah temmuz da kısmet olur bari marttan beri her ay başka topik deyim çok yorgun hissediyorum sanki yıllar geçecek böyle böyle
Üzülme canım hayırlısı olsun. Şu an üzüntüden böyle diyorsun ama 2 ay boyunca eşinle birlikte olmadan duramazsınız sonuçta. Ve çoğu insan artık pes ettiğinde hamile kalıyor üzerinden stres kalktığı için.

Selam kızlar, ben hala regl olmadım. 3-4 gün önce birer gün arayla test yapmıştım negatifti. Ama dün akıntımda çooook azıcık kırmızı bir leke vardı herhalde regl olcam dedim, gece de yine miniminnacık bir pembe leke geldi ama çook minik. Ve regl olacakmışım gibi kasıklarıma gene ağrı girdi ben de ped taktım yattım uyudum. Uyandım hiç bir şey yok bu saate dek. Normalde de 27 günde bir regl oluyorum sadece mayıs-haziran arası döngüm 25 gün sürmüştü. Bugün 31. günüm.

Normal canım planlı gebelikte bu tarz vitaminlerin kullanılması gerekli daha çabuk hamile kalabilmek için
arkadaş çok vermiş hepsinin içeriği aynı değince kafam karıştı ama benimde okuduğum ve araştırıdığım birçok takviye kullanılıyor aynı anda

arkadaş çok vermiş hepsinin içeriği aynı değince kafam karıştı ama benimde okuduğum ve araştırıdığım birçok takviye kullanılıyor aynı anda
Hayır hepsinin içeriği aynı değil stromega da omega, q10, e vit, selenyum gibi şeyler var inofolic de B8 yani inositol+folik asit birleşimi diğerleri zaten D ve b12 vit ayrı ayrı verdiği için sana çok görünmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X