- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 32
Aaaa...ben sanıyorum ki üroloji yaparTüp bebek merkezleri yapıyor diye biliyorm ama.turkiye de her doktor yapiyor mu bilemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa...ben sanıyorum ki üroloji yaparTüp bebek merkezleri yapıyor diye biliyorm ama.turkiye de her doktor yapiyor mu bilemem
Hadi yaa...peki devlette ürolojimi yapıyorduÖzelde yaparlar devlette temmuzda baslatacakmis
Evet üroloji yapıyor. Eşim de ürolojiye gitmişti. Sonucu doktor değerlendiriyor. Benim doktorum da bakmıştı o sonucaKizlar eşler icin sperm testini ürolojimi yapıp sonuclari değerlendiriyor? Ben eşime ürolojiden randevu alayim dimi..Gidip sperm testi yaptirmak istiyorum diyince yapıyorlar mi
Bende hala bişey yok ne adet belirtisi nede hamilelik kırmızılar gelene kadar hala umudum varAy çekirdeğinde e vitamini var ondandır muhtemelen ay çekirdeği kaliteli yapıyorsa benim ki coook kaliteli olmalı yumurtalarim yemeden duramam tabi o da kilo yapiyor
Evet devlette üroloji yapıyor yine de randevu al gitsin bir kağıt veriyor başladığı ay gidersin belki hastaneden hastaneye degisiyordur başlama tarihleriHadi yaa...peki devlette ürolojimi yapıyordu
Peki kaç gün ilişki olmamasi gerekiyor test öncesiEvet üroloji yapıyor. Eşim de ürolojiye gitmişti. Sonucu doktor değerlendiriyor. Benim doktorum da bakmıştı o sonuca
Tamam canım çok sağolEvet devlette üroloji yapıyor yine de randevu al gitsin bir kağıt veriyor başladığı ay gidersin belki hastaneden hastaneye degisiyordur başlama tarihleri
Eşime sorayım canım onu da yazayım sana yanlış birşey söylemeyeyim ama yanlış hatırlamıyorsam en az 3 en fazla 5 gün olması lazımdıPeki kaç gün ilişki olmamasi gerekiyor test öncesi
3 gundu diye hatirliyorumPeki kaç gün ilişki olmamasi gerekiyor test öncesi
Üzülme canım hayırlısı olsun. Şu an üzüntüden böyle diyorsun ama 2 ay boyunca eşinle birlikte olmadan duramazsınız sonuçta. Ve çoğu insan artık pes ettiğinde hamile kalıyor üzerinden stres kalktığı için.Günaydın kızlar. Ailemin yanındayım bir haftadır yollar açılınca ziyarete geldim. Ablam ve annem sürekli bana sen kesin gebesin test yap diyorlardı ben de yok ya falan diyordum içim içimi yedi bu sabah test yaptım ama tüm gece de mutlu mutlu gebe olduğum rüyalar gördüm.. Sabah gölge bile olmayan bembeyaz bir test o kadar modum düştü ki pko dan dolayı bu ay ilaç almadım diye regl de olamıyorum. Eve dönerken tarlusal alacağım inşallah temmuz da kısmet olur bari marttan beri her ay başka topik deyim çok yorgun hissediyorum sanki yıllar geçecek böyle böyle
Normal canım planlı gebelikte bu tarz vitaminlerin kullanılması gerekli daha çabuk hamile kalabilmek içinKızlar günaydın doktorum bana stromega inofolic d vitamini ve b12 verdi sizce fazla vitamin takviyesi değilmi normalmi
arkadaş çok vermiş hepsinin içeriği aynı değince kafam karıştı ama benimde okuduğum ve araştırıdığım birçok takviye kullanılıyor aynı andaNormal canım planlı gebelikte bu tarz vitaminlerin kullanılması gerekli daha çabuk hamile kalabilmek için
Hayır hepsinin içeriği aynı değil stromega da omega, q10, e vit, selenyum gibi şeyler var inofolic de B8 yani inositol+folik asit birleşimi diğerleri zaten D ve b12 vit ayrı ayrı verdiği için sana çok görünmüşarkadaş çok vermiş hepsinin içeriği aynı değince kafam karıştı ama benimde okuduğum ve araştırıdığım birçok takviye kullanılıyor aynı anda
Bende omega3, b12, d vitamini ve Q10 kullanıyorum canımKızlar günaydın doktorum bana stromega inofolic d vitamini ve b12 verdi sizce fazla vitamin takviyesi değilmi normalmi