- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 27
Yok kese göründü 2 hafta kalp atışı için gel dedi bende o zaman gidicemYerlesme kanamasi da olabilir doktora gitmedn mi
inşallah minik kalbini duyarsınız.. ve darısı bizlere inşallahYok kese göründü 2 hafta kalp atışı için gel dedi bende o zaman gidicem
Merhaba ben ateş ölçerek hamile miyim adet mi olacağım biliyorum. Çok basit bir yöntem adetime 4 gün kala ölçüyorum ateş değerimden anlıyorum. Test alsam.mi yapsam.mi acaba düşüncesine stresine girmiyorum. İsterseniz bir bakın derim konu açtım Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirmele adındaHayır ben daha test yapmadım.. 3 günüm var.. akşam yapsammi ki çıkar mi?
Canım bunlar eksik olunca gebelik zor oluyor çok iyi yapmış doktorun ben iki kere hamile kaldım ikisinde de bu takviyeleri kullaniyordum bana fizik tedavi doktoru vermişti ikiside farklı doktorlar ama ikisinde de hamile kalmıştımKızlar günaydın doktorum bana stromega inofolic d vitamini ve b12 verdi sizce fazla vitamin takviyesi değilmi normalmi
aaa bi de sabah metrobüste burnuma böyle birden saniye süren erik kokusu geldi ama ben pis boğazım durduk yere yemek kokusu alıyorum işte her şeyi gebeliğe yormakkızlar benim de regl dönemime 0 gün hatta bugünü saymazsam 9 gün kaldı. (15 haziran) yumurtlama dönemini değerlendir. İlk denememizdi. Söylemiştim bi önceki cevaplarda da hiç düşünmüyordum birden sabah kalktım çocuk istiyorum diye... Belirtiler hafif kasık ağrısı ama ara ara oluyor aşırı halsizlik göğsümde hafif o da dokununca olan bi acı var.. Bugün de cildim zaten kuru ama burnumun kenarları ve yanaklarım pul pul dökülüyor kaşınıyor aşırı kuru... Belirti olabilir mi bilmiyorum kendimi çok dinliyorum başım hafif dönüyor arada ama acaba diyorum dönmedi ben mi yaptımkafayı yicem düşünmekten ilk denemede böyleyse varya sürekli bi belirti kolluyorum 10 gün bana nasıl geçecek yüzümde de hafif lekeler çıkmaya başladı .Heh bir de midem de asla olmayan ama son zamanlar da olan ara ara yanma var.
Aminnnn inşallahinşallah minik kalbini duyarsınız.. ve darısı bizlere inşallah
Normal canım planlı gebelikte bu tarz vitaminlerin kullanılması gerekli daha çabuk hamile kalabilmek için
[/QUOTE
canım ben daha fazlasını kullanıyorum bir aydır adetim hala gelmedi geçen ay 5’inde olmuştum dün test yaptım bişey çıkmadı hayırlısı bakalım inş işe yarar bu vitaminlerKızlar günaydın doktorum bana stromega inofolic d vitamini ve b12 verdi sizce fazla vitamin takviyesi değilmi normalmi
Canım benim her ay 3-4 gün ileri atıyor en son Mayıs 5’de oldum beklemedeyim şuan
inşallah işe yarrada güzel haberler verirsin cnmCanım benim her ay 3-4 gün ileri atıyor en son Mayıs 5’de oldum beklemedeyim şuan
Belirtin var mı pekiCanım benim her ay 3-4 gün ileri atıyor en son Mayıs 5’de oldum beklemedeyim şuan
inşallah bendede işe yarar canım cnmCanım bunlar eksik olunca gebelik zor oluyor çok iyi yapmış doktorun ben iki kere hamile kaldım ikisinde de bu takviyeleri kullaniyordum bana fizik tedavi doktoru vermişti ikiside farklı doktorlar ama ikisinde de hamile kalmıştım
Bata kaç gün var cnmGünaydın kızlarregle 5 gün kaldı predictor early test yaptım silik çizgi gözüktü kan vermeye şu an gitmek istemiyorum pazartesi veya salı gidicem doktorum da o test kolay kolay yanılmaz hiç çıkmasa yanılır bekle derdim benim ilk gebelik testim oldupu için çizgiyi görünce baya heycanlandım eşime sürpriz falan hayal oldu direk uyandırdım kafayı mı yedim sen de görüyo musun yoksa diye yarın tekrar yapıcam gittikçe koyulaşıyomuş zaten size de söylemek istedim. Ben hala kan vermeden inanmıyorum ama hayırlısı bakalım Daha önce annelik tecrübesi olan arkadaşlarıma da attım hamilesin dediler burdan görsel paylşamak istemiyorum affınıza sığınarak Özel kalması gerektiğini düşünüyorum ama gelişmelerden haberdar ederim
Canım naptın hastalandın mıİnşallah canim