Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım eşinin normal çıkıyorsa sen yumurtalarını daha kaliteli hale getirmeye calis doktorlar diyor ki spermi inceliyoruz ama yumurtanın kalitesini bilemiyoruz diyorlar bal arı sütü polen karışımı günde 1 tatlı kaşığı kullan impryl diye takviye edici ilaç var tüp bebekten önce kullandiriyormus doktorlar b vitaminin çeşitleri çinko falan var içinde, Omega ve e vitamini kullan bunlar tüp bebek doktorlarının verdiği şeyler ağustosa kadar ancak etki eder
Yaa,degerleri bilmeden de bişey kullanmak da ıstemıyorum 😔 kaş yapim derken göz cıkarmayım

Kuzum benım bu zamana kadar İnsülin dısında hiçbiri yukselmedı 2 yılda kac kere tahlıl yaptırdım sayısını bılmıyorum İnan, eşim de 2 kere sperm testi yaptırdı sayı cok fazla hız da toplam 52 cıvarı cıkıyor.. Bilmiyoruz neden olmuyor am aiyş bi doktora da gidemedik açıkçası.. Hepsı nomrla olur dıyıp yolluyor..
Hızida çok kötü değilmiş aslında... bir vakti var demek ki onu bekliyor bebislerimiz..insallah tez vakitte nasip etsin bizlere de kuzum :dua: buradan bebeklerimizin aşılarını konusalım, bebek bezlerinden bahsedelim insallah :anne::emir_bebek:

Hızida çok kötü değilmiş aslında... bir vakti var demek ki onu bekliyor bebislerimiz..insallah tez vakitte nasip etsin bizlere de kuzum :dua: buradan bebeklerimizin aşılarını konusalım, bebek bezlerinden bahsedelim insallah :anne::emir_bebek:
İlk testte sayıs 125 milyon cıktı bi havalara girdi bizimki, doktor guldu sızın cok cocugunuz olur dedi, 5 6 ay daha olmayınca tekrar test yaptırdık hızı 89 milyona düştü.. Yine güzel rakam ama oncekı e gore dusuk

İlk testte sayıs 125 milyon cıktı bi havalara girdi bizimki, doktor guldu sızın cok cocugunuz olur dedi, 5 6 ay daha olmayınca tekrar test yaptırdık hızı 89 milyona düştü.. Yine güzel rakam ama oncekı e gore dusuk
Tabi dönemsel düsebilir canım onlarda da stres sigara baya azaltıyomus benime sim sigara iciyor doktor bırakcaksn mecbur dedi bi 15 gün oldu bırakalı bakalım testte etkisini görcez.. aslında sayıları cok az degil ama niye olmuyor 1 tanecik sperm yetecekken milyon tane var ama gelmiyor aklım matematigim almıyor sabırla bekliyorum ben de 🤷🏻‍♀️ insallah sağlıkla gelsinler bu beklemeler unutulur o zaman :KK68:

Canım belirti kişiden kişiye cok değişiyomuş ben ilk denemede hamile kaldım normal düzenimden farklı olarak aşırı akıntı bi hafta önceanden kasık ağrısı vardı 3-4 gün kalada gögüs ağrısı oldu bende ama bunların hafif halleri benim normal adet zamanımda olan şeylerdi
İlk denemeniz miydi ne güzel sağ salim kucagınıza alın🙏🏼 Bizlerede dua edin Allah bizede nasip etsin

Bn dayanamayıp yapanlardanim Bat gününü beklesem iyiydi ama 😊 inşallah vardır yaa ilk defa böyle çıkıyor
Ya inşallah ah ben de nasıl tutuyorum kendimi bi de ben ilk defa test yapıcam onun da heycanı var 🙈 6 gün önce çıkaran predictor test aldım ama yine de yapmicam beklicem en azından 3 gün kalsın 11 haziran benim de bat ☺️

Canım bence en gününü bekle ya çıkmazsa üzülürsün o yüzden biraz daha bekle az kalmış zaten
ya bilemiyorum heyecan basti😃
O zaman darisi bize canim benim kasik agrim var biraz ama gazdanda olabilir gibi geldi cooook afedersiniz hareketlenme hissediyorum icimde cunku wc gittim kahverengide gelmiyo artik noluuyoooor bizeeeee :KK49: :KK49: :KK49: :21:
ya bende de aşırı siskinlik var üç gündür normal hissetmiyorum umarım pskolojik değildir🙈

Canım eşinin normal çıkıyorsa sen yumurtalarını daha kaliteli hale getirmeye calis doktorlar diyor ki spermi inceliyoruz ama yumurtanın kalitesini bilemiyoruz diyorlar bal arı sütü polen karışımı günde 1 tatlı kaşığı kullan impryl diye takviye edici ilaç var tüp bebekten önce kullandiriyormus doktorlar b vitaminin çeşitleri çinko falan var içinde, Omega ve e vitamini kullan bunlar tüp bebek doktorlarının verdiği şeyler ağustosa kadar ancak etki eder
Banada doktorum yumurta kalitesi için ay çekirdeği tüket demişti

Ya kızlar bir şey soracağım benim 17.gun ama ovulasyon testi çok çok silik çıkıyor. Normalde 28-29gunde bir regl oluyorum. Bu ay incir kürü yapıyorum. Acaba prolaktin mı yükseldi? Ovulasyonu etkiliyor mu acaba prolaktin yükselmesi? Bıraksam mı kürü? 21gune tamamlasam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X