Yaa,degerleri bilmeden de bişey kullanmak da ıstemıyorumCanım eşinin normal çıkıyorsa sen yumurtalarını daha kaliteli hale getirmeye calis doktorlar diyor ki spermi inceliyoruz ama yumurtanın kalitesini bilemiyoruz diyorlar bal arı sütü polen karışımı günde 1 tatlı kaşığı kullan impryl diye takviye edici ilaç var tüp bebekten önce kullandiriyormus doktorlar b vitaminin çeşitleri çinko falan var içinde, Omega ve e vitamini kullan bunlar tüp bebek doktorlarının verdiği şeyler ağustosa kadar ancak etki eder
Hızida çok kötü değilmiş aslında... bir vakti var demek ki onu bekliyor bebislerimiz..insallah tez vakitte nasip etsin bizlere de kuzumKuzum benım bu zamana kadar İnsülin dısında hiçbiri yukselmedı 2 yılda kac kere tahlıl yaptırdım sayısını bılmıyorum İnan, eşim de 2 kere sperm testi yaptırdı sayı cok fazla hız da toplam 52 cıvarı cıkıyor.. Bilmiyoruz neden olmuyor am aiyş bi doktora da gidemedik açıkçası.. Hepsı nomrla olur dıyıp yolluyor..
İlk testte sayıs 125 milyon cıktı bi havalara girdi bizimki, doktor guldu sızın cok cocugunuz olur dedi, 5 6 ay daha olmayınca tekrar test yaptırdık hızı 89 milyona düştü.. Yine güzel rakam ama oncekı e gore dusukHızida çok kötü değilmiş aslında... bir vakti var demek ki onu bekliyor bebislerimiz..insallah tez vakitte nasip etsin bizlere de kuzumburadan bebeklerimizin aşılarını konusalım, bebek bezlerinden bahsedelim insallah
Tabi dönemsel düsebilir canım onlarda da stres sigara baya azaltıyomus benime sim sigara iciyor doktor bırakcaksn mecbur dedi bi 15 gün oldu bırakalı bakalım testte etkisini görcez.. aslında sayıları cok az degil ama niye olmuyor 1 tanecik sperm yetecekken milyon tane var ama gelmiyor aklım matematigim almıyor sabırla bekliyorum ben deİlk testte sayıs 125 milyon cıktı bi havalara girdi bizimki, doktor guldu sızın cok cocugunuz olur dedi, 5 6 ay daha olmayınca tekrar test yaptırdık hızı 89 milyona düştü.. Yine güzel rakam ama oncekı e gore dusuk
Ya demek ki 3 gün kala silik gözükebiliyo ben de pazar günü yapayımMrblar hayırlı olsun canımbnmde iki gündür testte silik çıkıyor ama bilemedim Bat tarihime 3 gün var
Bn dayanamayıp yapanlardanim Bat gününü beklesem iyiydi amaYa demek ki 3 gün kala silik gözükebiliyo ben de pazar günü yapayım
İlk denemeniz miydi ne güzel sağ salim kucagınıza alınCanım belirti kişiden kişiye cok değişiyomuş ben ilk denemede hamile kaldım normal düzenimden farklı olarak aşırı akıntı bi hafta önceanden kasık ağrısı vardı 3-4 gün kalada gögüs ağrısı oldu bende ama bunların hafif halleri benim normal adet zamanımda olan şeylerdi
Evet canım ilk denememizdi amin teşekkür ederim inşallah hepimiz için dua edicemİlk denemeniz miydi ne güzel sağ salim kucagınıza alınBizlerede dua edin Allah bizede nasip etsin
Ya inşallah ah ben de nasıl tutuyorum kendimi bi de ben ilk defa test yapıcam onun da heycanı varBn dayanamayıp yapanlardanim Bat gününü beklesem iyiydi amainşallah vardır yaa ilk defa böyle çıkıyor
İnşallah hayırlı sonuçlanır cnmYa inşallah ah ben de nasıl tutuyorum kendimi bi de ben ilk defa test yapıcam onun da heycanı var6 gün önce çıkaran predictor test aldım ama yine de yapmicam beklicem en azından 3 gün kalsın 11 haziran benim de bat ☺
İnşallah hepimiz içinİnşallah hayırlı sonuçlanır cnm
Amin hepimizin inşallahİnşallah hayırlı sonuçlanır cnm
ya bilemiyorum heyecan bastiCanım bence en gününü bekle ya çıkmazsa üzülürsün o yüzden biraz daha bekle az kalmış zaten
ya bende de aşırı siskinlik var üç gündür normal hissetmiyorum umarım pskolojik değildirO zaman darisi bize canim benim kasik agrim var biraz ama gazdanda olabilir gibi geldi cooook afedersiniz hareketlenme hissediyorum icimde cunku wc gittim kahverengide gelmiyo artik noluuyoooor bizeeeee
Banada doktorum yumurta kalitesi için ay çekirdeği tüket demiştiCanım eşinin normal çıkıyorsa sen yumurtalarını daha kaliteli hale getirmeye calis doktorlar diyor ki spermi inceliyoruz ama yumurtanın kalitesini bilemiyoruz diyorlar bal arı sütü polen karışımı günde 1 tatlı kaşığı kullan impryl diye takviye edici ilaç var tüp bebekten önce kullandiriyormus doktorlar b vitaminin çeşitleri çinko falan var içinde, Omega ve e vitamini kullan bunlar tüp bebek doktorlarının verdiği şeyler ağustosa kadar ancak etki eder
İnşallah canimBugün doktor randevum var yapmadan gitmek istemedim ama en güzeli batı beklemek. Adet öncesi lekelenme oldugu için bi görünmek istedim İnşallah kist felan yoktur. Testte çıkmasada sağlıklı bi bebişim vardır Allahtan ümit kesilmez
ya bilemiyorum heyecan basti
ya bende de aşırı siskinlik var üç gündür normal hissetmiyorum umarım pskolojik değildir
[/QUOTE
Doğru haklısıniniz bende beklemedeyim
Canm hayirli olsunŞimdi sonucumu aldım evet hamileymişim :) mesajınız tam denk geldi :)