Sende de mi var canım benimSilik çizgi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende de mi var canım benimSilik çizgi var
Yani olur daha çok erken zaten hiç kendini strese sokma kimseyi de takma, evliliğin tadını çıkar gerçekten deEveet yaaa oyle.... eşimde diyor de eşim istemiyor....bakalim artik umudum temmuza
Canım ben düşükten sonra 1 kere adet oldum o kadar çok pıhtı geldi ki 3 gün sonra bir anda azaldı ve kısa sürdü adetim normalde 10 günü bulurdu lekelerin bitmesi 1 haftada bittiBenim normalde pıhtılı olurdu ama sadece yoğun günümde 1 2 kere pıhtı düşerdi kimyasaldan sonra 2 ay aşırı pıhtılı geçirdim bu ayda bugün en yoğun günüm yine pıhtı geldi bakalım devamı gelecek mi
Canım öyle olunca yumurta olgunlasmadan düşmüş oluyormuş ya da yakalayamadin çünkü ben yumurtlamadan bir gün önce akşam yaptım köyü amaç kadar değil sabah tekrar yaptım c den çok koyu pik yani o günün akşam yaptım siliklesmeye baslamis. Yani ben akşamdan akşama yapsam o gün piki gormeyecektim tam koyulasmadan siliklesti sanacaktimKizlar dün arada kaynadı heralde bu test yumurtlama midir aynı koyulukta olup daha koyulasmadan siliklesen var mi
Bu aralar evde çok boş kalınca kafaya taktım sanırım. Bizim doğru zamanımız yakındır inşallahDemekki daha oncesi doğru zaman değilmiş öyle düşünün hayatta doğada herşeyin bir doğru zamanı var bence hiç kafanıza takmayın hayırlı olan şey doğru zamanda muhakkak gelecektir yeni evliyim ama ben 36 yaşındayım benimde çoğu arkadaşımın ikinci üçüncü çocukları var büyüdüler ama dediğim gibi herkesin hayatındaki doğru zamanlar farklı oluyor benim ki böyleymiş geç anne olmak lütfen kendinizi asla kötü hissetmeyin
İnşallah canim inşallahBu aralar evde çok boş kalınca kafaya taktım sanırım. Bizim doğru zamanımız yakındır inşallah ❤
Benim de kimyasal kanamam bitti sonra regl oldum işte normal başladı fakat 2. Gün öyle pıhtılar düştü ki resmen yumruk gibiydi 10 dk da ped değiştiriyordum geçen ay yine çok yoğundu bu ay normal düzenim döndü ancakCanım ben düşükten sonra 1 kere adet oldum o kadar çok pıhtı geldi ki 3 gün sonra bir anda azaldı ve kısa sürdü adetim normalde 10 günü bulurdu lekelerin bitmesi 1 haftada bitti
Baska yerde kan verince çok fark oluyor bence de gelmezse pazartesi başka yerde ver ben dusugumde bir yerde yaptırmıştım özelde 700 çıktı doktor kese büyük deger az bu kese değil kisttir falan dedi aynı gün gittim devlette yaptırdım 1045 falan çıktı keseyle değer normal. Gittim söyledim doktora bakın labaratuariniz böyle diye diyor ki evet bazı test kitleri daha hassas oluyor çok fark yok 200 300 fark olabilir dedi e ama beni bu kese değil kist diye korkutuyordu bebek rahim içi de değil dış gebelik bu diyeYani farklı marka testle yaptım hepsini ilk kana geçmesi lazım hcg nin. Dediğin gibi hergün test yapayım en iyisi ben. P.tesi gününe kadar adet olmazsam başka yerde kan vereyim canım çünkü aklım bulandı artık
Evet canım işte ben dedim sanki yeniden düşük yapıyorum o kadar büyük pihtilar geldi inşallah içimiz temizlenmistir güzel güzel yerleşir bebeklerimizBenim de kimyasal kanamam bitti sonra regl oldum işte normal başladı fakat 2. Gün öyle pıhtılar düştü ki resmen yumruk gibiydi 10 dk da ped değiştiriyordum geçen ay yine çok yoğundu bu ay normal düzenim döndü ancak
İnşallah canım yaaa bu aydan umutluyum bakalımEvet canım işte ben dedim sanki yeniden düşük yapıyorum o kadar büyük pihtilar geldi inşallah içimiz temizlenmistir güzel güzel yerleşir bebeklerimiz
Bende 6 haziran. Bugün test yaptım negatif çıktıBende 6haziran bakalım
Bende 5 gün kala lekelenme yaşadım canım bugün negatifti ama inşallah senin pozitif olur dua edelmInsallah rabbim kucagimizi bos birakmaz canim ama bende umutlari tuketiyorum bu lekelenmeler adet habercisi olabilir ama 4 gun onceden baslamasi kafami karistirdi ² gun sonra anliycam bakalim ya da erkenden adet olucam bu gidisle
Amin canim insallah adet oldun mu pekiBende 5 gün kala lekelenme yaşadım canım bugün negatifti ama inşallah senin pozitif olur dua edelm
Ben onun icin bekliyorum bat geçsin insan daha kötü oluyor....siz battan sonr ayapin belkide olurBende 6 haziran. Bugün test yaptım negatif çıktı
ben de 10 gun sonra 31 olacamBen de 2ay sonra 32 olacağım. Başkalarının söylemesi artık koymuyor valla ben de yaşım geçti gibi hissediyorum.
Evet canım işte ben dedim sanki yeniden düşük yapıyorum o kadar büyük pihtilar geldi inşallah içimiz temizlenmistir güzel güzel yerleşir bebeklerimiz
Yok canım yarın adet tarihim. Seni üzmek istemem ama mart ayında böyle bi lekelenme daha yaşamıştım sonrasında adet olmuştumAmin canim insallah adet oldun mu peki
Bugün doktor randevum var yapmadan gitmek istemedim ama en güzeli batı beklemek. Adet öncesi lekelenme oldugu için bi görünmek istedim İnşallah kist felan yoktur. Testte çıkmasada sağlıklı bi bebişim vardır Allahtan ümit kesilmezBen onun icin bekliyorum bat geçsin insan daha kötü oluyor....siz battan sonr ayapin belkide olur
vallahi tatlim bende uzuliyim mi seviniyim mi bilmiyorum zaten. Cunku senin gibi adete cevirenler de vaaar hamile olanlarda kendim yasayip kendim gorucem artik.Yok canım yarın adet tarihim. Seni üzmek istemem ama mart ayında böyle bi lekelenme daha yaşamıştım sonrasında adet olmuştum