Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cnm nerelerdesın yaa,bayadır karsılasmıyorduk,durumlar nasıl
Mayis topiginde kaldim oranın adı değişti, ondan karşılaşmiyoruz sen de arada oraya da yaz, dün yumurtladim bakalım erken yumurtladim sevindim ona yoksa 18 19 da pik oluyordu benim. Prefert jel aldım bu ay onu deniyorum bakalım ben de durumlar böyle bu ay hamile kalamazsam eşime dna hasar testi yaptıracağız inşallah gerek kalmaz. Ne çok anlattim. Sen temmuzda tüp bebek dusunuyormussun karadenizdeydin sen değil mi Ankara'da daha rahat edersin canım sağlık sistemi çok iyi işliyor özel devlet ikisi de İstanbuldan daha iyi İstanbul'da en iyi yer bile kalabalıktan yeterince ilgilenilmiyir çok sıra bekleniyor vs.

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için 200-300 fark da az değil bide psikolojik olarak da etkiliyor.düşük mü yaşadınız? Çok geçmiş olsun

yok bebegımkaradenız deıl konya tarafalarında kucuk bı ılcede yasıyrum.agustosta tayın cıkıcak buyukıhtımalle ankaraya..umarımo zamana kadar hamıle kalabılırım bu ay sogan kürü ve ınofolıc kullanıyorum.yoksa da agustostan sonra tup bebege yonelcem..

evet yaa gruplar degısınce koptuk hep..sen de gelsene buraya :) Regen_ da orda kaldı,onu da merakedıyorum

Bence umudunuzu hic yitirmeyin. Bol bol dua edip allaha sığının. Yapabileceğimiz en güzel şey. Bende hamile kalmistim ve tam bat vaktimde 4 5 günlük kanamam baslamisti, sanmistim adet kanamasi. Meğersem hamileymisim ve vücut hala bildigi ritmini takip ediyormuş. Gerci tutunamadi 2 hafta kanamalardan sonra düşük yaptim ama o ayri bi konu. Yani demek istedigim, hamile kalip vücut hala bat gününde kanama yapabiliyor adet kanamasi gibi. Cok degisik bisey. Bu yüzdende dikkat edilmesi gerekiyor. Ben adet oldum düşüncesiyle hic dikkat etmemistim kendime belkide o yüzden düşük yapmış olabilirim. Rabbim herseyi gönlünüze göre versin.

Ayni durumdayız ben yirmi beş Mayıs benimde nerdeyse bir hafta sonra göğüs ağrım başladı benimde son beş gün on Haziran aslında ben şuan istemiyorum ama hayırlısı inşallah hamilesindir

Dayanamadım bugün bi gebelik testi daha yaptım pazar yaptıklarım daha cok silikti :) yarın doktora gidicem inşallah kanda da çıkar
Hamilesiniz bence çok kişi gördüm test yaparken silinik çıkıyor ikinci çizgi ve sonuç hamilelik oluyor inşallah hamile siniz herkese Allah inşallah nasip eder

Aaaa çok mutlu oldum canım nasıl öyle denk geldi ya şaşırdım ama çok sevindim bir an ben hamileymisim gibi hisetim Allah inşallah herkese nasip eder
Valla doktorun kapısından cıktım bildiriminiz geldi :) çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Bende 5 gün kala lekelenme yaşadım canım bugün negatifti ama inşallah senin pozitif olur dua edelm
Valla doktorun kapısından cıktım bildiriminiz geldi :) çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Demeki hissetmisim belki çok sevindim adına canım sağ salim kucağına al peki ilkmi

Kuzum iki gruba bakiyorum ben ama cogunluk azzedekindeyim grubun adı degisti herkes haziranda da orada devam etmek isteyince hamilelik planlayanlar oldu orayada gel.. benim bu aydan cok umudum yok bu arada tsh degerim cok yuksek çıktı onu düşürelim dedi doktor yoksa tüp bebek icin hazırlanmaya başlıyorduk bu ay vitaminler ile tiroid ilaci aliyorum.. bu ay hayati rölantiye alıyorum ama sizleri takip ediyorum yeni hamişler oldu onlara seviniyorum sen ne durumdasın senin bata var diye hatrlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…