Mayis topiginde kaldim oranın adı değişti, ondan karşılaşmiyoruz sen de arada oraya da yaz, dün yumurtladim bakalım erken yumurtladim sevindim ona yoksa 18 19 da pik oluyordu benim. Prefert jel aldım bu ay onu deniyorum bakalım ben de durumlar böyle bu ay hamile kalamazsam eşime dna hasar testi yaptıracağız inşallah gerek kalmaz. Ne çok anlattim. Sen temmuzda tüp bebek dusunuyormussun karadenizdeydin sen değil mi Ankara'da daha rahat edersin canım sağlık sistemi çok iyi işliyor özel devlet ikisi de İstanbuldan daha iyi İstanbul'da en iyi yer bile kalabalıktan yeterince ilgilenilmiyir çok sıra bekleniyor vs.cnm nerelerdesın yaa,bayadır karsılasmıyorduk,durumlar nasıl
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için 200-300 fark da az değil bide psikolojik olarak da etkiliyor.düşük mü yaşadınız? Çok geçmiş olsunBaska yerde kan verince çok fark oluyor bence de gelmezse pazartesi başka yerde ver ben dusugumde bir yerde yaptırmıştım özelde 700 çıktı doktor kese büyük deger az bu kese değil kisttir falan dedi aynı gün gittim devlette yaptırdım 1045 falan çıktı keseyle değer normal. Gittim söyledim doktora bakın labaratuariniz böyle diye diyor ki evet bazı test kitleri daha hassas oluyor çok fark yok 200 300 fark olabilir dedi e ama beni bu kese değil kist diye korkutuyordu bebek rahim içi de değil dış gebelik bu diye
Mayis topiginde kaldim oranın adı değişti, ondan karşılaşmiyoruz sen de arada oraya da yaz, dün yumurtladim bakalım erken yumurtladim sevindim ona yoksa 18 19 da pik oluyordu benim. Prefert jel aldım bu ay onu deniyorum bakalım ben de durumlar böyle bu ay hamile kalamazsam eşime dna hasar testi yaptıracağız inşallah gerek kalmaz. Ne çok anlattim. Sen temmuzda tüp bebek dusunuyormussun karadenizdeydin sen değil mi Ankara'da daha rahat edersin canım sağlık sistemi çok iyi işliyor özel devlet ikisi de İstanbuldan daha iyi İstanbul'da en iyi yer bile kalabalıktan yeterince ilgilenilmiyir çok sıra bekleniyor vs.
Canim bisi sorucam adete cevirdigin ay lekelenmen bitip sonra mi adet oldun yoksa devaminda mi oldun hic kesilmedenYok canım yarın adet tarihim. Seni üzmek istemem ama mart ayında böyle bi lekelenme daha yaşamıştım sonrasında adet olmuştum
EvetHamile misin
5 gün kala koyu kahve leke geldi sonra 4 gün kala tekrar koyu kahve leke ve kırmızı lekegeldi. Sonra günümde adet gördüm. Sanırım yerleşemediCanim bisi sorucam adete cevirdigin ay lekelenmen bitip sonra mi adet oldun yoksa devaminda mi oldun hic kesilmeden
Ayni durumdayız ben yirmi beş Mayıs benimde nerdeyse bir hafta sonra göğüs ağrım başladı benimde son beş gün on Haziran aslında ben şuan istemiyorum ama hayırlısı inşallah hamilesindirBenim de 24 Mayıs yumurtlama günümdü tam bir hafta sonra iki göğsümde ağrı başladı özellikle dokunduğumda ağrı oluyor. Yazdıklarınızı okuduktan sonra acaba mı diye iyice merak yaptım şimdi. 7 Haziran bat tarihim bakalım son 5
Hamilesiniz bence çok kişi gördüm test yaparken silinik çıkıyor ikinci çizgi ve sonuç hamilelik oluyor inşallah hamile siniz herkese Allah inşallah nasip ederDayanamadım bugün bi gebelik testi daha yaptım pazar yaptıklarım daha cok silikti :) yarın doktora gidicem inşallah kanda da çıkar
Şimdi sonucumu aldım evet hamileymişim :) mesajınız tam denk geldi :)Hamilesiniz bence çok kişi gördüm test yaparken silinik çıkıyor ikinci çizgi ve sonuç hamilelik oluyor inşallah hamile siniz herkese Allah inşallah nasip eder
Tamam canim sagol5 gün kala koyu kahve leke geldi sonra 4 gün kala tekrar koyu kahve leke ve kırmızı lekegeldi. Sonra günümde adet gördüm. Sanırım yerleşemedi
Merhabalar bişey sorabilir miyim laboquick testi mi kullanıyosunuz ?Hatta Buda bugün kı pik yapmiş testim
Aaaa çok mutlu oldum canım nasıl öyle denk geldi ya şaşırdım ama çok sevindim bir an ben hamileymisim gibi hisetim Allah inşallah herkese nasip ederŞimdi sonucumu aldım evet hamileymişim :) mesajınız tam denk geldi :)
Valla doktorun kapısından cıktım bildiriminiz geldi :) çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)Aaaa çok mutlu oldum canım nasıl öyle denk geldi ya şaşırdım ama çok sevindim bir an ben hamileymisim gibi hisetim Allah inşallah herkese nasip eder
Bende 5 gün kala lekelenme yaşadım canım bugün negatifti ama inşallah senin pozitif olur dua edelm
Demeki hissetmisim belki çok sevindim adına canım sağ salim kucağına al peki ilkmiValla doktorun kapısından cıktım bildiriminiz geldi :) çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Kuzum iki gruba bakiyorum benyok bebegımkaradenız deıl konya tarafalarında kucuk bı ılcede yasıyrum.agustosta tayın cıkıcak buyukıhtımalle ankaraya..umarımo zamana kadar hamıle kalabılırım bu ay sogan kürü ve ınofolıc kullanıyorum.yoksa da agustostan sonra tup bebege yonelcem..
evet yaa gruplar degısınce koptuk hep..sen de gelsene buraya :)Regen_ da orda kaldı,onu da merakedıyorum
Amin canım inşallah darısı herkese. ilkDemeki hissetmisim belki çok sevindim adına canım sağ salim kucağına al peki ilkmi
Kaç aydır evlisin canım senin adına gerçekten çok sevindimAmin canım inşallah darısı herkese. ilk