- 17 Mayıs 2020
- 162
- 179
- 36
Ne yaptın?Yarın sabah yine yapcm bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın?Yarın sabah yine yapcm bakalım
Kaç gün kala çıktı?Benimkisi çok farklı bat günümde erken gebelik testimde silik çizgi çıktı ertesi gün sabahında kan testi verdim negatif çıktı akşam eve gelince farklı marka ucuz testlerden yaptım yine çizgi çıktı bugün tekrarlıycam bakalım ne olacak
Bat günü erken gebelikte çıktı bir gün geçincede normal ucuz testlerde çıktıKaç gün kala çıktı?
Ne yaptın?
Test yaptım bnmde negatif morelim bozuk adetim gecikti olmadimTeşekkür ederim canım inşallah
Bende 6haziran bakalım
Ayyy ayni gunde sevinelim insallah ama benim lekelenmelerim var 2 gundur korkuyorum erken geliyor galiba agrida var sanki hafif hafifBende 6haziran bakalım
Yaaa insallah gonlunden gecen seninledir hemen kan testi yaptir. Bat ne zamandi gecti mi gunun tatlim.Silik çizgi var
Canım ben 2 yıl evliliğin tadını çıkartmak için düşünmedim bebek, senin de pek tabi öyle olabilir bence laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar.Evet yaa zaten biz kendimiz dusunmuyorduk 2 aydir istiyoruz oda bende vajinumus gibi bir şeydi onuda atlatdim belkide olur artik
Bendede galiba geliyor yavastanAyyy ayni gunde sevinelim insallah ama benim lekelenmelerim var 2 gundur korkuyorum erken geliyor galiba agrida var sanki hafif hafif
Eveet yaaa oyle.... eşimde diyor de eşim istemiyor....bakalim artik umudum temmuzaCanım ben 2 yıl evliliğin tadını çıkartmak için düşünmedim bebek, senin de pek tabi öyle olabilir bence laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar.
cevap olarak daha durun bir evliliğimiz otursun Çok erken daha de bence, ya da eşim istemiyor de
Insallah gebelik agrilaridir tatlim sevinelim su ay temmuzda ailemin yanina gidicem yuzyuze mujde demeyi cok istiyorumBendede galiba geliyor yavastan
Aaay insallah benim umudum yok bu aydan bakalim inşallah sende olurInsallah gebelik agrilaridir tatlim sevinelim su ay temmuzda ailemin yanina gidicem yuzyuze mujde demeyi cok istiyorum
Ne guzel İnsAllah gebelik olurSilik çizgi var
Insallah rabbim kucagimizi bos birakmaz canim ama bende umutlari tuketiyorum bu lekelenmeler adet habercisi olabilir ama 4 gun onceden baslamasi kafami karistirdi ² gun sonra anliycam bakalim ya da erkenden adet olucam bu gidisleAaay insallah benim umudum yok bu aydan bakalim inşallah sende olur