Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 sinde pik olduysa bugün adet olman lazım canım, bebiş yoksa.varsada çıkması gerekirdi kanda aslında.bu kadar pozitif testte hepsini yanlış pek sanmıyorum.adet olmazsan tekrar başka yerde kan ver canim.yada her gün test yap bakalım koyulasman olcak mi.
Yani farklı marka testle yaptım hepsini ilk kana geçmesi lazım hcg nin. Dediğin gibi hergün test yapayım en iyisi ben. P.tesi gününe kadar adet olmazsam başka yerde kan vereyim canım çünkü aklım bulandı artık :KK43:

Yani farklı marka testle yaptım hepsini ilk kana geçmesi lazım hcg nin. Dediğin gibi hergün test yapayım en iyisi ben. P.tesi gününe kadar adet olmazsam başka yerde kan vereyim canım çünkü aklım bulandı artık :KK43:
Hadi hayırlısı bakalım bana gebelik var gibi geliyor, bu kadar test hepsi birden yanlış olamaz bence,kanda çıkmamış olmaması da tuhaf.

Yumurtlama döneminde akıntısı olan ve şu an hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak ama.yumurtlama geçtikten sonra akıntı kesiliyor ya hani. Hamile kalındığında yumurtlamadan sonra da akıntı oluyor mu acaba.adete 2 gün kalaya kadar akıntım gelmez normalde de merak ettim yaşayan var mıdır diye.

Canım ünlülerin genelde yaşı 35 üstü oluyor o yüzden beklemiyolar bence 😬

Oo canım çokmuş ya aşılama ücreti 🙄
Ben de aşılama yaptırdım ama daha yaptırırken gitmediğini düşündüm spermlerin tüplere olumsuz sonuçlandı zaten
Ya evet bulunduğum ilde devlet hastanesi sıkıntılı özele gittik bir dünya para gitti. Ya devlet ya tüp bebek artık 😩

Kafayı yicem galiba. Dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kanda test yaptırdım negatif çıktı işten eve geldim farklı marka normal gebelik testi yaptım ikinci çizgi tekrar silik pembe. Ve ben folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum. Ne yapıcam ve ne düşüneceğimi bilemiyorum artık :KK43:
Aynen canım çizgi var ama neden kanda çıkmadı ki, bekle bakalım gelmez inşallah

7 asır gibi 😂 ben bu süreçte çok yeniyim ama aylardır bekleyenlere Allah ne güzel sabır vermiş🙏🏻 Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻 Kızlar bu arada banu çiftçinin uygulamasında Son bat tarihinin ilk gününden itibaren 23. Günde idrar testinde çıkar diyo. Ben de pazar günü 24. Gün predictor erken gebelikle yapayım diyorum bi tane ilk defa test yapıcam bence çok bile bekledim 😂 sizce de çıkar mı
Aa çok erken değil mi ya tahmini yumurtlamadan 10 gün sonra hatta 9 gün sonra o zaman 😬

Dunden beri cook sicaklik geliyor bana sanki sicakdan olucem altdan altdan 🤦🏻‍♀️sizce regl yaklaştığı icin ola bilirmi normalde bende reglde boyle olmaz agrilar gelir en cok simdi o yok sicaklik bunalma halsizlik uykusuzluk var...ki hamileliyin olacağına inanmim yok🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️6sini bekleyeyim 🙄

Al benden de o kadar yol yasağı kalkınca memlete geldim. Herkes de Bi kilo almışsın hamile misin lafı bıktım ya. Bilerek düşünmüyoruz daha virüs var diyorum yaşın geçiyor çocuğun olmaz diyorlar bu seferde ya size ne size neeeee
Yaaa banada oyle diyorlar yaşın geçiyor neden istemiyosunuz hic olmuyacak sonra falan filan gina geldi vallahi 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Benim de geçen ay bebetime marka testim pozitifti. Ertesi gün yeniden yaptım çıkmadı sonra zaten regl oldum. Ama bir günlük muazzam bir keyif yaşadım 😁 kanda çıkmadıysa çok zor bir ihtimal. Yok farz et canım. Çünkü çok kötü hissediyor insan beklediği gerçekleşmeyince.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X