Ben de ankarada aynı hastaneyi arastırıyorum, burda Bı topıkte herkes memnun oldugunu yazıyor, agustos ayından sonra dusunuyorum ben, inşallahh gerek kalmaz tabıkıTemmuzda gideceğiz sanırım. Ankara Başkent Hulusi zeyneloglu İstanbul Memorial Semra kahraman i araştırıyorum. Online görüşmeleri de varmış. İnşallah gerek kalmaz.
Aynen canım beraber beklicez ikimiz de hamile kalsak ne süper olur Allahım bu kadar uzun süre bekleyenler olarakolsun ön alıstırma olmustestten gözünü ayrmaaa sen,ama yarına tam pık olur,iki gün pik sürse yıne pazar gunu beraber yumurtlarız.adet tarıhımız aynı gıbıydı sankı
Şimdi baktım canım hulusi zeyneloğlu baya ünlü galiba, referanslar çok önemli özellikle kkda olanlar, ben kendi doktorumu buradan araştırıp buldum. İnşallah gerek kalmaz tabiTemmuzda gideceğiz sanırım. Ankara Başkent Hulusi zeyneloglu İstanbul Memorial Semra kahraman i araştırıyorum. Online görüşmeleri de varmış. İnşallah gerek kalmaz.
Bu akşam aklıma gelmiştin naptın diye yazacaktım canım adet belirtin var mıKızlar benim de iki gün sonra regl günüm ama pko olduğum için ilaçsız regl olamıyorum pek bu ay da ilaç almadım bakalım olacak mıyım
İnşallah canım, inşallah. Hoca çok iyiymiş de sanırım lab beğenilmiyor. Ben de en azından sıkıntıyı öğrenip tüp bebek kesinlesirse Memorial a geçeyim diyorum. Hulusi hocanın online görüşmesi de var şuan ama ne kadar faydalı olur bilemedim. Onu da değerlendirebilirim gidene kadar.Ben de ankarada aynı hastaneyi arastırıyorum, burda Bı topıkte herkes memnun oldugunu yazıyor, agustos ayından sonra dusunuyorum ben, inşallahh gerek kalmaz tabıkı
Sen nereye gidiyorsun canım? Memnunsan şehir önemli değil onu da listeme ekleyeyim.Aynen canım beraber beklicez ikimiz de hamile kalsak ne süper olur Allahım bu kadar uzun süre bekleyenler olarak
Şimdi baktım canım hulusi zeyneloğlu baya ünlü galiba, referanslar çok önemli özellikle kkda olanlar, ben kendi doktorumu buradan araştırıp buldum. İnşallah gerek kalmaz tabi
Canım ben bursada suat hazere başladım jimer hastanesinde, başka doktorlar araştırırken keşfettim çok iyi olduğunu yazmışlar ben de memnun kaldımSen nereye gidiyorsun canım? Memnunsan şehir önemli değil onu da listeme ekleyeyim.
Bakayım ben de. Teşekkür ederim, inşallah bu ay hepimiz pozitifleri görür bu stresten kurtuluruzCanım ben bursada suat hazere başladım jimer hastanesinde, başka doktorlar araştırırken keşfettim çok iyi olduğunu yazmışlar ben de memnun kaldım
Yaa keşke gebelik sürecini de birlikte yaşarızAynen canım beraber beklicez ikimiz de hamile kalsak ne süper olur Allahım bu kadar uzun süre bekleyenler olarak
Şimdi baktım canım hulusi zeyneloğlu baya ünlü galiba, referanslar çok önemli özellikle kkda olanlar, ben kendi doktorumu buradan araştırıp buldum. İnşallah gerek kalmaz tabi
Bi de dondurulmuş embriyoya yönelmiş busene diye okudumİnşallah canım, inşallah. Hoca çok iyiymiş de sanırım lab beğenilmiyor. Ben de en azından sıkıntıyı öğrenip tüp bebek kesinlesirse Memorial a geçeyim diyorum. Hulusi hocanın online görüşmesi de var şuan ama ne kadar faydalı olur bilemedim. Onu da değerlendirebilirim gidene kadar.
Sanırım t çizgisi c den çok daha koyu olursa hamilelik oluyor ama siz yine de adet gününüzü bekleyip gebelik testi yapınKızlar merhaba benim adetime 5 gün filan var kasıklarımda ağrı oldu adet olucam sandım, evde ovülasyon testi vardı böyle çıktı. Normalde bi tık daha açık olurdu şimdi koyu çıktı biraz, sizce hamilelikten olabilir mi, yaşayan var mi bu durumuEki Görüntüle 2644003
İnşallah kuzum inşallahYaa keşke gebelik sürecini de birlikte yaşarız
Bahçecide de o şekilde yapıyolar canım rahmi dinlendirmek gebelik oranlarını arttırıyormuşBi de dondurulmuş embriyoya yönelmiş busene diye okudum
O zaman beklemeye değerİnşallah kuzum inşallah
Bahçecide de o şekilde yapıyolar canım rahmi dinlendirmek gebelik oranlarını arttırıyormuş
Önümüzdeki ay normal çatlıycakmı? Ben hep böyle olmasından korkuyorumBende de olmuştu canım, her kadında olabilen basit yapılı kist, bende bayağı araştırdım yapacak bir şey yok malesef, adet olmayı bekleyeceksin ve adetle atılacak
Eger yine piki gorurseniz değerlendirin belki cift yumurtlama olabirBenimde 10 gün var ekler misiniz . Birde nirssey sormak istiyorum ovulasyon testim bugün tekrar koyulasmaya başladı bilgisi olan var ise paylaşır mı acaba
2gun kaldiKaç günün kaldı cnım
Aslında öyle canım gerçekten, aşılama yaptırsan doktor diyecek 3 aşılama yaptır. Onun da fiyatı az buz tutmuyor aldığın ilaçlar da cabası, bari tüp bebekle şansımız daha yüksek, ben de direk tüp bebek yaparım heralde. Suat bey ne diyecek bilmiyorum tabi.O zaman beklemeye değer ❤ben cıddı ciddi düşünmeye basladım, önce aşılama diyordum ama tüp bebek de şans daha fazla oldugu için daha mantıklı gelıyor
Hiç yok kuzum ilaç almadım ya kim bilir ne zama olurumBu akşam aklıma gelmiştin naptın diye yazacaktım canım adet belirtin var mı
Ben Bi tane daha test yaptım canım ilk gölge gibi çıktı sonradan pembeleşti artık kafayı yicem var mı yardımcı olur musunuz cuma günü kan testi yaptırcamBence sabah ki idrarla dene canim benim bu testte ayırt edemedim inşallah vardır