Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temmuzda gideceğiz sanırım. Ankara Başkent Hulusi zeyneloglu İstanbul Memorial Semra kahraman i araştırıyorum. Online görüşmeleri de varmış. İnşallah gerek kalmaz.
Ben de ankarada aynı hastaneyi arastırıyorum, burda Bı topıkte herkes memnun oldugunu yazıyor, agustos ayından sonra dusunuyorum ben, inşallahh gerek kalmaz tabıkı 🙏🏻

olsun ön alıstırma olmus :KK45: testten gözünü ayrmaaa sen,ama yarına tam pık olur,iki gün pik sürse yıne pazar gunu beraber yumurtlarız.adet tarıhımız aynı gıbıydı sankı
Aynen canım beraber beklicez ikimiz de hamile kalsak ne süper olur Allahım bu kadar uzun süre bekleyenler olarak 😊
Temmuzda gideceğiz sanırım. Ankara Başkent Hulusi zeyneloglu İstanbul Memorial Semra kahraman i araştırıyorum. Online görüşmeleri de varmış. İnşallah gerek kalmaz.
Şimdi baktım canım hulusi zeyneloğlu baya ünlü galiba, referanslar çok önemli özellikle kkda olanlar, ben kendi doktorumu buradan araştırıp buldum. İnşallah gerek kalmaz tabi ❤️

Ben de ankarada aynı hastaneyi arastırıyorum, burda Bı topıkte herkes memnun oldugunu yazıyor, agustos ayından sonra dusunuyorum ben, inşallahh gerek kalmaz tabıkı 🙏🏻
İnşallah canım, inşallah. Hoca çok iyiymiş de sanırım lab beğenilmiyor. Ben de en azından sıkıntıyı öğrenip tüp bebek kesinlesirse Memorial a geçeyim diyorum. Hulusi hocanın online görüşmesi de var şuan ama ne kadar faydalı olur bilemedim. Onu da değerlendirebilirim gidene kadar.

Aynen canım beraber beklicez ikimiz de hamile kalsak ne süper olur Allahım bu kadar uzun süre bekleyenler olarak 😊

Şimdi baktım canım hulusi zeyneloğlu baya ünlü galiba, referanslar çok önemli özellikle kkda olanlar, ben kendi doktorumu buradan araştırıp buldum. İnşallah gerek kalmaz tabi ❤️
Sen nereye gidiyorsun canım? Memnunsan şehir önemli değil onu da listeme ekleyeyim.

Sen nereye gidiyorsun canım? Memnunsan şehir önemli değil onu da listeme ekleyeyim.
Canım ben bursada suat hazere başladım jimer hastanesinde, başka doktorlar araştırırken keşfettim çok iyi olduğunu yazmışlar ben de memnun kaldım

Yaa keşke gebelik sürecini de birlikte yaşarız 😇🌸

İnşallah canım, inşallah. Hoca çok iyiymiş de sanırım lab beğenilmiyor. Ben de en azından sıkıntıyı öğrenip tüp bebek kesinlesirse Memorial a geçeyim diyorum. Hulusi hocanın online görüşmesi de var şuan ama ne kadar faydalı olur bilemedim. Onu da değerlendirebilirim gidene kadar.
Bi de dondurulmuş embriyoya yönelmiş busene diye okudum

Kızlar merhaba benim adetime 5 gün filan var kasıklarımda ağrı oldu adet olucam sandım, evde ovülasyon testi vardı böyle çıktı. Normalde bi tık daha açık olurdu şimdi koyu çıktı biraz, sizce hamilelikten olabilir mi, yaşayan var mi bu durumuEki Görüntüle 2644003
Sanırım t çizgisi c den çok daha koyu olursa hamilelik oluyor ama siz yine de adet gününüzü bekleyip gebelik testi yapın

İnşallah kuzum inşallah 🙏🏻

Bahçecide de o şekilde yapıyolar canım rahmi dinlendirmek gebelik oranlarını arttırıyormuş
O zaman beklemeye değer ❤️ben cıddı ciddi düşünmeye basladım, önce aşılama diyordum ama tüp bebek de şans daha fazla oldugu için daha mantıklı gelıyor

O zaman beklemeye değer ❤ben cıddı ciddi düşünmeye basladım, önce aşılama diyordum ama tüp bebek de şans daha fazla oldugu için daha mantıklı gelıyor
Aslında öyle canım gerçekten, aşılama yaptırsan doktor diyecek 3 aşılama yaptır. Onun da fiyatı az buz tutmuyor aldığın ilaçlar da cabası, bari tüp bebekle şansımız daha yüksek, ben de direk tüp bebek yaparım heralde. Suat bey ne diyecek bilmiyorum tabi.

Kızlar günaydın Bat a 4 gün var bugün dayanamayıp test yaptım fortune marka çok cok hayali bir çizgi var gibiydi ama bilemedim böyle bir durum yaşayan var mı 😞

Bence sabah ki idrarla dene canim benim bu testte ayırt edemedim inşallah vardır
Ben Bi tane daha test yaptım canım ilk gölge gibi çıktı sonradan pembeleşti artık kafayı yicem var mı yardımcı olur musunuz cuma günü kan testi yaptırcam
IMG_20200604_090245.jpg

🤣 😅

Bayanlar var mı ilk yaptığımda gölge gibi çıktı 1 sonradan pembeleşti artık kafayı yicem adet olmadım da böyle bi durum yaşayan oldu mu cuma günü kan testi yaptırcam

Eklentiler

• 15912509946625466453369159675029.jpg
    15912509946625466453369159675029.jpg
    175,7 KB · Görüntüleme: 24
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X