Böyle olunca Ovülasyon testinde çatlama görülmüyor mu acaba denemiş miydinizBende de olmuştu canım, her kadında olabilen basit yapılı kist, bende bayağı araştırdım yapacak bir şey yok malesef, adet olmayı bekleyeceksin ve adetle atılacak
İnşallah canım ya her ay bi umut inşallah güzel haberler alırız fayda sağlarŞifa olsunn yarasın inşallahhe alayım madem ben de eczanede çalışırken çok veriyorduk da dikkat etmemişim içeriğine hiç baya iyiymiş inşallah biz de hamile kalırız da öneririz ya
Pik mi gördün yoksaCanım benim teşekkür ederim testlerden kaynaklı sanırım iyi ki almışımSohrab sağolsun inşallah değerlendirebiliriz bakalım heyecanlandım şimdi
Bu arada solgar vm içeriği süpermiş inositolle folik asit de var içinde bunlar bitince ondan mı alsam acaba
Aa anladım canım o zaman onu da ayrı alırım ben deeczhnm solgarın içindeki inositol 100 mg çok fazla değil ben o yüzden diğer hapı da içiyorum canım normalde doktorlar günde 2 tablet öneriyor inofolic combi de de, venatura yı da ben 2 tablet içince aynı mg ı yakalamış oldum
Canım pike yakın galiba bak foto atayımPik mi gördün yoksa ❤
Canım 7 gün sürdü pazar regl bitti pazartesi başladım o silikti zaten attım çöpe, bugün döngünün 10.günü yani benim döngüm kısaldı heralde.eczhnm canım testi ne zaman yapmaya başladın reglden sonra
Bu testler baya hassasmış canım o yüzden güveniyorum belki kaset testte doğru günü bile yakalayamadık ben hiç verim alamadımCanım pike yakın galiba bak foto atayım
Canım 7 gün sürdü pazar regl bitti pazartesi başladım o silikti zaten attım çöpe, bugün döngünün 10.günü yani benim döngüm kısaldı heralde.
Evet yaklaşmış pike, bebeğim bu testler biraz hassas test yaparken iyi gözlemle, pik oldugunda idrardan cıkarmadan t çizgisi beliriyor, pik oldugunu oyle anlıyorum ben dıger gunlerde 5 dk ıcın de koyulasıyor ama pik oldugunda ıdrarın ıcındeyken koyulasırCanım pike yakın galiba bak foto atayım
Canım 7 gün sürdü pazar regl bitti pazartesi başladım o silikti zaten attım çöpe, bugün döngünün 10.günü yani benim döngüm kısaldı heralde.
Değişkenlik gösterirdi genç kızken. Ama son 1 yıldır çok yoğun olmaya başlamıştım zaman zaman. Gebelik öncesi testlerde rahim duvarının arkasında doktorun dediğine göre önemsiz bir miyom çıktı. Söylemesem bile olurdu yani gebeliğe hiç bir etkisi yok dedi. Ama belki bundan ötürü mü arttı son bir yıldır kanamam diye düşünmüştüm.Kızlar merak ettiğim bişey var regl dönemleriniz nasıl geçiyor pıhtı oluyor mu, yoğunluğu nasıl yaşıyorsunuz?
Evet 5 gün üst üste pik çıkmıştı, sonra silindi tabi ama çatlama olmuyor.Böyle olunca Ovülasyon testinde çatlama görülmüyor mu acaba denemiş miydiniz
Benim bugün 14.gunum a o kadar silik çıkıyor ki moralim bozuldu. Senin ne güzel koyulaşmış canım. Bugün ovulasyon bekliyordum acaba ilaçla uyarılmasa hiç mi büyümüyor diye canım sıkıldı. İncir kürü yapmıştım bir de. Eşim de tutturdu Ankaraya gidelim iyi bir Dr a görün diye. Allah'ım bize sabır versin. Ne zor.Kızlar yorum bekliyorum yumurtlama olmamış ama yaklaşmış sanki üstteki dün 4te yaptım alttaki az önce yaptım saat 5buçukta. Bir de farklı su gibi ama beyaz akıntım vardı
Adet döngünüz kaç gün. 11 gün yumurtluyirum dedinizAdetin 10.günü hsg çektirdim doktorun isteğiyle trtemiz cıktı cok şükür..doktor da bsy demedi ama ben normalde 12. gün yumurtlardım 10.,11. gün ovu testı yapmadım ztn ilişki yasağı var dıye 48 saat ilişki yasğı var dendi bana 13. gün de ovu yaptım ama cıkmadı catlamıs gbı bır sılık cızgı o kdr..ondan sonrada koyu cizgi yakalayamadım.ama 13. gün çatlama cızgısı ıse o gun ılıskı oldu anlayamadım yanı bu ay nasıl bır denge oldu cokta sallamıyorum artık testlerı ztn ama gunasırı bırkac kere dha denerım olmazsa da her ay rahat yumurtlamayı goruyordum ben bu ay yakalayamdım..belki de 11. gün yumurtladım ılıskı yasagı oldugu gün..eczhnm
Yarın falan olucak devam etKızlar yorum bekliyorum yumurtlama olmamış ama yaklaşmış sanki üstteki dün 4te yaptım alttaki az önce yaptım saat 5buçukta. Bir de farklı su gibi ama beyaz akıntım vardı
Güzel fikir canm ama o kadar vaktim olmuyor ama sen oyle hi sayfa acabilirsin aslında annelerle röportaj diye. Hamile kalanlara sorarsin sende paylaşırsn olabilirX xnobodyx bir fikrim var ☺ Hamiş olan arkadşlarımızla kısa bir röportaj yapılsa sat, yumurtlama ve çatlama günleri, çatlamadan sonra kaçıncı gün idrarda ve kanda gebeliği öğrendiği ve ilk hcg değeri gibi ☺ Bunları da ilk sayfaya sabitlesek benim gibi meraklılar için çok faydası olur diye düşünüyorum ☺
Pik olur yarin ama sen degerlendir catlayana kadar es gecme belinize kuvvet burda oyalanmaKızlar yorum bekliyorum yumurtlama olmamış ama yaklaşmış sanki üstteki dün 4te yaptım alttaki az önce yaptım saat 5buçukta. Bir de farklı su gibi ama beyaz akıntım vardı
Merhaba benimde gogusler şiş hassasiyet yok bel agrisi var hic yasamadim regl oncesi akinti var ara dira rengi degisiyor anlamadim test yaptim negatif cikti 1gunde gecti reglim neyapsam bilemedim yarin kan mi versem acaba nediyosunuzSizin bat kaçtı bnm de mide bulantım göğüs sis ama hassasiyet yok kask ve bel ağrısı var