Olabılır evet, belki de baska hormonların duzelmesıni tetıklemıstır.. Ama gercekten iyi arastırmk gerek kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.. Hangimiz kür denemiyoruz ki. Allahım inşallah hepimizin kucagını doldursunTabi siz haklısınız. Ama karaciğerde sıkıntı yoksa, bununla hamile kalan bir sürü insan oldu. Hamileliği hızlandırdığını düşünüyorum
Aynen canım belirtilere kapılma benim de bu ay kasık batmalarım vardı mesela ama regl olcam diyordum ve regl oldum her şeyi hamileliğe yormamak lazımİnşallah ama kendimi çok da koşullandırmak istemiyorum adet olunca çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum herkes gibi. Allah herkese doğru zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Masallah canim kendi vücudunu cok iyi taniyosun.Evet ilk hamileliğimde çatlamadan 3 gün sonra göğüs ağrım başlamıştı çok fazla şekilde üstüne yatamıyorum ve kasık batmalarım çok sıktı farklı oluyor zaten anlıyorsunuz
Evet kuzum doğru mesela benim bu ay göğüslerim aşırı dolgunlaştı yumurtlamada ama hiç acı vs. Yoktu regl olacağımızdaki batmalar ile hamilelikteki batma aslında çok farklı ben farkı ordan anlıyorum regl olacağımıza rahim kasılıp gevşiyor hamilelikte kasığına aniden keskin bir bıçağın saplandığını düşün aynı öyle oluyorMasallah canim kendi vücudunu cok iyi taniyosun.
Bu ay benimde gögüslerim yumurtlamadan sonra agrimaya basladi ama genede umudum yok.
Progesteron hormonu yumurtlamadada yükseliyormus bu yüzden agri olabilirmis.
Belirtileri takmamaya calisiyorum ben.
Oh rahatladım valla çok sağolasın canımEvet canım benim çatlamadan sonra oluyor beyaz kaygan akıntı kişiden kişiye değişiyor kiminde pikte kiminde pikten önce kiminde çatlamadan oluyor o yüzden akıntıyı referans almamak lazım çok Ovülasyonu baz almak lazım
Ama ovülasyon yapıyorsan regle kadar takip et bazı aylar 2 kere yumurtluyoruz belki sende de olur kaçırmamış olursun şansıOh rahatladım valla çok sağolasın canım
Ciddi misiniz bende ilk defa beyaz akıntı gördümBenm yumurtlamadan beri kasıklarımda ağrı başlamıştı bata kadar iyice arttı ve göğüslerim ağrımaya başladıydı ve 5-6gündür beyaz akıntım var pazar 2 test yaptım bugünde yaptm cizgiler gözüktü
Bende adete yakın oluyodu ama böyle süt beyaz olmuyodu ve 2 günde geçiyodu bu 5-6gündür sürekli var 3-4 kaç saatte geliyo değiştirmekten çamaşır kalmadıCiddi misiniz bende ilk defa beyaz akıntı gördüm
Sanırım bat lar aynı sizinle.. 8 Haziran benimKızlar benim yumurtlama gördüğüm dönemi üst üste 3 gün değerlendirdik sonrasında da bıraktık adetime 6 gün filan var, sizce deneyerek devam mi etmeli? Bir de yumurtlamadan bu yana sürekli üşüyorum ayaklarım hiç ısınmıyor belirti olabilir mi bu?
Aynen bende öyleyim.. ve herzamankinden farklıBende adete yakın oluyodu ama böyle süt beyaz olmuyodu ve 2 günde geçiyodu bu 5-6gündür sürekli var 3-4 kaç saatte geliyo değiştirmekten çamaşır kalmadı
Ateşinizi hiç ölçtCiddi misiniz bende ilk defa beyaz akıntı gördüm
Bide ben ateş ölcerekte takip ettim 35lerde cıkardı hep benm 35.2/3 36 dan aşa inmiyo 1 haftadır ilk denediğimiz günden beri takip ediyorum bu ay. sizin bat a ne kadar varAynen bende öyleyim.. ve herzamankinden farklı
Normalde 9u ama Yumurtlama biraz erken oldu benimSanırım bat lar aynı sizinle.. 8 Haziran benim
6 gün varAteşinizi hiç ölçt
Bide ben ateş ölcerekte takip ettim 35lerde cıkardı hep benm 35.2/3 36 dan aşa inmiyo 1 haftadır ilk denediğimiz günden beri takip ediyorum bu ay. sizin bat a ne kadar var
Ben yumurta takibi yapmadi.. düzenlidir regl 28 günde bir buna göre 14. Gün yumurtlama oluyor ben 15. Gün tek iliski denedimNormalde 9u ama Yumurtlama biraz erken oldu benim
Çok01.06.2020@kahvetayt
01.06.2020@birkadin0
01.06.2020@yazarbirkadin
01.06.2020@Meryembjk
01.06.2020@Okuyanse
01.06.2020minseo
02.06.2020@Paresilaaa
02.06.2020@Aylnrms
02.06.2020@messino
03.06.2020@Papatyahanimm
03.06.2020@Selinos
03.06.2020@Maviss20
03.06.2020@Gelincik78
Kızlar merhaba ne durumdasnz yoktum kac gündür regl oldunuz mu
Çok şükür bende diyorum konu sahibi nerelerde
Daha varmış ama bende de çok erken başladı belirtiler ama erkenden test yapma ben bat günü yaptım erken testti ona rağmen cok silik çıktı güvenemedim bugün 2 gün geçikti 3.yü bugün yaotım hatta 5 liralık testlerden birinide bat günü öğleden sonra yaptım erken testle aynı sonucu verdi çok ümitlenmeden bekle varsa daha cok sevinirsin canım :)6 gün var