Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi siz haklısınız. Ama karaciğerde sıkıntı yoksa, bununla hamile kalan bir sürü insan oldu. Hamileliği hızlandırdığını düşünüyorum
Olabılır evet, belki de baska hormonların duzelmesıni tetıklemıstır.. Ama gercekten iyi arastırmk gerek kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.. Hangimiz kür denemiyoruz ki. Allahım inşallah hepimizin kucagını doldursun

Aynen canım belirtilere kapılma benim de bu ay kasık batmalarım vardı mesela ama regl olcam diyordum ve regl oldum her şeyi hamileliğe yormamak lazım

Evet ilk hamileliğimde çatlamadan 3 gün sonra göğüs ağrım başlamıştı çok fazla şekilde üstüne yatamıyorum ve kasık batmalarım çok sıktı farklı oluyor zaten anlıyorsunuz
Masallah canim kendi vücudunu cok iyi taniyosun.
Bu ay benimde gögüslerim yumurtlamadan sonra agrimaya basladi ama genede umudum yok.
Progesteron hormonu yumurtlamadada yükseliyormus bu yüzden agri olabilirmis.
Belirtileri takmamaya calisiyorum ben.

Evet kuzum doğru mesela benim bu ay göğüslerim aşırı dolgunlaştı yumurtlamada ama hiç acı vs. Yoktu regl olacağımızdaki batmalar ile hamilelikteki batma aslında çok farklı ben farkı ordan anlıyorum regl olacağımıza rahim kasılıp gevşiyor hamilelikte kasığına aniden keskin bir bıçağın saplandığını düşün aynı öyle oluyor

Oh rahatladım valla çok sağolasın canım

Kızlar benim yumurtlama gördüğüm dönemi üst üste 3 gün değerlendirdik sonrasında da bıraktık adetime 6 gün filan var, sizce deneyerek devam mi etmeli? Bir de yumurtlamadan bu yana sürekli üşüyorum ayaklarım hiç ısınmıyor belirti olabilir mi bu?

Sanırım bat lar aynı sizinle.. 8 Haziran benim

Daha varmış ama bende de çok erken başladı belirtiler ama erkenden test yapma ben bat günü yaptım erken testti ona rağmen cok silik çıktı güvenemedim bugün 2 gün geçikti 3.yü bugün yaotım hatta 5 liralık testlerden birinide bat günü öğleden sonra yaptım erken testle aynı sonucu verdi çok ümitlenmeden bekle varsa daha cok sevinirsin canım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…