Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkedeşler ban yemiştim yokum buralardq kac gündür hic sormamissinz aşk olsun :KK53:
Yarin yeni gelen arkadaşları eklicem listeye yoktum ama bakip baki0 not aldim aklimdasnz :KK76:

Canımm çok teşekkürler amin :KK16: Eşinle mutlu mesut bir hayat dilerim, Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın. O kadar doğru söylemişsin ki... İnsanlarhiç düşünmeden soruyorlar pat diye. Düşünmüyorlar istiyorlar mı ya da kendi istiyor ama belki eşi istemiyor, belki sorunları var, belki istedikleri halde olmuyor, belki gebe kaldı ama sıkıntı, acı yaşandı... Ben de eskiden ılımlı cevaplar veriyordum ama bir iki kere tepkimi koyunca sanırım kulaktan kulağa yayılmış artık kimse bişey sormuyor :KK70:
Yanlışlıkla ya da hemen hamile kalanlar hakkında ben de aynı düşünceleri geçiriyorum vallahi aklımdan ne yalan diyim :KK70: Ama evet elbette vardır Allah'ın bir bildiği. Böyle insan her ay her ay heyecanla beklediğim için de evli olup, evliliği yolunda giden ama bebeğini keyfe keder aldıranları da anlayamıyorum çok ince bir konu biliyorum ama...
Canım güzel dileklerinin bin katı senınle olsun Allah razı olsun..Ben bu soranlara pek tepki de koyamıyorum içimden üzülüyorum galiba biraz tepki koymalıyım yoksa üzülen yıpranan içine atarak yaşayan ben oluyorum..
Zaten dıyorum bu aldıranlara rabbim onlara veriyor biz bu kadar isterken ama demekki herkesin farklı bir sınavı var..Her regl dönemi garip bi üzüntü yaşıyorum biraz ağlıyorum da fazla duygusalımdır☺️ Her ay bir sürü belırtı yaşayıp (kendımce) negatif görmek başka bir şey...

Kızlar günaydın. Bir şey soracağım. Benim cuma ve cumartesi ovülasyon testim pik yaptı, pazar günü de tekrar silikleşti çizgi. Ancak dün o yumurta beyazı gibi olacak olan akıntım vardı belirgin bir şekilde. Şaşırıp tekrar ovülasyon testi yaptım ve yüne negatif çıktı. Anlayamadım akıntının devam etmesi mümkün mü?

Kızlar günaydın. Bir şey soracağım. Benim cuma ve cumartesi ovülasyon testim pik yaptı, pazar günü de tekrar silikleşti çizgi. Ancak dün o yumurta beyazı gibi olacak olan akıntım vardı belirgin bir şekilde. Şaşırıp tekrar ovülasyon testi yaptım ve yüne negatif çıktı. Anlayamadım akıntının devam etmesi mümkün mü?
Evet canım benim çatlamadan sonra oluyor beyaz kaygan akıntı kişiden kişiye değişiyor kiminde pikte kiminde pikten önce kiminde çatlamadan oluyor o yüzden akıntıyı referans almamak lazım çok Ovülasyonu baz almak lazım

Canımm çok teşekkürler amin :KK16: Eşinle mutlu mesut bir hayat dilerim, Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın. O kadar doğru söylemişsin ki... İnsanlarhiç düşünmeden soruyorlar pat diye. Düşünmüyorlar istiyorlar mı ya da kendi istiyor ama belki eşi istemiyor, belki sorunları var, belki istedikleri halde olmuyor, belki gebe kaldı ama sıkıntı, acı yaşandı... Ben de eskiden ılımlı cevaplar veriyordum ama bir iki kere tepkimi koyunca sanırım kulaktan kulağa yayılmış artık kimse bişey sormuyor :KK70:
Yanlışlıkla ya da hemen hamile kalanlar hakkında ben de aynı düşünceleri geçiriyorum vallahi aklımdan ne yalan diyim :KK70: Ama evet elbette vardır Allah'ın bir bildiği. Böyle insan her ay her ay heyecanla beklediğim için de evli olup, evliliği yolunda giden ama bebeğini keyfe keder aldıranları da anlayamıyorum çok ince bir konu biliyorum ama...
Bazı noktalarda bilinmezlik ve bilgisizlik mutluluk getiriyor. Planlı gebeliklerde insan ister istemez strese giriyor ve stres sandığımızdan daha fazla vücudumuzu ve hormonlarımı etkiliyor istesekte başka şeylere odaklanamıyorum tek gündemimiz bu oluyor sürekli okuyup araştırma gereksinimi duyuyoruz daha da stres oluyoruz. Aslında gündemimizi değiştirmek kafa dağıtmak başka şeylere odaklanmak lazım bu süreçte beyne sürekli hamilelik hamilelik hamilelik diye mesaj gönderiyoruz olmadıkça stres sıkıntı 😄 rastgele oldu tek ilişki ile oldu korunurken oldu gibi şeylerin altında yatan tek şey var o da "rahat bir psikoloji" 💁🏻‍♀️

Benim de 24 Mayıs yumurtlama günümdü tam bir hafta sonra iki göğsümde ağrı başladı özellikle dokunduğumda ağrı oluyor. Yazdıklarınızı okuduktan sonra acaba mı diye iyice merak yaptım şimdi. 7 Haziran bat tarihim bakalım son 5 :KK17:
Evet ilk hamileliğimde çatlamadan 3 gün sonra göğüs ağrım başlamıştı çok fazla şekilde üstüne yatamıyorum ve kasık batmalarım çok sıktı farklı oluyor zaten anlıyorsunuz

Benim de 24 Mayıs yumurtlama günümdü tam bir hafta sonra iki göğsümde ağrı başladı özellikle dokunduğumda ağrı oluyor. Yazdıklarınızı okuduktan sonra acaba mı diye iyice merak yaptım şimdi. 7 Haziran bat tarihim bakalım son 5 :KK17:
İnşallah vardır canım hamilelikte vücutta progesteron hızla yükseldiği için genellikle ilk göğüslere vuruyor ama göğüs ağrısı hiç yaşamayanlar da varmış benim çok şiddetli olmuştu yürürken falan acıyordu

İnşallah ama kendimi çok da koşullandırmak istemiyorum adet olunca çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum herkes gibi. Allah herkese doğru zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :KK200:

Dayanamadım bugün bi gebelik testi daha yaptım pazar yaptıklarım daha cok silikti :) yarın doktora gidicem inşallah kanda da çıkar

Eklentiler

• 20200602_094610.jpg
    20200602_094610.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 46
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X