Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin Hayırlısı olsun canm kesinlille odaklanmamak gerekiuor.

Canım benim bat bugün. Adet olmadım ve merakımdan her gün test yapıyorum kimyasal mi değil mi diye. Daha önceden almıştım fazla fazla. Bugün iki kez yaptım. Testler bu şekilde. İnşallah adet olmazsam cumaya randevu aldım doktora gidicem. İnşallah her şey yolundadır❤

Eklentiler

• 20200602_132258.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 64
Sen bariz hamilesinnnn haberdar et beni ayrica adet olamazsn silik cizgi bilenvarsa hamilesindir

Sen bariz hamilesinnnn haberdar et beni ayrica adet olamazsn silik cizgi bilenvarsa hamilesindir
İnşallah inşallah❤ Rabbim hepimize ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin. Hayırla sağlıkla hamile kalmayı ve hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah dış gebelik ya da kimyasal değildir diye dua ediyorum ben de. Cuma gününe kadar adet olmazsam cuma doktora gittiğimde netleşecek her şey. Haberdar ederim mutalaka❤

Cuma ya ne bekliyorsun ki yarın git bence kimyasaldan korkuyorsan durman hata olur

Beni eklediniz mi acaba bat 8 Haziran
Bir de bilginiz var mi? Tahmini yumurtlama 14. Gün ben 15. Günü değerlendirdim .. tutma ihtimali az deniyor
Canım bir Medikalpark ın sitesinde şöyle yazıyor:

Yumurtlama dönemi olarak bilinen zaman dilimi yumurta foliküllerinin hormonlar tarafından uyarılmasıyla başlasa da, gebelik için gerekli olan yumurtanın salınımı 24 saat sürer. Kadınlarda yumurtlama dönemi boyunca çoğunlukla tek bir yumurta fallop tüplerine salınsa da bazen 24 saat içinde birden fazla yumurta da salınabilir. Yumurta döllenmenin gerçekleşmediği durumda yaklaşık 12 ile 24 saat kadar canlı kalabilir. Ancak bu durum gebeliğin yalnızca bu 24 saatte oluşacağı anlamına gelmez. Erkek üreme hücresi sperm, kadın vücudunda 4 ya da 5 gün kadar canlı kalabilir. Yumurtlama döneminden önceki 5. günde girilen cinsel ilişki sonucunda da, fallop tüplerinde bulunan sperm hücresi, salınan yumurtayı dölleyebilir. Yumurtlama dönemi dışında hamile kalınır mı sorusu bu şekilde yanıtlanabilir. Döllenmenin gerçekleşmemesi durumunda ise 24 saat canlı kalabilen yumurta, vücut içinde çözünür.

Yumurtlama dönemi nedir? Yumurtlama dönemi belirtileri nelerdir?.

Ben az önce test yaptım ama tek çizgi çıktı. Kasıklarıma da ağrı girip duruyor ama regl olmadan önce de olan bir ağrı. Biraz araştırdım, ayırt etmesi çok zormuş ikisinin belirtisini. Ama normalde göğüslerim hassas olurdu bu ay göğüs hassasiyetim olmadı. Bir de midem bulanıyor ama bu da regl döneminde zaman zaman yaşadığım bir şey...

Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…