Canım güzel dileklerinin bin katı senınle olsun Allah razı olsun..Ben bu soranlara pek tepki de koyamıyorum içimden üzülüyorum galiba biraz tepki koymalıyım yoksa üzülen yıpranan içine atarak yaşayan ben oluyorum..Canımm çok teşekkürler aminEşinle mutlu mesut bir hayat dilerim, Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın. O kadar doğru söylemişsin ki... İnsanlarhiç düşünmeden soruyorlar pat diye. Düşünmüyorlar istiyorlar mı ya da kendi istiyor ama belki eşi istemiyor, belki sorunları var, belki istedikleri halde olmuyor, belki gebe kaldı ama sıkıntı, acı yaşandı... Ben de eskiden ılımlı cevaplar veriyordum ama bir iki kere tepkimi koyunca sanırım kulaktan kulağa yayılmış artık kimse bişey sormuyor
Yanlışlıkla ya da hemen hamile kalanlar hakkında ben de aynı düşünceleri geçiriyorum vallahi aklımdan ne yalan diyimAma evet elbette vardır Allah'ın bir bildiği. Böyle insan her ay her ay heyecanla beklediğim için de evli olup, evliliği yolunda giden ama bebeğini keyfe keder aldıranları da anlayamıyorum çok ince bir konu biliyorum ama...
Devam etmelıyım yani çakşır kökü suyuna 1yemek kaşığı içiyorum zaten sulandırarakHayır bayanlar için de çok etkili. Özellik yumurtaların gelişimini sağlıyor. O yüzden 14 içiliyor. Evet enzim olayını duydum. Ama bence o biraz abartmış kullanırken
Devam etmelıyım yani çakşır kökü suyuna 1yemek kaşığı içiyorum zaten sulandırarak
Benim arastırdığım kadarıyla erkekler için bu bitki..benim tavsiyem arkadslara arastırmadan asla kullanmasınlar.. Bu da benim görüşüm
Ben oldum canım yeni bat 27 haziran01.06.2020K kahvetayt
01.06.2020@birkadin0
01.06.2020Y yazarbirkadin
01.06.2020Leylasunun
01.06.2020Okuyanse
01.06.2020minseo
02.06.2020Paresilaaa
02.06.2020A Aylnrms
02.06.2020M messino
03.06.2020P Papatyahanimm
03.06.2020Selinos
03.06.2020M Maviss20
03.06.2020Gelincik78
Kızlar merhaba ne durumdasnz yoktum kac gündür regl oldunuz mu
Evet canım benim çatlamadan sonra oluyor beyaz kaygan akıntı kişiden kişiye değişiyor kiminde pikte kiminde pikten önce kiminde çatlamadan oluyor o yüzden akıntıyı referans almamak lazım çok Ovülasyonu baz almak lazımKızlar günaydın. Bir şey soracağım. Benim cuma ve cumartesi ovülasyon testim pik yaptı, pazar günü de tekrar silikleşti çizgi. Ancak dün o yumurta beyazı gibi olacak olan akıntım vardı belirgin bir şekilde. Şaşırıp tekrar ovülasyon testi yaptım ve yüne negatif çıktı. Anlayamadım akıntının devam etmesi mümkün mü?
Bazı noktalarda bilinmezlik ve bilgisizlik mutluluk getiriyor. Planlı gebeliklerde insan ister istemez strese giriyor ve stres sandığımızdan daha fazla vücudumuzu ve hormonlarımı etkiliyor istesekte başka şeylere odaklanamıyorum tek gündemimiz bu oluyor sürekli okuyup araştırma gereksinimi duyuyoruz daha da stres oluyoruz. Aslında gündemimizi değiştirmek kafa dağıtmak başka şeylere odaklanmak lazım bu süreçte beyne sürekli hamilelik hamilelik hamilelik diye mesaj gönderiyoruz olmadıkça stres sıkıntıCanımm çok teşekkürler aminEşinle mutlu mesut bir hayat dilerim, Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın. O kadar doğru söylemişsin ki... İnsanlarhiç düşünmeden soruyorlar pat diye. Düşünmüyorlar istiyorlar mı ya da kendi istiyor ama belki eşi istemiyor, belki sorunları var, belki istedikleri halde olmuyor, belki gebe kaldı ama sıkıntı, acı yaşandı... Ben de eskiden ılımlı cevaplar veriyordum ama bir iki kere tepkimi koyunca sanırım kulaktan kulağa yayılmış artık kimse bişey sormuyor
Yanlışlıkla ya da hemen hamile kalanlar hakkında ben de aynı düşünceleri geçiriyorum vallahi aklımdan ne yalan diyimAma evet elbette vardır Allah'ın bir bildiği. Böyle insan her ay her ay heyecanla beklediğim için de evli olup, evliliği yolunda giden ama bebeğini keyfe keder aldıranları da anlayamıyorum çok ince bir konu biliyorum ama...
Evet ilk hamileliğimde çatlamadan 3 gün sonra göğüs ağrım başlamıştı çok fazla şekilde üstüne yatamıyorum ve kasık batmalarım çok sıktı farklı oluyor zaten anlıyorsunuzHamilelik belirtilerini hissede var mi testten önce?
Evet ilk hamileliğimde çatlamadan 3 gün sonra göğüs ağrım başlamıştı çok fazla şekilde üstüne yatamıyorum ve kasık batmalarım çok sıktı farklı oluyor zaten anlıyorsunuz
İnşallah vardır canım hamilelikte vücutta progesteron hızla yükseldiği için genellikle ilk göğüslere vuruyor ama göğüs ağrısı hiç yaşamayanlar da varmış benim çok şiddetli olmuştu yürürken falan acıyorduBenim de 24 Mayıs yumurtlama günümdü tam bir hafta sonra iki göğsümde ağrı başladı özellikle dokunduğumda ağrı oluyor. Yazdıklarınızı okuduktan sonra acaba mı diye iyice merak yaptım şimdi. 7 Haziran bat tarihim bakalım son 5
bekliyoruz
Bakalim bekliyoruz bende olmadim akintim hala devam ediyor bel agrisinda beklemek cok zor ya
Ben ağrıdan duramıyorum kesin olacağımbekliyoruz
Bakalim bekliyoruz bende olmadim akintim hala devam ediyor bel agrisinda beklemek cok zor ya
Benm yumurtlamadan beri kasıklarımda ağrı başlamıştı bata kadar iyice arttı ve göğüslerim ağrımaya başladıydı ve 5-6gündür beyaz akıntım var pazar 2 test yaptım bugünde yaptm cizgiler gözüktüHamilelik belirtilerini hissede var mi testten önce?