Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha varmış ama bende de çok erken başladı belirtiler ama erkenden test yapma ben bat günü yaptım erken testti ona rağmen cok silik çıktı güvenemedim bugün 2 gün geçikti 3.yü bugün yaotım hatta 5 liralık testlerden birinide bat günü öğleden sonra yaptım erken testle aynı sonucu verdi çok ümitlenmeden bekle varsa daha cok sevinirsin canım :)
Aynen dogrudur öyle yapayım.. regl 1 gün geçerse yaparim🙈

Kızlar ayda iki kere yumurtlama olur mu benim bu ay hiç akıntım bitmedi normal de olmazdı hiç bat’a 3 gün var hala akıntım devam ediyor

Merhaba bayanlar ben yeni katıldım aranıza benim adet günüm 31mayıstı olmadı bugün bebetime gebelik testi yaptım böyle gölge gibi çıktı doğru mudur
IMG_20200602_113531.jpg
IMG_20200602_113356.jpg

Kızlar ayda iki kere yumurtlama olur mu benim bu ay hiç akıntım bitmedi normal de olmazdı hiç bat’a 3 gün var hala akıntım devam ediyor
Evet 2 kere yumurtlama oluyor, hatta 2 side döllenirse çift yumurta ikizi olur, yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz

01.06.2020 👉🏻 K kahvetayt
01.06.2020 👉🏻 @birkadin0
01.06.2020 👉🏻 @yazarbirkadin
01.06.2020 👉🏻 @Meryembjk
01.06.2020 👉🏻 @Okuyanse
01.06.2020 👉🏻 @iloveme
02.06.2020 👉🏻 Paresilaaa Paresilaaa
02.06.2020 👉🏻 @Aylnrms
02.06.2020 👉🏻 @messino
03.06.2020 👉🏻 @Papatyahanimm
03.06.2020 👉🏻 @Selinos
03.06.2020 👉🏻 @Maviss20
03.06.2020 👉🏻 @Gelincik78

Kızlar merhaba ne durumdasnz yoktum kac gündür regl oldunuz mu
Canım ben şimdi regl oldum. 😊 İlk bebeğim istediğimiz ay olunca yine olur gibi beklentiye girmiştim, bir gün gecikince sabah test yaptım negatif. Şimdi de regl oldum zaten. Sanırım odaklanmamak gerekiyor. 😀 Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. 💕

Merhaba kızlar bu aydan bebek düşünüyoruz. dün adetimin 13üncü günüydü ultrasonda yumurtama baktırdım 1tane sağlıklı yumurtam vardı. en geç cumaya kadar çatlaması lazım. doktora tekrar o zaman gitmem lazım ama ne yazıkki gidemiycem pazartesi gidicem bakması için. ama bu hafta iliıkiye devamm. inşallah tutar. ama bir sorum var ilişkiye hergün girersem sperm kalitesi çok mu düşer? illa bebek yapmak için ilişkiyi ödev haline getirmek istemiyorum. ama kocamla da nerdeyse hergün ilişkiye giriyoruz

Merhaba kızlar bu aydan bebek düşünüyoruz. dün adetimin 13üncü günüydü ultrasonda yumurtama baktırdım 1tane sağlıklı yumurtam vardı. en geç cumaya kadar çatlaması lazım. doktora tekrar o zaman gitmem lazım ama ne yazıkki gidemiycem pazartesi gidicem bakması için. ama bu hafta iliıkiye devamm. inşallah tutar. ama bir sorum var ilişkiye hergün girersem sperm kalitesi çok mu düşer? illa bebek yapmak için ilişkiyi ödev haline getirmek istemiyorum. ama kocamla da nerdeyse hergün ilişkiye giriyoruz
İki günde bir sağlıklı diyorlar canım, kızım hergün ilişki oldugunda olmuştu. İlk denememizdi, belki de tesadüftür bilmiyorum. Bu ay da hergün ilişki oldu yumurtlama günlerimde, ama olmadı. 😊 Regl oldum şu an. Bir dahaki aya iki günde bir deneyeceğiz.

İki günde bir sağlıklı diyorlar canım, kızım hergün ilişki oldugunda olmuştu. İlk denememizdi, belki de tesadüftür bilmiyorum. Bu ay da hergün ilişki oldu yumurtlama günlerimde, ama olmadı. 😊 Regl oldum şu an. Bir dahaki aya iki günde bir deneyeceğiz.
ya bizde hergün dediyim şöyle. dün öğlen oldu, bugün akşam olucak. yarın nöbette olucağı için olmuycak, ondan sonra 2gün arka arkaya olucak,ondan sonra 1 gün yine nöbette olucak fallaaannn. ay deli gibi bebek istiyorum. aklımdan çıkmıyor resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X