- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.182
Hahhaaaa 30 yaş sendromu diye bişey var bu hayatta ben onu yasadım, bu arada 15 gün sonra 31den gün alıcamYok artıkk abart istersen her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımızdayıızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhaaaa 30 yaş sendromu diye bişey var bu hayatta ben onu yasadım, bu arada 15 gün sonra 31den gün alıcamYok artıkk abart istersen her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımızdayıızz
Olsun ne olmuş bir gün herkes o yaslardan geçicek anın tadını cıkar bosver ilk gebeliği mi planlıyorsunuzHahhaaaa 30 yaş sendromu diye bişey var bu hayatta ben onu yasadım, bu arada 15 gün sonra 31den gün alıcam
Aynen en iyisini yaparsın bende gideceğim bi sene beklemem herşeye bakılsın Allah tez vakitte nasip etsin herkeseBen sadece boşa denemek istemiyorum. Eğer tüpler tıkalı ise veya sperm kalitesinde problem varsa boşu boşuna 1 sene deniyor olucam. Buda insanı çok yıpratıyor. Son kez bu ayda deniyecem eğer olmaz ise doktoro gidip baktırıcam tüplere :)
Hamilelik belirtisi mi regl belitisi mi oluyor bende de varda bilemedim 2haziran benimdeAdetim yarın bugün sarı bir akıntı geldi ve belim kopacak derece ağrıyor kramplar giriyor
Canım ben bir şey sorabılır mıyım ben soğan suyunu 3ay denedim ama 15gunü tamamlayamadm tam olarak ya 9gün ya 7gün falan yaptm yıne de etkısı olur mu bir de adetin bitince mi başladn bnm yeni bitiyo son olarak da soğan kürünü 6ayda 1yapın deniyor arka arkaya içmekte sıkıntı olur mu her ay?Sogan suyu ve incir birde iliskiden sonra ayaklari yuksek bir yere koyup 1 saat kalkmamak etkili olmus olabilir farkli olarak bunlari yaptim.ovulasyonla da pik gununu degerlendirdim..daha oncesinde bunlari yapmamistim
Aynı bendensiniz bende gebelik planı yapana kadar bilmiyordum . sanırım bat en son adet tarihiniz diye düşündüm ama ne kadar doğru bilemiyorumMerhaba ben de varım, yeni geldim. Bebek planlayana kadar ne ovulasyondan ne yumurtlamadan haberim yoktu yeni öğreniyorum bunları bat nedir acaba?
Benim de bat 23haziran bizde artık başlıyoruz Allah yardımcımız olsun inşaAllah bu ay tutsunBana daha cookkk 23 haziran da ☺
Ama gün aşırı basladık 2 çalısma yaptık bile
Bat: Beklenen Adet TarihiAynı bendensiniz bende gebelik planı yapana kadar bilmiyordum . sanırım bat en son adet tarihiniz diye düşündüm ama ne kadar doğru bilemiyorum
Aynı sorun bendede var bende bilemedim test yaptım fakat negatif çıktı ve adetHamilelik belirtisi mi regl belitisi mi oluyor bende de varda bilemedim 2haziran benimde
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinBat: Beklenen Adet Tarihi
Teşekkür ederimBat: Beklenen Adet Tarihi
Bnmde yok valla belirti flnBenim de 7gunum kaldı. Ama hamile değilim sanırım en küçük bir belirti yok.
Hamilelik belirtisi mi regl belitisi mi oluyor bende de varda bilemedim 2haziran benimde
Ben tam adet oldum diyorum öyle ağrı var çünkü ama yok iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama işte bi umut belki diyorumHamilelik belirtisi mi regl belitisi mi oluyor bende de varda bilemedim 2haziran benimde
Benim de aynı 1 haftadır regl ağrısı gibi ağrım vardı 2 gündür hiç bi şey yok bat bugün gelen giden yok bakalım ne zaman sökülecek gidiye bekliyorumBen tam adet oldum diyorum öyle ağrı var çünkü ama yok iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama işte bi umut belki diyorum
Benimde bugün ama bir iki gün oynuyor. Adet oldum sanıyorum bide kahverengi akıntı geldi iki gün önce geçti dünde sarı yapışkan akıntı geldi az karnımın solunda kramp oluyor Sizin belirtileriniz neler böyle mi oluyor ben adettede her belirtiyi yaşadığım için ayırt edemiyorum göğüs çevremde benekler var damarlarda çok az belliBenim de aynı 1 haftadır regl ağrısı gibi ağrım vardı 2 gündür hiç bi şey yok bat bugün gelen giden yok bakalım ne zaman sökülecek gidiye bekliyorum
Benim de çok açık kahve akıntım oldu ara ara kramplar bende de oluyor geçen haftalarda daha yoğundu regl yaklaştıkça azaldı benim Göğüslerde dolgunluk dışında bi belirti yokBenimde bugün ama bir iki gün oynuyor. Adet oldum sanıyorum bide kahverengi akıntı geldi iki gün önce geçti dünde sarı yapışkan akıntı geldi az karnımın solunda kramp oluyor Sizin belirtileriniz neler böyle mi oluyor ben adettede her belirtiyi yaşadığım için ayırt edemiyorum göğüs çevremde benekler var damarlarda çok az belli
Bekliyor musun pekiBenim de çok açık kahve akıntım oldu ara ara kramplar bende de oluyor geçen haftalarda daha yoğundu regl yaklaştıkça azaldı benim Göğüslerde dolgunluk dışında bi belirti yok
Yani çok bi belirtim yoktu benim göğüs ağrısı vs yaşamadım o yüzden regl olacakmışım gibi geliyorBekliyor musun peki