Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akışına bırakmak lazım belirtiler adete çok benzer kendini belirtilere kaptırıp hamile olduğuna ikna etme vücut kendini kapatır reglin de şaşar ben regl olcam diyorum 2 haftadır hiç hamile gibi düşünmüyorum kendimi en azından regl olacaksam bi an önce olayım O odhdub

Hayırlısı olur inşallah bekleyim bakalım bir kaç gün

Bide benim göğüsüm yanmış gibi acıyor güneşte yanar ya öyle

Bi araştır bak☺ saol canm benm ben bu ay ovulasyon yapmıyorum
Biliyorum canım valla iki güne bir ilişki, süpersiniz ben hayatta yapamam

Inşallah hayirlisi diyelim..siz tedaviye devam ettiniz mi ..2. Asilamada basari orani artiyormus
Benim rahimde zar var o yüzden farklı bir doktora gittim uzmanlık alanı tüp bebek tedavisi. O da bir sürü test verdi sonra da zar için ameliyat olucam, ondan sonra belki tekrar denerim
Evet ya hatta biri demişti 3 aşılamada tüp bebek şansı kadar oluyormuş ama doktora güvenmek de lazım ben nedense eski doktoruma pek güvenememiştim

O zaman devam edin yine de bir çok kişi 20.gün 21.gün falan gördü pik
Ama genelde o sekilde gorenlerin döngüleri uzun oluyo 35 gün ve üstü gibi...benim döngüm 28 gün genelde bu döngüde Geç olan olmuyo ama devam edicem bi ümit☺

Merhabalar, benim döngüm normalde 27 gün sürer ama geçen ay 25 gün sürdü. 1-3 Haziran arası yani bat. Ortalama 2 Haziran diyebiliriz.
Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıkla bu mutluluğu tatmayı nasip etsin arkadaşlar.

Kızlar merhaba ben mart ayında 5 gün kala kahverengi leke görmüştüm sonra 4 gün kala da kahverengi leke geldi sonra açık kırmızı leke geldi ve günümde adet gördüm. Bu ay bugün 5 günüm var ben kahverengi 1 damla leke geldi böyle bişey yaşayan var mı enfeksiyonda olabilir ama o kadar çok istiyorum ki inşallah hayırlısıysa bebektir

Ama genelde o sekilde gorenlerin döngüleri uzun oluyo 35 gün ve üstü gibi...benim döngüm 28 gün genelde bu döngüde Geç olan olmuyo ama devam edicem bi ümit☺
Yok yok normal bir aylık döngüsü olanlarda da öyle oldu.hatta biri kesin artık olmucak dedim ama gördüm demişti yumurtlamayı olur sizin de inşallah

Bakmıyorlar ki yani öyle ben 1 sene denemek istemiyorum baştan bakın vs deyince bakmıyorlar en azından devlette. Çünkü muhtemelen o testler çok masraflı ve 1 sene deneyip olmadıysa ancak o zaman devlet o testleri yapıyor. Sebebi tamamen bu değildir elbette. Bana doktorum demişti ki "bebek çok mucizevi bir şeydir aslında, insanlar kolay zannediyor ama, standart cinsel ilişki sıklığında bile o ay hamile şansı %3 tür. Bunu aşılama vs ile %10 a çıkarırız, tüp bebek bile yaklaşık %30 yapar şansı daha fazla artırmaz. O nedenle 1 sene denemenizi istiyoruz, çok normal hemen olmaması."
Bunu bilse de insan, doktorun ağzından duymuş olsa da iştebence de yıpratıcı. Hele 20 lerinde değilseniz... Mezun ol, iş bul, evlen, evliliğini düzene koy derken yaş oldu 30. Belki daha genç olsam bu iş daha çabuk olur muydu bilmiyorum tabi nasip. Bir de tabi bilmiyoruz belki benden belki eşimden kaynaklı bir durum var. Eşimden kaynaklı bir durumsa onu da üzmek istemem. Benim için önemli olan eşimle sağlıkla yaşamak, yaşlanmak. Bebek hayatın süsü. Hamile kalıp bir sürü sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız var, sağlıkla kucağına alamayanlar... Bunları görüp duyunca elbette her zaman hayırlısını diliyorum. Rabbim verdikleri ile güzel günler geçirmeyi nasip etsin. Ama insan ne de olsa mahsunlaşıyor. Dr. Banu Çiftçi'nin Instagram postlarını okuyorum böyle ruh haline girdiğimde. Çok güzel paylaşımları var.

İstiyorum canım istemez miyim ama hamile değilsem reglim çok düzenli düzenim bozulacak diye korkuyorum o yüzden. Şubat ayında kimyasal geçirdim, 2 aydır denemedeyiz
Genelde yumurtlama döneminde oluyormuş Yumurtlama dışı düşük ihtimal diyorlar doğrumu Acaba

Genelde yumurtlama döneminde oluyormuş Yumurtlama dışı düşük ihtimal diyorlar doğrumu Acaba
Evet canım, yumurtlama zamanını yakalamak olasılığı çok yükseltiyor diğer günlerde hamile kalma olasılığı hiç yok denemez fakat çok çok düşük bir olasılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…