Insallah tutmustur canim benim haber ver bekliyor olacagim duymustum o pozisyonu bu ay deneyecegim ovulasyon testinin siparisinide verdim sen test kullaniyor musun markasi ne farkediyor mu dogrulugu acaba onu merak ettimCanım ters rahim pozisyonu var yüzüstü onu denesene bi genelde işe yarıyormuş hatta ters rahim olmasa bile deneyip hamile kalan çok bende bu ay denedim ovulasyon günlerimde bakalım tutacak mı
20. ve 30. günde yumurtluyorsanız kaçıncı gün yeniden regli oluyorsunuz peki?Hayır cnm ben geç yumurtluyorum mesela 20 li 30 lu gunlerde
Ben testi geçen sene aldım çok erken yumurtluyorum 8 9 ay denedim olmadı şimdi artık bildiğim için yapmıyorum canım ben birgebeningünlüğünden almıştım kesinlikle doğru çıkıyorInsallah tutmustur canim benim haber ver bekliyor olacagim duymustum o pozisyonu bu ay deneyecegim ovulasyon testinin siparisinide verdim sen test kullaniyor musun markasi ne farkediyor mu dogrulugu acaba onu merak ettim
Benim de şuan için bir sonraki bat 3 temmuz, ama olurda geç yumurtlama olursa filan daha ileriki bir tarihe atacaktır bat tarihimde.Bir sonraki bat ım 30 haziran olacak benimde sonuna kadar buradayımtemmuz hepimiz için çok tatlı olur umarım
40 50 gün aralıgında oluyorum20. ve 30. günde yumurtluyorsanız kaçıncı gün yeniden regli oluyorsunuz peki?
Geç yumurtlasanız bile yumurtladıktan 10 ile 14 gün arasında regli olunması gerekir normal şartlarda.
Geç yumurtlanıyor ise geçde adet olursunuz. Yumurtladıktan en erken 10, en geç 14 -15 gün sonra regli olunur çünkü bakşa bir sıkıntınız yok ise tabi
40 50 gün aralıgında oluyorum
Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Korunmayı bırakınca sancılar olabiliyor canım rahim kendini hamileliğe hazırlıyormuş o da kasıklarda ve Rahim bölgesinde ağrı yapıyormus. Ters rahim için birgebenin günlüğü instagram sayfasında pozisyon önerisinde bulundu. Deneyip hamile kalan çok var bir bak istersen canımArkadaşlar merhaba bu platformu hep takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum ben uzun suredir korunmuyorum ama 2 3 aydir bebek istiyorum. Doktora gittim rahmimin ters oldugunu soyledi benim zaten ilk regl olmamdan bu yana cok agrili geciriyorum bunun rahmin ters olmasiyla bir alakasi olmadigini soyledi rahmin ters olmasi da hamilelikle ilgili bir sorun yaratmayacagini soyledi..bebek istemeye basladigim aydan beri regl agrilarim daha da fazla olmaya basladi normalde 1 gun once agrim olur bu ay 5 gune cikti ve hayatimi ciddi anlamda kisitladi boyle regl donemi yasayan var mi veya bebek isteyenlerde bu surecte böyle geciren var mi? Insallah haziran ayindan umutluyum cok calismaak laizm:)
sana çok faydalı olacağını düşünüyorum ben canım özellikle insülin direnci olan pcoslularda çok etkiliymiş. eczacı arkadaşımla görüştüm de o da mıyosıtol posıtıve diye bir ürün önerdi.İçeriği:
İnositol ve Folik asit içerir
Var kuzum
hadi bakalım hayırlısıyla gebelik oluşsunOvülasyon testinin İlki dün gece diğeri bugün öğlengün bugündür canlarrr. Laboquick kullananlar varsa örnek olsun diye koyuyorum fotoyu. Ben ilk defa kullandığım için biraz kafam karışmıştı. Bu şekilde koyu olması gerekiyor.
Yok canım pazartesi bat ama yapsam mı yapmasam mı emin olamıyorum yaminseo tatlım ne zaman gebelik testi yapacaksın tüm sayfaları okuyamadım ama gelmedi regl değil mi??
Amin inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler alırız.hadi bakalım hayırlısıyla gebelik oluşsun
eczane yakınsa erken gebelik alsana canım onda çıkar diye düşünüyorum. yerleşme kanaması gibi oldu çünküYok canım pazartesi bat ama yapsam mı yapmasam mı emin olamıyorum ya
tam anlayamadım canım fotodan ama eşit koyulukta veya daha koyu oluyor burda gördüğüm diğer testlerde. belki akşama daha da koyulaşabilir tekrar yap bence.Kızlar ilk defa ovulasyon yapıyorum bu yumurtlamam başladı mı demek oluyor. Yoksa ikinci çizginin az daha koyulaşmadı mı gerekir
Belirtiler var mı? Eğer ciddi belirtiniz yoksa bekleyin derim. O testte negatifi görmek gelen regli görmekten daha moral bozucu oluyor bence.Yok canım pazartesi bat ama yapsam mı yapmasam mı emin olamıyorum ya
Evde var canım test ama elim gitmiyoreczane yakınsa erken gebelik alsana canım onda çıkar diye düşünüyorum. yerleşme kanaması gibi oldu çünkü