Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim hiç göğüsler ağrımaz canım , bir ağrısa oldu diyeceğim

Benim hiç göğüsler ağrımaz canım , bir ağrısa oldu diyeceğim
Korunduğumuz zamanlarda reglim 2 gün gecikince yüzüstü yatmak, elimin değmesi bile o kadar ağrıtıyordu ki, 2 kere test almışlığım var hamile miyim diye, hamile kalırsam kesinlikle farkı anlayamayacağım bu yüzden

Mrb arkadaşlar yeni katıldım araniza kabul ederseniz. 2senelik evliyim son 6 aydır korunmuyoruz daha öncesinde de ilaç kullanmadık. Çok istiyorum bende bi arkadaşımın tavsiyesiyle son adet günümden 4 gün sonra ovulasyon testine başladım ilk günler 2.çizgi çıkıyordu ama net değil daha sonra siliklesmeye başladı 15.güne kadar yaptım bugün bıraktım 1haziran adet günüm bu günden sonra yumurtlama olmaz dedim belki yanlış bilmiyorum. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Bizimde sperm sayısı sınırda demişti doktor
Her sabah bi kasik keciboynuzu pekmezi yedir. Bide ben incirleri zeytinyagina koyuyorum her sabah bi tane veriyorum eşime o da iyiymiş diyorlar. Yedigine içtiğine dikkat etsin.

Benimde bat 5 Haziran benide ekleyin lütfen

Öyleyse sizde fark edilmez , ben de hep kontrol ederim acaba diye maalesef hiç olmaz zaten gebelik de olmaz . Duyduklarım gebelerin çoğu göğüs hassasiyeti oldu diyor çünkü

Her sabah bi kasik keciboynuzu pekmezi yedir. Bide ben incirleri zeytinyagina koyuyorum her sabah bi tane veriyorum eşime o da iyiymiş diyorlar. Yedigine içtiğine dikkat etsin.
Doktor bana klomen ve catlatma iğnesi verdi adet günü ben basladğımda esme de bitkisel takvye verdi

Doktor laparoskopi öneriyorsa yaptırın bence. Oldukça basit bir operasyon diye biliyorum. Benim de 5 tane miyomum vardı, ameliyat dediler. Oldum mecburen. 20 cm sezaryen gibi açık ameliyat oldum. Hâlâ rüzgar esse ağrı yapıyor. Allah daha büyük dert vermesin

Amin inşallah. Laparoskopi kolay da rahim icin iyi degil deniliyor bakalm ne olacak.

Canım ben eczaneden 75 liraya İnternetten de 70 liraya aldım çok fiyat oynamıyor. Nasıl kullanılacağını pek bilmiyorum ama ben adetin 5. Günü ile yumurtlama günüm yani 18 19. Güne kadar günde 2 diğer günler günde 1 kullanıyorum. Çok pahalıya geliyor yaa ayda 2 kutudan fazla gidiyor resmen

Malesef pahalı canım haklısın. Regl bitince başlasam yumurtlama görünce normal folik asit alsam diye düşündüm ama ovulasyon testi ile rakip etmek lazım pko olduğum için ne zaman yumurtlarım belli değil ovulasyon testi almak da aynı hesaba geliyor. Zor işler ne diyim keşke bizim de yormadan olsa bebeğimiz

Canım üzgünüm ama her ay adet oluyor olmak yumurtladığın anlamına gelmiyor ne yazık ki bir pkoslu olarak her ay adet olamıyorum ama araştırmalarıma göre adet olmak yumurtlamak demek değilmiş

Evet canım hem bunu kullanıp hem de yumurtlama takibi yapmamız lazım. Ama kendini takip ederek yani akıntı ateş kasık ağrısı gibi şeylerle de anlayabilirsin yumurtlamayı. Ben 3 aydır dikkat ediyorum 19 20. Gün bunlar oluyor ve 34. Gün adet oluyorum. Geçen ay test kullandım doğru tespit etmişim

Konuyla ilgisiz canım ama yumurtlama her zaman adetten 10 14 gün önce mi? Yumurtlama testi satan sayfalar hep yalanlıyor bunu. Acaba test satmak için mi yapıyorlar anlamadım

cnm bende pkoyum hangi günler oluyor yumurtlaman senin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…