Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende burdayım bu aydan benim de umudum yok açıkcası 04.06.2020

Uygulama herkese 14. Gun gosteriyor denk gelse ne ala ama yanlis ovulasyon testi al canm. Yumurtlama olunca seffaf uzayan akinti oluyor gözlemle kendini
Bilmiyorum kuzum ama benim tutmuştu ilk istediğimiz zaman hemen hamile kalmıştım. Reglim düzenli 30 günde bir oluyor, yine aynı şekilde olursa bebiş gelir inşallah.

Bat tarihi ver eklerim. Bende adetliyim yarin bal tarcin corekotu na baslamayi düşünüyorum. Kullanırken lekelenme yada bi belirti yasadin mi.
19 mayis mi haziran mi
19 Haziran, bu ay yok belli zaten. Lekelenme olmadı. Beklediğim ovulasyon tarihinden 2gin önce şeffaf akıntı oldu. Bundan önce hiç olmazdı. Olumlu etki diyebilirim buna.

Aynen canim daha var 23-24 mayis ama sanki kasiklarimda bi hareketlilik var bide bacak agrisi cekiyorum ama ben napiyorum hic umursamiyorum cunku bu beden neler hissetti de olmadi hihihi insallah bu sefer guzel haberleri birbirimize veririz
Ya sizin de mi kaşık ağrınız var enim de tek yumurtalık bölgesinde ve göğüs ağrısıyla ovülasyondan beri böyleyim daha önce dış gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…