Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar bende beklemedeyim klomen vermişti doktor kullandım dün gece aşırı kasık ağrılarım oldu bana 1 yumurtamın oluştuğunu söylemişti ama iki kasığımda da kramplar fazlaydı bilemiyorum sabırsızlıkla bekliyorum inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim

Aslında çok yeni daha deniyoruz ikimizde 1sene denemek gerekiyor ama o arada kafamda bir şey kalmasın dıye gidiyorum doktora dediğin gbi adetler duzenli ise yumurtlama var umutta var ama stress de önemli ben bu ay daha plansız programsz denicem bakalım hayırlısı inşaAllah

Canım benim bıldıgım kadarıyla sperm kalitelıyse yumurtlama gunleri gün aşırı ama bir ay boyunca deniyorsanız 2günde bir de sağlıklı bir birliktelik sayılıyor doktor bana bir gün aralıklarla da demişti zor bir süreç hamile kalmak sakin kalmalı ve denemeye devam etmeli

benimde 5 haziran bugün akşam üstü regl sancısı bi yokladı 15-20 sn o kadar, o yüzden pas geçiyorum bu ayı sanırım, 1 hafta önceden başlıyor benim ufak ufak regl sancılarım
Bu kdr erken başlayabilir mi yaa bnmde ara ara kasık ağrm oluyo ama bat 3 haziran

Çok düşününce psikolojiksem vucüt her belirtiyi yaşayabiliyor Benim adetlerim normalde düzenlidir bi ay 4 5 gün gecikmeli testte negatifi gördükten sonra oldum. Sonra Adet öncesi normalde göğüslerim şişmez geçen ay kocaman oldular. İstemsiz kendimizi rahat bırakamadığımız için herşey olabiliyor

Merhaba kızlar, benimde 8 ay oldu eşimde kontrol oldu bende oldum adet düzenimdede sorun yok diyebilirim fakat artıl yumurta takibine gitmeyi düşünüyorum. Aklıma bişey takıldı belki biliyosunuzdur. Bi kaç ay ovülasyon yaptım ve pik gördüm çatlama gördüm bu yumurtalarımın sağlıklı olduğuna kanıt mı yoksa büyümeden çatlamışta olabilir mi

İnşallah bize de denk gelir bu muhteşem gunler
Allahım herkesin gönlüne göre versin, sne ne zamandır deniyorsun cnm

X xnobodyx canım benim bat 27mayısta oldu 28i demiştim bir gun erken oldu listeden silinmesi gerekıyorsa dıye haber vereyım dedim ;( bu ayda ümidim bitti ;(
Uzme kendini Allah büyüktür. Sen haziran bat tarihini ver güncelleyelim. Kader arkadasiyiz uzulmek yok umut edicez yilmak yok

Benimde bat 5 haziran ve hiçbir belirti yok nedense, bu ay pekde değerlendiremedim yumurtlama günlerimi üstelik, ramazan filan derken malum kaçtı gitti boşa
Günlerimiz aynı ben Ovulasyon takip ettim zaten uzun süredir yapıyorum ama sonuç yok biz 2,5 yışdur bekliyoruz sebepsiz infertilite

Nasl beceriyosn acaba ben yapamıyrm
Doktorlar bize son careniz tup bebek diyor. Bende endometriozis var laparoskopi yapilmaso lazimmis düşünmüyorum su an. Esimde sperm hareketliligi az. Aylardir cektigimi yasadigimi gozyaslarimi maruz kaldigim cocuk sorularini bir ben bir allah bilir
En son geçen ay esime dinlenelim bu ay uğraşmak istemiyorum dedim. Test falam yapmadm takip etmedim yumurtlamayi. Ondan beridir rahatim kendimi esimi yipratmakdan baska bisey degilmis yaptigim. Olacagi varsa olur. Ovulasyon testini yapiyorm herseye dikkwt ediyorm su yolunu bulur misali.. bekleyip.gorcez bir yılım tamamlansim bebek yoksa artk herseye raziyim ameliyat tup bebek vs hersey.

Bizimde sperm sayısı sınırda demişti doktor

Bu kdr erken başlayabilir mi yaa bnmde ara ara kasık ağrm oluyo ama bat 3 haziran

Üşüttüysem regl sancılarım erken başlıyor canım, son 2-3 günde de göğüslerim ağrımaya başlıyor, pms yi yoğun yaşayan %15 lik kadın grubundayım üstüne üstlük rahmimde ters, bu sayede de regl dönemim sancılı geçiyor

Bat 1 haziran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…