Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet adet olmak demek illaki yumurtalamış olmak demek değil, her kanama yumurtladigimiz için olmaz, benik bahsettiğim hiç adet olamayanlar var, adet oluyor isek hep bir umut var yanl
Rabbim bilir artık gerisini de

Hoş buldum. Sebepsiz infertilite var bizde Tüp bebekle bir Kızım oldu. Sonra doğal yolla oldu ama düşük yaptım. Şimdi yine doğal olsun diye bekliyoruz
Ne guzel rabbim hayirli ömürler nasip etsin kizina bak evladin var onunla zamanini degerlendir stres yapma ovulasyon testi yap yumurtani degerlendir bekle gerisi Allab a kalmis

Benimde bat 5 haziran ve hiçbir belirti yok nedense, bu ay pekde değerlendiremedim yumurtlama günlerimi üstelik, ramazan filan derken malum kaçtı gitti boşa

Anladım canımm bende öyle biliyorum bir arkadaşın doktoruda ovu günleri art arda yap demişşş

Evet doğru, birde yumurtaladin ama kaliteli olmayanina denk geldi durumu var
Yani 3 durum oluşmali
İlişki yumurtlama dönemine denk gelmeli (yani yumurtalamış olmalısın)
Yumurtlandiğin yumurta kaliteli olmalı
Sprem kalitesi normal olmalı
Bu 3 u bir ataya gelince tamamdır
Baska bie sorun yoksa tabi

Evet öyleymiş ama 4 gün geciktim çok garip gününde olurdum

stres mi etkiliyor ne etkiliyor artık
Ben de 7 aydır bekliyorum ama.. hiç belirtim yok sadece geçen hafta kasıklarım ağrıdı o kadar. 2 gün var ama benim de sürekli ya 34 günde bir a da 27 günde bir ama asla tam bir net günü yok..

Yaa umarım bu ay istediğin haberi alırsın

Benimde bat 5 haziran ve hiçbir belirti yok nedense, bu ay pekde değerlendiremedim yumurtlama günlerimi üstelik, ramazan filan derken malum kaçtı gitti boşa

benimde 5 haziran bugün akşam üstü regl sancısı bi yokladı 15-20 sn o kadar, o yüzden pas geçiyorum bu ayı sanırım, 1 hafta önceden başlıyor benim ufak ufak regl sancılarım

Ne guzel rabbim hayirli ömürler nasip etsin kizina♥ bak evladin var onunla zamanini degerlendir stres yapma ovulasyon testi yap yumurtani degerlendir bekle gerisi Allab a kalmis
Kızımla zaman geçirmek o kadar stresli ki 31 aylık ve hiç yerinde durmuyor. Duvarlara tırmanmaya çalışıyor artık

Kizlar şimdi şey soracaktim hani ovulasyon hesaplamasina göre yumurtalama günümü yoksa bir gun oncesi mi iliski olmali bazi yerlerde 2 güne bir olmali bazi yerlerde hergün falan yaziyor neye göre takip edecegiz kusura bakmayin bilginiz varsa diye size soruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…