Belirti arama asla kendinde. Kafana takma stres iyi değilTatlm benmde 3 haziran hiç bir belirti yok
HosgeldinMerhaba. Ben de aranıza katılayım. Bat 22 haziran
Evet adet olmak demek illaki yumurtalamış olmak demek değil, her kanama yumurtladigimiz için olmaz, benik bahsettiğim hiç adet olamayanlar var, adet oluyor isek hep bir umut var yanlAslinda adet olmak yumurtlamak değil, anovulatuar siklus var mesela, yumurtlama olmuyor ama hormonlar etkisiyle gelişen rahim dokusu progesteron çekilmesiyle yani yine hormonlar etkisiyle dökülüyor. Ben de adetlerim çok düzenli olduğu için kesin ovulasyon var diye düşünüyordum hep ama olmaya da bilirmiş. O yüzden muhakkak doktor takibi gerekir.
Hoş buldum. Sebepsiz infertilite var bizdeHosgeldin
Ne guzel rabbim hayirli ömürler nasip etsin kizinaHoş buldum. Sebepsiz infertilite var bizdeTüp bebekle bir Kızım oldu. Sonra doğal yolla oldu ama düşük yaptım. Şimdi yine doğal olsun diye bekliyoruz
Yaaa o zaman ben bu üç gün yapayım heppGec oldu ama benm doktorum 3 gun ust uste sonra gunasiri demisti ovulasyon zamanjnda
Benimde bat 5 haziran ve hiçbir belirti yok nedense, bu ay pekde değerlendiremedim yumurtlama günlerimi üstelik, ramazan filan derken malum kaçtı gitti boşaKızlar hepinize merhabalar, evet benim bat 5 haziran daha var ama adeti yakın olanlar , yada benim gibi bir haftası kalanlar belirti var mi ? Daha önce gebe olablara da sorayım , çok heyecanlı zaman geçmiyor sanki bir de bu tedaviden önce son şansım
Anladım canımm bende öyle biliyorum bir arkadaşın doktoruda ovu günleri art arda yap demişşşCanım spermler 48 saat kadar canlı kalabiliyor rahim içerisinde o nedenle bugün yapıp bir gün yapmaman daha doğru. Yapmadığın gün diyelimki çatlama gününe denk geldi zaten 1 gün önce yaptığın için o spermler hala rahim içerisinde sıkıntı yok :)
Her gün yapmak sperm kalitesini düşürür, bu nedenlede gün aşırı ilişki önerilir.
Evet doğru, birde yumurtaladin ama kaliteli olmayanina denk geldi durumu varKesinlikle oyle, rahım filmimi çeken prof tu o detaylıca anlattı her ay yumurta olmayabılır diye.. Belki de denediğim aylar yumurta olmayana denk geldi denemeyemesiklerim yumurtalıya denk geldi.. O yuzden doktorlar 1 yıl içinde olmamasını normal karsılıyorlar
Eger eşinin sprem kalitesi çok iyi ise ov. Günlerinin hepsini değerlendir ama bilmiyorsanız kaliteyi gün aşırı çünkü hergun yapmak sperm kalitesini düşürürAnladım canımm bende öyle biliyorum bir arkadaşın doktoruda ovu günleri art arda yap demişşş
A pardon canım :)Çabuk yanlış anladık sanırım birbirimizi, ovulasyon testi için açıklama yaptım ben folik asidi hergun almalisin tabiki
Yanlış bilmiyorsam hamiş değilsin oluyorKızlar doktora gösteremedim direk sonucu aldım ne oluyor bu
Evet öyleymişYanlış bilmiyorsam hamiş değilsin oluyor
Evet öyleymişama 4 gün geciktim çok garip gününde olurdum
Yaastres mi etkiliyor ne etkiliyor artık
Ben de 7 aydır bekliyorum ama.. hiç belirtim yok sadece geçen hafta kasıklarım ağrıdı o kadar. 2 gün var ama benim de sürekli ya 34 günde bir a da 27 günde bir ama asla tam bir net günü yok..
Gel de içime anlat bnu snBelirti arama asla kendinde. Kafana takma stres iyi değil
Benimde bat 5 haziran ve hiçbir belirti yok nedense, bu ay pekde değerlendiremedim yumurtlama günlerimi üstelik, ramazan filan derken malum kaçtı gitti boşa
Yap caniimYaaa o zaman ben bu üç gün yapayım hepp
Kızımla zaman geçirmek o kadar stresli kiNe guzel rabbim hayirli ömürler nasip etsin kizina♥ bak evladin var onunla zamanini degerlendir stres yapma ovulasyon testi yap yumurtani degerlendir bekle gerisi Allab a kalmis