Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bu inofolic şase toz un bir de kapsül ü çıkmış bunu kullanan var mı.? Sıvı ile uğraşmak yerine bunu yutmak daha pratik geldi?

Eklentiler

• Screenshot_20200528-180059.png
    305,2 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar bu inofolic şase toz un bir de kapsül ü çıkmış bunu kullanan var mı.? Sıvı ile uğraşmak yerine bunu yutmak daha pratik geldi?
Ben bunun mavisini alacağım o en etkilisiymiş bunda var mı bilmiyorum Da onda inositol diye bi madde var direk yumurtayı geliştirmek için

İnşallah canm amac birbirikize destek olmak

Aslinda adet olmak yumurtlamak değil, anovulatuar siklus var mesela, yumurtlama olmuyor ama hormonlar etkisiyle gelişen rahim dokusu progesteron çekilmesiyle yani yine hormonlar etkisiyle dökülüyor. Ben de adetlerim çok düzenli olduğu için kesin ovulasyon var diye düşünüyordum hep ama olmaya da bilirmiş. O yüzden muhakkak doktor takibi gerekir.

Kızlar hepinize merhabalar, evet benim bat 5 haziran daha var ama adeti yakın olanlar , yada benim gibi bir haftası kalanlar belirti var mi ? Daha önce gebe olablara da sorayım , çok heyecanlı zaman geçmiyor sanki bir de bu tedaviden önce son şansım

Kızlar merhaba bnde Haziran’da gebelik düşünüyorum ıns nasıpse bende hep geç yumurtlarım oğlumda 34. Gün yumurtlamıstım bu ay nolacak bakalım

Kuzum kür kullanmam artık inofolic kullanacağım bu ay o da yumurta geliştiriyormuş. Bunla kür ü aynı anda kullanmak zararlı olabilir diye çekiniyorum çok teşekkür ederim
Ben sogna kuru İle bırlıkte kullanıcam canm, adetim bitti sayılır yarın da sogan kürüne baslıcam 15 gün..

Kesinlikle oyle, rahım filmimi çeken prof tu o detaylıca anlattı her ay yumurta olmayabılır diye.. Belki de denediğim aylar yumurta olmayana denk geldi denemeyemesiklerim yumurtalıya denk geldi.. O yuzden doktorlar 1 yıl içinde olmamasını normal karsılıyorlar

Tatlm benmde 3 haziran hiç bir belirti yok

Kızlar doktora gösteremedim direk sonucu aldım ne oluyor bu

Eklentiler

• IMG_20200528_211546.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 45
Çabuk yanlış anladık sanırım birbirimizi, ovulasyon testi için açıklama yaptım ben folik asidi hergun almalisin tabiki

Net bisey söylemek mümkün olmaz, dediğim gibi vücudunuzdaki o ayki değişimleri ne ben neden o program bilebilir, kesin bilgi için hergun ayni saatte yapacağın ovulasyon testlerinden öneririm sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…