- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
İnofolic kullanacaksan içme canım bişi bakalım takip et testle nasıl ilerlicekKuzum kür kullanmam artık inofolic kullanacağım bu ay o da yumurta geliştiriyormuş. Bunla kür ü aynı anda kullanmak zararlı olabilir diye çekiniyorum çok teşekkür ederim
Ben bunun mavisini alacağım o en etkilisiymiş bunda var mı bilmiyorum Da onda inositol diye bi madde var direk yumurtayı geliştirmek içinKızlar bu inofolic şase toz un bir de kapsül ü çıkmış bunu kullanan var mı.? Sıvı ile uğraşmak yerine bunu yutmak daha pratik geldi?
İçeriği:Ben bunun mavisini alacağım o en etkilisiymiş bunda var mı bilmiyorum Da onda inositol diye bi madde var direk yumurtayı geliştirmek için
İnşallah canm amac birbirikize destek olmakEvet erken teshiş her zaman iyidir ve bunu hep savunurum. Uzun zamandır takip ediyorum fakat üye olmamıştım iyiki de üye olmuşum destekler yazılan bilgiler deneyimli hanımlar müthişsizsiniz kızlarinşallah bekleyen herkes müjdeli haberlerini alır ❣
Aslinda adet olmak yumurtlamak değil, anovulatuar siklus var mesela, yumurtlama olmuyor ama hormonlar etkisiyle gelişen rahim dokusu progesteron çekilmesiyle yani yine hormonlar etkisiyle dökülüyor. Ben de adetlerim çok düzenli olduğu için kesin ovulasyon var diye düşünüyordum hep ama olmaya da bilirmiş. O yüzden muhakkak doktor takibi gerekir.Benimde LH hormonum biraz yüksek çıktı, LH hormonu yüksekliği polikistik overi gösterir ancak fiziksel muaynede görünen bir polikistik over yok. Adetlerimde çok düzenli olduğu için doktor herhangi bir risk olmadığını söyledi, zaten adet olabiliyorsak polikistik overinde pek önemi yok bu işlerde, adet olduğuna göre ymurtluyorsun demek çünkü. Yumurtladığına göre de umut hep var. Bende senin gibi tüplerime baktırmadım, rahim filmi çekilmek hep korkutucu geldi çünkü bana ama gerek görülürse er yada geç çekilmem gerekecek :)
Hatta bir çok yazıda tüpler tıkalı ise bile rahim filminde ilaç basıldığı için tüplere açılma olabileceğini gördüm. Tıkalı lavabolar misali
Ben daha 5 aydır deniyorum. 3 ay hiç bir yöntem uygulamadım, 2 aydır da ovilasyon testi ile takip ediyorum. gerçi bu ay kaçırdım günü :) bir sonraki ayda olmaz ise sperm testi ve rahim filmi için doktorum ile konuşucam.
Hepimiz için iyi şeyler olur inşallah.
Ben sogna kuru İle bırlıkte kullanıcam canm, adetim bitti sayılır yarın da sogan kürüne baslıcam 15 gün..Kuzum kür kullanmam artık inofolic kullanacağım bu ay o da yumurta geliştiriyormuş. Bunla kür ü aynı anda kullanmak zararlı olabilir diye çekiniyorum çok teşekkür ederim
Toz olanı aldım ben, tadı tuzu yok zaten.. İlac içemiyosan tozu al derimKızlar bu inofolic şase toz un bir de kapsül ü çıkmış bunu kullanan var mı.? Sıvı ile uğraşmak yerine bunu yutmak daha pratik geldi?
Kesinlikle oyle, rahım filmimi çeken prof tu o detaylıca anlattı her ay yumurta olmayabılır diye.. Belki de denediğim aylar yumurta olmayana denk geldi denemeyemesiklerim yumurtalıya denk geldi.. O yuzden doktorlar 1 yıl içinde olmamasını normal karsılıyorlarAslinda adet olmak yumurtlamak değil, anovulatuar siklus var mesela, yumurtlama olmuyor ama hormonlar etkisiyle gelişen rahim dokusu progesteron çekilmesiyle yani yine hormonlar etkisiyle dökülüyor. Ben de adetlerim çok düzenli olduğu için kesin ovulasyon var diye düşünüyordum hep ama olmaya da bilirmiş. O yüzden muhakkak doktor takibi gerekir.
Olmaz öylee Allah dan umut kesilmez canm
Tatlm benmde 3 haziran hiç bir belirti yokKızlar hepinize merhabalar, evet benim bat 5 haziran daha var ama adeti yakın olanlar , yada benim gibi bir haftası kalanlar belirti var mi ? Daha önce gebe olablara da sorayım , çok heyecanlı zaman geçmiyor sanki bir de bu tedaviden önce son şansım
Çabuk yanlış anladık sanırım birbirimizi, ovulasyon testi için açıklama yaptım ben folik asidi hergun almalisin tabikiCanım peki çatlama olduktan sonra bırakmak doğru mu regl olana kadar devam etmek gerekmez mi sonuçta bu bir folik asit ve folik asit in gebelik düşünen kadınların günlük alması isteniyorkafam çok karışık.
Net bisey söylemek mümkün olmaz, dediğim gibi vücudunuzdaki o ayki değişimleri ne ben neden o program bilebilir, kesin bilgi için hergun ayni saatte yapacağın ovulasyon testlerinden öneririm sanaAnladım teşekkür ederim zaten regl vaktim 3 mayis.ti 2 Mayıs'ta 3 gün süren lekelenme olunca kafam takıldı insallah nasip eder rabbim herkese şimdi 18 inde regl oldum 25 Mayıs'ta bitti yumurtlama ne zmaan olur programa guvenemiyorum