Bence 29 ve 31 i degerlendir gün aşırı olmuş olur hemKızlar sizce hangi günleri değerlendirmeliyim?
Gittigidiyor hepsiburada gibi yerlerde var canım ama 30 kapsül 180 lira falan pahalı bir takviye malesefEczane de Türkiye de var mıdır ki canım berber ilacı mı dicem
Hmmm anladım canım teşekkür ederim :)Gittigidiyor hepsiburada gibi yerlerde var canım ama 30 kapsül 180 lira falan pahalı bir takviye malesef
Yerleşmş yerini begenmş mi demek acabaNapıyorsunuz kızlarbenim dünkü lekeden sonra gece hep hafif kramplar girmeye devam etti karnıma sabah kalktığımda ne kramp ne leke bişi yok hala
Belki de yerleşme kanaması değildir canım, daha önce hiç yaşamadığım için ben de emin olamıyorum şudur bu değildir diye kafalar karışıkYerleşmş yerini begenmş mi demek acaba
İnşallah şifa olsunBugun baslıyorum hayırlısıyla ❤
inşallahhh cnm bnmmİnşallah şifa olsun
Evet çok istiyoruz bu ay muayene için hastahaneye gitmek istiyoruz fakat pandemi den etkileniyorum. Sonuçta hastane ister istemez düşünmüyor değil insan. Söylediklerini dikkate alıyorum canım teşekkür ederim.Esinde spermiyogram yaptirsin ikinizde muayene olmalısınz bebek isteniyorsa.
Korona döneminde kaç kere hastaneye gittiğimi unuttum hem de pandemi hastanesiEvet çok istiyoruz bu ay muayene için hastahaneye gitmek istiyoruz fakat pandemi den etkileniyorum. Sonuçta hastane ister istemez düşünmüyor değil insan. Söylediklerini dikkate alıyorum canım teşekkür ederim.
Gec oldu ama benm doktorum 3 gun ust uste sonra gunasiri demisti ovulasyon zamanjndaEvet dr’da öyle dedi ama bilemedim ben ovu gününü kaçırıyorum eğer bugün yapmazsamm ama dün yapmıştım. Ovu günü mü önemli sonraki gün mü? bilemedimmm
Evet gidicez planım bu cuma gitmek hayırlısı olur inşallah. Desteğin için Çok Teşekkür ederimKorona döneminde kaç kere hastaneye gittiğimi unuttum hem de pandemi hastanesibence tedavinin erteleme önlemini al ve hastaneye gitmekten korkma maske eldiven emin ol hastanenin içi şuan bizim evlerimizde daha temiz doktorların çalışanların hepsi temkinli tedbirli. Sokak, market, komşu ziyaretleri çok daha riskli
Kuzucum eczane den sordun mu hiç fiyatını eczaneden mi alayım internetten mi bilemedim? Bir de regl biter bitmez bir diğer regl olana kadar mı kullanılacak yumurtlamaya kadar mı ? Ben de bu ay bunu almayı düşünüyorum da.İnofolic ilaç ne için kullanılır, inofolic şase içeriği nedir?
Kadınların hem hamilelik döneminde hem de normal yaşantısında tercih ettiği İnofolik ilacı, tam üç bileşimden oluşmaktadır. Bu bileşimlerin en bilineni folik asittir. Hamilelik döneminden önce ve sonra kullanılan folik asit, hem anne hem de bebek için oldukça önemlidir. Toz halinde oluşturulmuş olan İnofolik, kesinlikle renklendirici ve koruyucu gibi maddeleri içermez.
İnofolik içerisinde bulunan folik asit, folat olarak bilinmektedir. B vitaminleri ile zenginleştirilmiş olan folik asit içerisinde B9 vitamini de bulunmaktadır. Sağlık açısından çok faydalı olan bu bileşim, modern ve geleneksel tıp tarafından kabul edilmektedir. Kadınlar için gerekli olan folik asit, özellikle bebek dünyaya getirmek isteyen bayanların mutlaka kullanması gereken bir ilaçtır.
İlaç içerisinde kullanılan bir diğer bileşim ise, içerisinde B8 vitamini bulunan bileşimdir. Birçok hayvanda bulunan bu B vitamini kompleksi, laboratuar ortamlarında üretilmektedir. Vücutta bulunan yağ, şeker ve insülin metabolizmasında önemli rol oynayan B8 vitamini, diyabet hastalarında da kullanılır. Çünkü diyabet hastalığı bulunan kişiler, diyabet hastalığı bulunmayan kişilere göre daha fazla vitamin kaybetmektedir.
Yine şeker ile bağlantısı olan üçüncü bileşim ise, insülin hassaslaştırıcı bir kimyasala sahiptir. Hücrelerin içine giren şekerin vücutta depolanmasına yardımcı olan bileşim, vücut için oldukça önemli ve gereklidir. Çünkü bu bileşim vücuttan eksildiği zaman, hücre içerisinde şeker depolama durumu ortadan kalkar. Sonuç böyle olunca, kan şekeri yükselir. Bu sebeple, üç bileşimden oluşan bu ilacın mutlaka kullanılması gerekir.
İlaç içerisinde bulunan bu üç bileşen, tek başlarına kullanılmaz. İlaç içerisinde belli dozlarda bulunur ve bu sayede üçü bir arada vücuda gerekli olan faydayı sağlar. Hormonal denge bozukluğu olduğu dönemlerde, adet düzensizliğinin yaşandığı dönemlerde bu ilacı kullanmakta fayda vardır. Doktor kontrolüve tahlil sonuçları olmadan adet düzensizliği olduğunuzu anlamanız zor değildir. Vücutta artan tüylenme ve adet süresindeki değişiklikler ile bu durum kolayca anlaşılabilir. Bu sebeple, İnofolik ilacı, hormonal denge bozukluğu yaşayan bayanların kullanabileceği bir ilaçtır. Bunun dışında kolay anne olmak isteyen bayanlar da bu ilacı rahatlıkla kullanabilir.
Daha değil canımKızlar bakar mısınız pik olmamış değil mi ilk defa yaptığım için sormak istedim
Olmamış canımKızlar bakar mısınız pik olmamış değil mi ilk defa yaptığım için sormak istedim