- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Çok çok aminAhhh insallah herkes gebeyim yazar sa senlenir burasi
İnsallahİnşallah yerini bulmuştur
Bakmiyormus Canım ben bugün sordumBir de arkadaşlar bilen varsa yardımcı olur musunuz ben sağlık ocağında hormonlarıma baktırmak istiyorum Prolaktin, Estradiol, LH, FSH Bu hormonlara sağlık ocağı bakıyor mu bilginiz var mı bir de regl döneminde mi olmak gerekiyor illa ki kan verirken?
Canım ben iki kere aldım bu markadan birinde hiç sorun çıkmadı son aldığımda benimkinde de 3-4 tane böyle ciktiBahsettiğim görüntüler bu şekilde canım bilmiyorum belki de bana bozuk denk geldi hep ve ben 3 4 damla demesine rağmen hep 2 damla damlatıyorum
Benim de böyle üst sınıra yakın çıkınca kadindogumcu verdi glifor ama ben uzun süre kullanamadim çok yan etkisi oldu bendeBen bu ay regl olunca alcam kuzum kendim kafaya koydum inofolic şase (pembe toz olan) ve glifor alıp kullanmaya başlayacam kendim
Canım çakşır suyunu 3 te bir çay bardağına koyuyorsun üstü su ya da meyve suyu bir tatlı kaşığı çok az sen bardağa köy icemiyorsa üstüne şeftali suyu köy o bakılıyor tadiniYa kızlar bugün geldi Bi tatlı kaşığı çakşır suyunu keçi boynuzu ile katıp verdim kusacaktı çok kötü kokusu bile siz nasıl yedirdiniz meyve suyu ile mi kullandırsam
Benm için de sekiz demişti iyiymiştr herhldeRahim kalinligi 7 dedi ama iyi ya da kotu demedi bu konuda bilgisi olan varmii
Bir boş bir dolu ideal sankiKızlar sizce hangi günleri değerlendirmeliyim?
Evet dr’da öyle dedi ama bilemedim ben ovu gününü kaçırıyorum eğer bugün yapmazsamm ama dün yapmıştım. Ovu günü mü önemli sonraki gün mü? bilemedimmmBir boş bir dolu ideal sanki
Testin koyu çıktığı günden sonraki silikleşme önemli sanli pik yaptryo yumurtlama hormonu catlaynca da düşüyoEvet dr’da öyle dedi ama bilemedim ben ovu gününü kaçırıyorum eğer bugün yapmazsamm ama dün yapmıştım. Ovu günü mü önemli sonraki gün mü? bilemedimmm
Çıkan seriye göre sanırım sıkıntılar var canımCanım ben iki kere aldım bu markadan birinde hiç sorun çıkmadı son aldığımda benimkinde de 3-4 tane böyle cikti
Canim bu gecen ayin testleriDaha nasıl pik olabilir acaba?maşallah canım inşallah bu ay olur
Neden kesiyosunuz canım özel değilse?Günaydın kızlar biri normal diğeri erken 2 tane test yaptım. Sağolsunlar ikisi birden tertemiz negatifi yapıştırdı suratıma bu ay erken yumurtladım yarın adet olmam gerekiyor kesin gelir benim kırmızılar sonra da bebek çalışmalarını kesiyoruz seneye kadar. Umarım buradaki herkes bu ay hamis kalır
Canım peki bazılaronda yumurta hiç çatlamıyormuş O zaman hiç pik olmuyor mu?Testin koyu çıktığı günden sonraki silikleşme önemli sanli pik yaptryo yumurtlama hormonu catlaynca da düşüyo
Canım dişlerim sıkıntı çıkartmaya başladı, vermem gereken kilolar ve düzene sokmam gereken bir adetim var. Esim de askere gidecek bir hafta içinde. O gitmeden şansımızı deneyelim dedik ama olmamış:) O gelene kadar bende kendimi düzene sokup öyle başlarız artık diğer iki bebeğim de büyümüş olur biraz dahaNeden kesiyosunuz canım özel değilse?