Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakmiyormus Canım ben bugün sordum

Bahsettiğim görüntüler bu şekilde canım bilmiyorum belki de bana bozuk denk geldi hep ve ben 3 4 damla demesine rağmen hep 2 damla damlatıyorum
Canım ben iki kere aldım bu markadan birinde hiç sorun çıkmadı son aldığımda benimkinde de 3-4 tane böyle cikti

Kızlar bugün modum çok düşüktü hiçbişey yapmadım boş boş yattım komple olumsuzluk çöktü üstüme garip.. aslında ssebebi yok.. herşeyin hayırlısı...

Ya kızlar bugün geldi Bi tatlı kaşığı çakşır suyunu keçi boynuzu ile katıp verdim kusacaktı çok kötü kokusu bile siz nasıl yedirdiniz meyve suyu ile mi kullandırsam
Canım çakşır suyunu 3 te bir çay bardağına koyuyorsun üstü su ya da meyve suyu bir tatlı kaşığı çok az sen bardağa köy icemiyorsa üstüne şeftali suyu köy o bakılıyor tadini

Kızlar sizce hangi günleri değerlendirmeliyim?

Eklentiler

• C85351E5-F238-4D51-837E-C10158DB1EE3.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 31
Evet dr’da öyle dedi ama bilemedim ben ovu gününü kaçırıyorum eğer bugün yapmazsamm ama dün yapmıştım. Ovu günü mü önemli sonraki gün mü? bilemedimmm
Testin koyu çıktığı günden sonraki silikleşme önemli sanli pik yaptryo yumurtlama hormonu catlaynca da düşüyo

Günaydın kızlar biri normal diğeri erken 2 tane test yaptım. Sağolsunlar ikisi birden tertemiz negatifi yapıştırdı suratıma bu ay erken yumurtladım yarın adet olmam gerekiyor kesin gelir benim kırmızılar sonra da bebek çalışmalarını kesiyoruz seneye kadar. Umarım buradaki herkes bu ay hamis kalır

Neden kesiyosunuz canım özel değilse?

Neden kesiyosunuz canım özel değilse?
Canım dişlerim sıkıntı çıkartmaya başladı, vermem gereken kilolar ve düzene sokmam gereken bir adetim var. Esim de askere gidecek bir hafta içinde. O gitmeden şansımızı deneyelim dedik ama olmamış:) O gelene kadar bende kendimi düzene sokup öyle başlarız artık diğer iki bebeğim de büyümüş olur biraz daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…