Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınlar yumurtalıkları ile doğarlar ve ergenlikle beraber her ay yumurta salınımı yaparlar, her ay birer birer yumurtalarini kaybederler yani.

Bu yumurtaların kimi çok kaliteli, kimi ise kalitesizdir. Bu nedenle ilişkinizi tam gününe denk getirmiş olsanız bile gebe kalamayabilirsiniz, bilemezsiniz çünkü o ay salınan yumurtaniz kaliteli miydi kalitesiz miydi.
3 ay kalitesiz yumurta saldınız belki ama belkide 4. ay kaliteli salacaksiniz hiç bilinmez, doktorlar da bu nedenle 1 sene boyunca deneyin der zaten. 1 sene içerisinde kaliteli yumurtlama döneminize denk gelme ihtimali yüksektir. Tabi bu anlattıklarım baska bir sorun yoksa, eğer tüpler tıkalıysa, eşinizin sperm kalitesinde sorun varsa anlattıklarımın hepsi çöp.

Çocuk yapmaya karar verildiğinde 1 sene boyunca her ay denemeye devam etmemiz gerekiyor, eger 1 ayi bile kaçırırsak belkide kaliteli yumurta ayını kaçırırız bilemeyiz, mesela ben bu ay kaçırdım ve çok üzgünüm 😥

Yumurtalarımızı kaliteli hale getirmek için sağlıklı beslenme ve belli başları kürleri uygulamayi unutmamak lazım
Canım çok teşekkür ediyorum yazın için.. eşimde sıkıntı çıkmadı şükür ben sadece tüplere baktırmadım onun harıcınde doktor bana yumurtalıklar iyi yumurta var dedı ultrason muayenesinde denemeye devam dedi LH biraz düşük çıktı sonra bi kan daha istedi doktor ona baktı sorun yok dedi benım adetlerim çok duzenli ama 3gunu geçmez çok uzun süre regl görmuyorum bir de bunları soyleyecegm doktora..

Kızlar pik çıkması her zaman sonuç vermiyor...bunlar geçen ay ki testimdi ama sonuç negatif...bu ayki testlerim şuan 14. Gün olmasina rağmen çok silik gidiyor...bakalım yumurtlama ne zaman olucak yada hiç olucak mı

Eklentiler

• 20200430_144630.jpg
    20200430_144630.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200430_144630.jpg
    20200430_144630.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar pik çıkması her zaman sonuç vermiyor...bunlar geçen ay ki testimdi ama sonuç negatif...bu ayki testlerim şuan 14. Gün olmasina rağmen çok silik gidiyor...bakalım yumurtlama ne zaman olucak yada hiç olucak mı
Doktor benim için yumurtan büyüyor ama catlamiyor demisti ama bu ay geç yumurtladım 21. gün ve ertesi günü çatladı. O yüzden umudu kesmemek pes etmemek lazım. Ben de yumurtlama olmuyor diye üzülmeye başlamıştım ama oldu sonunda

Doktor benim için yumurtan büyüyor ama catlamiyor demisti ama bu ay geç yumurtladım 21. gün ve ertesi günü çatladı. O yüzden umudu kesmemek pes etmemek lazım. Ben de yumurtlama olmuyor diye üzülmeye başlamıştım ama oldu sonunda
Bende de muhtemelen çatlama olmamıştı...Çünkü bu pikten sonra da hep koyu gitti aman aman bi silikleşme olmadı bende çatlamadığı kanatine varmıştım ki oyle de oldu sanırım. .bakalim bu ay nasıl olucak bekliyorum

Bende de muhtemelen çatlama olmamıştı...Çünkü bu pikten sonra da hep koyu gitti aman aman bi silikleşme olmadı bende çatlamadığı kanatine varmıştım ki oyle de oldu sanırım. .bakalim bu ay nasıl olucak bekliyorum
Sonraki günler teste devam ettiniz o zaman değil mi? İnşallah bu ay çatlama olur. Benim de çok moralim bozulmuştu doktor öyle deyince ama bu ay umutlandım biraz daha 😊

Kızlar size bir sorum var . Ben daha önce soğan suyunu denedim 3 gün içebildim bu sefer kararlıyım karantinadan evdeyim de sabah içip işe gitmek zor oluyordu. Şimdi yapacağım fakat adet bittikten 2 gün sonra başlanıyormuş yumurtlamaya kadar içiliyormuş. Benim geçen ay yumurtlama 10.gün olmuştu. Bu şartlarda ben 2 gün içeceğim onun da faydası olmaz. Yumurtlamadan sonra içmem tehlikeli olur mu?

Sonraki günler teste devam ettiniz o zaman değil mi? İnşallah bu ay çatlama olur. Benim de çok moralim bozulmuştu doktor öyle deyince ama bu ay umutlandım biraz daha 😊
Aynen baya bi devam ettim sonra...bakalim bu ay ne zaman olucak..Henüz yumurtlama belirtim yok gec olucakmis gibi geliyo ama kismet

Aynen baya bi devam ettim sonra...bakalim bu ay ne zaman olucak..Henüz yumurtlama belirtim yok gec olucakmis gibi geliyo ama kismet
35-40. gün yumurtlayan varmış çok değişik bişey ya. İnşallah en yakın zamanda yumurtlama ve çatlama olur

Kızlar size bir sorum var . Ben daha önce soğan suyunu denedim 3 gün içebildim bu sefer kararlıyım karantinadan evdeyim de sabah içip işe gitmek zor oluyordu. Şimdi yapacağım fakat adet bittikten 2 gün sonra başlanıyormuş yumurtlamaya kadar içiliyormuş. Benim geçen ay yumurtlama 10.gün olmuştu. Bu şartlarda ben 2 gün içeceğim onun da faydası olmaz. Yumurtlamadan sonra içmem tehlikeli olur mu?
Hayır canım bir sorun olmadığı yazıyor 15 gün içmrn lazım faydasını görmen için

Daha nasıl pik olabilir acaba?maşallah canım inşallah bu ay olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X