- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi Childdevelopment
Merhaba kızlar Haziran ayinda femara kullanan var mi ? Hadi herkes neler hissettiğini yazsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn kullandım canm ovitrelle de kullandım bakalım hayırlısıMerhaba kızlar Haziran ayinda femara kullanan var mi ? Hadi herkes neler hissettiğini yazsin
Merhaba ne zaman kullandınız kac gün geçtiBn kullandım canm ovitrelle de kullandım bakalım hayırlısı
Ben çatlatma iğnesi olmadım sadece femara kullandim benim catlama üzerinden 6 gün geçti senden bir gün önce yani 7 Haziran'da Dr çatlamış dedi8 Haziran'da vuruldum canm. Ya sen
Yok inanki çiçeğim. Kendimi de cok dinlemiyorm umutlanmamak iciin sende var miBende kullandım canım ve iğne oldum. Bugün iğnenin 8.günü. Belirtileriniz varmı ?
Bende dinlemek umutlanmak sonra üzülmek istemiyorum canım ama elimde değil. Dün hafif bel ağrım oldu. Biraz kasık ağrım var sadece. İğne etkisi muhtemelenYok inanki çiçeğim. Kendimi de cok dinlemiyorm umutlanmamak iciin sende var mi
Kaç aydır deniyorsunuzBende dinlemek umutlanmak sonra üzülmek istemiyorum canım ama elimde değil. Dün hafif bel ağrım oldu. Biraz kasık ağrım var sadece. İğne etkisi muhtemelen
1,5 yıldır bebek düşünüyoruz. Ancak femara ile ikinci ayım.Kaç aydır deniyorsunuz
Genellikle 5 gün kullandırıyorlar bende 5 gün kullandimBende femaraya başladım aletimin 3 günü bugün sondu 2 gün sonra doktor kontrolüne gideceğim yumurtalar büyümüş mu bakacak ama bilmiyorum 5 gün büyümesi için az bi süre değil mi
Çatlatma iğnesi denediniz mi geçen ay1,5 yıldır bebek düşünüyoruz. Ancak femara ile ikinci ayım.
Geçen ay sadece femara kullanmıştım canım bu ay iğne ile birlikte ilk.Çatlatma iğnesi denediniz mi geçen ay
Bana bu ay çatlatma iğnesi vermedi yumurtan çatlamış dedi bakalim haftaua Çarşamba kontrolüm varGeçen ay sadece femara kullanmıştım canım bu ay iğne ile birlikte ilk.
Allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah beklemek zor olsa da yapacak bir şey yokO zaman gerek görmemiştir canım. Banada geçen ay kendiliğinden çatlar merak etme dedi. Çatladı büyük ihtimal kist olmadı çünkü. Ama olmadı bu ay o yüzden iğne denemek istedim
Klomende yumurtlama uyarıcı galiba femara gibi tam olarak bilmiyorum ama hormon içerikli olduğu için lekelenme normal geliyor bana femara kullanirken hen mahvoldum 5 günKızlar merhaba ben de klomen kullanıyorum doktor verdi beş gün süreli adetin dördüncü günün den baslati cuma doktora gidicem siz bu ilaç yumurta olgunlaşmasi için iyimidir içtiğim günden beri kasik ağrısı çekiyorum adetim dört gün sürüyor ama dün yine lekelenme oldu bugünde ilaç içtim lekelenme oldu acaba niye merak ediyorum kötü bir şey değildir inşallah
Bende korktum ya dedim acaba kötü nir bir şey mi diye ilk defa kullandım bu perşembe günü bitiyor cuma kontrol sizce ne gibi bir şey bekliyor artık beni bir bilginiz varmı ya doktorlardan korkuyorum başıma kötü şeyler geldi için bu arada yorum için sağolun içim rahatladiKlomende yumurtlama uyarıcı galiba femara gibi tam olarak bilmiyorum ama hormon içerikli olduğu için lekelenme normal geliyor bana femara kullanirken hen mahvoldum 5 gün