- 22 Aralık 2022
- 1.246
- 1.190
- Konu Sahibi Kullanici061
Kırmızılar gelene kadar şans var hala ben henüz yapmadım. 10. Gün negatif görüp 12-13. günde pozitifi gören var.ben bugun yaptim negatif 10.gunum erken gebelik testim vardi o negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızılar gelene kadar şans var hala ben henüz yapmadım. 10. Gün negatif görüp 12-13. günde pozitifi gören var.ben bugun yaptim negatif 10.gunum erken gebelik testim vardi o negatif
Benim 7 gün ve bugün 9 gün silik çıktıKızlar benimde bugün iğnenin 8.günümdeyim 6.gün hiç çizgi çıkmadı ovülasyon testimde 6.gün böyledi bugün 7.gün hafif siliklik gördüm aranızda takip eden var mı ilaç gel git yapar mı ?
İlacın etkisi devam ediyor demek kiBenim 7 gün ve bugün 9 gün silik çıktı
Benimde 11. gün bekliyorum hala belirtiniz var mı? Stres oluyorum zaman geçmiyor gibi..Bugün 12, gün perşembeyi bekleyeceğim dedim kafam karışmasın diye ama iki gün nasıl geçecek bilmiyorum
Valla tuhaf bir bel ağrısı var biraz da akıntı başka da bişey yok. Testler almıştım bir kaç tane çekmede duruyor ama hiç yapmak istemiyorum i. Yalancı pozitif görüp heyecan yapmamam lazımBenimde 11. gün bekliyorum hala belirtiniz var mı? Stres oluyorum zaman geçmiyor gibi..
Bende aynı şekilde testlerim var ama yapmıyorum. Bugünde ağrılarım azaldı bir tek akıntım var. Ümitlerim azaldı gibi adeti bekleyeceğimValla tuhaf bir bel ağrısı var biraz da akıntı başka da bişey yok. Testler almıştım bir kaç tane çekmede duruyor ama hiç yapmak istemiyorum i. Yalancı pozitif görüp heyecan yapmamam lazım
Dayanamadım test yaptım ya iğne etkisi geçmiş heralde 14. Gün tekrar sabah test yaparım artıkBende aynı şekilde testlerim var ama yapmıyorum. Bugünde ağrılarım azaldı bir tek akıntım var. Ümitlerim azaldı gibi adeti bekleyeceğim
bende dun yaptim 10. gunumdu bendede tek cizgi cumaya kadar yapmicamDayanamadım test yaptım ya iğne etkisi geçmiş heralde 14. Gün tekrar sabah test yaparım artıkEki Görüntüle 3263846
bende dun yaptim 10. gunumdu bendede tek cizgi cumaya kadar yapmicam
Ay ben yapmadım ben de mi yapsam kızlarŞimdi hepimiz 14. Gün ve sonrasını bekleyelim bence
cumaya kadar yapmicam kesinAyın 10unda mı ovitrelle oldunuz? Benim de 10. Günüm az önce yaptım negatif. Ama erken olduğunu bile bile yaptım.
cumaya kadar yapmicam kesin
aynen butun enerjimi aldiEvet evet bendee. Çok erken oldu bu.
Benimde 12. Gün etkisi geçmişti 15. Gün test yaptım adet olmayı bekliyordum silik çıktı beta yaptırdım 6,59 çıktı bugğn telrarlıcam yükselmiştir inşlalah . Sizde 14. Güne kadar bekleyim en az canım şimdi negatife dönmüş bundan sonra tutmuşsa yükselecektirDayanamadım test yaptım ya iğne etkisi geçmiş heralde 14. Gün tekrar sabah test yaparım artıkEki Görüntüle 3263846