- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 372
- 31
- Konu Sahibi Kullanici061
Tam 34. Saatte ilişki oldu bir saat sonra kasıklarım ağrımaya başladı bide sabah ilişki olucak öğlende doktor kontrol çağırdı allahım isteyen herkese versin inş çok amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım benimde 8. Günüm hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız ALLAHn izniyle birbirimize haber edelim sonucuİlk serüven ilaçla başladı büyüdü çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı sonraki ay ilaçla baktık büyümedi gonalf kullandım yine büyümedi iptal ettik bu ay da ilaçla büyüdü iğneye gerek duymadık ve 10. Günüm hiç test yapmadım beklemedeyim
Tabiki inşallah hayırlı sonuçlar paylaşırızAyy canım benimde 8. Günüm hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız ALLAHn izniyle birbirimize haber edelim sonucu
Doktorum 14. Gün dedi perşembe günü yani o zaman yaptırmayı düşünüyorum sabırsız davranıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum iğnenin etkisiyleAyyy inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ne zaman test yapacaksınız
Amin insallahh saat 10a 5 var birazdan asilama icin alicaklar Allahim insallah ilk seferde tutarHayırlısıyla güzel bir sonuç alırsın inşallah
10. günümdeyim benim gibi 10. gün bekleyenler ağrılarınız varmı nasıl geçiyor günleriniz
Evet canımMerhaba ayın 9unda mı çatlatma iğnesi oldunuz?
hic bir belirtim yok 10. gundeyim kasiklar gogusler sanki yaşamiyor gibi10. günümdeyim benim gibi 10. gün bekleyenler ağrılarınız varmı nasıl geçiyor günleriniz
Öyle mi? Ben tam tersi bel ağrısı çekiyorum sanki her an adet olacakmış gibi benim de göğüs ağrım yok anlık göğüs ağrısı oluyor geçiyor. Dün vardı mesela.hic bir belirtim yok 10. gundeyim kasiklar gogusler sanki yaşamiyor gibi
her sey bu hafta netlesir bizim icinÖyle mi? Ben tam tersi bel ağrısı çekiyorum sanki her an adet olacakmış gibi benim de göğüs ağrım yok anlık göğüs ağrısı oluyor geçiyor. Dün vardı mesela.
Evet canım
Bende de durum aynı regl ağrısı gibi o yüzden hiç hiç umutlanmak istemiyorumÖyle mi? Ben tam tersi bel ağrısı çekiyorum sanki her an adet olacakmış gibi benim de göğüs ağrım yok anlık göğüs ağrısı oluyor geçiyor. Dün vardı mesela.
Ben 10unda oldum. Sanki regl olacak gibi hissediyorum kendimi.
Zaten regl ağrısı ile aynı ağrılarmış olumlu düşünelim olumlu olsunBende de durum aynı regl ağrısı gibi o yüzden hiç hiç umutlanmak istemiyorum
Zaten regl ağrısı ile aynı ağrılarmış olumlu düşünelim olumlu olsun
Bilmem bugünden sonra yaparım herhalde. Böyle beklemekte çok yoruyır biran önde gerçekle yüzleşmek istiyorumNe zaman test yapmayı düşünüyorsunuz?
ben bugun yaptim negatif 10.gunum erken gebelik testim vardi o negatifBilmem bugünden sonra yaparım herhalde. Böyle beklemekte çok yoruyır biran önde gerçekle yüzleşmek istiyorum