Bir daha ki ay gibi bi șansım yok bidaha anca 7 8 ay sonra deneyebilirim. Cunku esim Yurt dıșına göreve gidecek,Belki Çok yenidir kuzum bekle sabret bu ay olmazsa birdahaki ay olur inşAllah takma üzülme canım napalım hersey Allahtan
Hersey nasip kısmetBir daha ki ay gibi bi șansım yok bidaha anca 7 8 ay sonra deneyebilirim. Cunku esim Yurt dıșına göreve gidecek,onun icin bu ay olsa Diye cok istemiștim ama nasip degilmis sanirim
Hayırlı zamanda hayırlısı ile olur inşAllah canımNegatif çıktı hissetmiştim zaten
Hayırlısı olsun. Klomen mi kullanmıştınız? Bu ay femara deneyebilirsiniz aslında. Doktora bir danışsanızNegatif çıktı hissetmiştim zaten
Hayırlısı olsun. Klomen mi kullanmıştınız? Bu ay femara deneyebilirsiniz aslında. Doktora bir danışsanız
Maşallah ne güzel. Boşuna hormon kullanmayın tabii o zamanmerhaba çok şükür benim bir sağlık problemim yok bir evladım var. İkinciye karar verdim dr arkadaşım olduğu için çatlama tarihini tahmin edelim diye yapmıştı iğneyi. Bundan sonraki aylar doğal olarak deniycem.
Maşallah ne güzel. Boşuna hormon kullanmayın tabii o zaman
Aminçok teşekkür ederim Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah
Canm merhaba evet doktor yum takibi yapıyor yeterli büyüklüğe gelince eğer çatlamamışsa çatlatma iğnesi veriyor sonra ilişki öneriyor sana 36 saat snra çatlıyor yum.merhaba kızlar birşey soracağım çatlatma iynesine doktormu karar verdi? neden karar verdi? kac ay kontrolden sonra karar verdi? benim yumurtam kendi gelişiyor (2kez ultrasonla takip ettirdim) adetlerimde hep düzenlidir. ama ilk ultrason takibinde çatladımı diye kontrole gidemedim ameliyat falan oldum. 2. ay kontrole gittigimde yumurtam çatlamadı ama doktor ameliyatla ve ilaçlarla ilgili olabilir oyüzden önümüzdeki ay takip edelim yine dedi. bu ay yine kontrole gidicem. acaba bu ay iyne yaparmi? yoksa bu ayda bekleycem ve çatlamazsa ağustos adetinden sonrami iyne yapicak?
Canm hemen kötüyü düşünme gittiğinde eğer olursa 18 den yukarda söylersin iğne verir umarım bazı bayanlar istiyor iğne zaten söylersn gecen aydan böyle böyle olmustu diye iğne verseniz vs en az 18mm olması gerek iğne için zatenben geçen ay 13.günümde gittim 20mm-di. 2gün sonra gel çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi. 2gün sonra gittiğimde 19mm olmuştu yani küçülmeğe başlamıştı bile. bundan sonra çatlamaz dedi. bu ay da öylıe takip ederse küçülmeğe başlarsa çatlatma iynesi veremezki offff
Canm hemen kötüyü düşünme gittiğinde eğer olursa 18 den yukarda söylersin iğne verir umarım bazı bayanlar istiyor iğne zaten söylersn gecen aydan böyle böyle olmustu diye iğne verseniz vs en az 18mm olması gerek iğne için zaten
büyümede bende sorun yok ya. 2ay öncede kontrol ettiğimde 19 mm olmuştu. ama ameliyat oldugum için çatlayıp çatlamamasına kontrole gidemedim. iğnenin zararı var mı acaba yaCanm hemen kötüyü düşünme gittiğinde eğer olursa 18 den yukarda söylersin iğne verir umarım bazı bayanlar istiyor iğne zaten söylersn gecen aydan böyle böyle olmustu diye iğne verseniz vs en az 18mm olması gerek iğne için zaten
Doktor karar verir kontrle gittiğinde iğne çatlaması için veriliyor zaten zararı yok ama size bilemembüyümede bende sorun yok ya. 2ay öncede kontrol ettiğimde 19 mm olmuştu. ama ameliyat oldugum için çatlayıp çatlamamasına kontrole gidemedim. iğnenin zararı var mı acaba ya
Ben de bişey yok canım. Artık doğal yoldan olmayacağına kanat getirdimAmin canım gözükmüyorsunsen ne yaptın ?
Rabbim hayırlı zamanda versin inşAllah canımBen de bişey yok canım. Artık doğal yoldan olmayacağına kanat getirdim
Canm daha erken bence bilemedim 14 gün snra belli olur net belki iğnenin etkisidir heveslenme üzülmemen için diyorum sonradan az daha sabret yine kan verirsinMerhaba bende çatlatma iğnesi oldum. Bugun 8. Gunum
Ilac vs kullanmadim doktora gittigimde 2 tane buyuk yumurtam oldugunu soyledi hatta sen hamile kalmak icin ilac mi kullaniyorsun? Yumurtalarin kocaman ya hu! bugun hemen catlatma ignesi yapalim dedi ve yanina progestan verdi.
Ben meraktan; igneden 3 gun sonra idrar testi yaptim bakalim pozitif cikacak mi diye, silik
Cikti.
6. Gun bi tanidigimda fazladan test vardi hadi yapalim dedi, yaptik. Iyice kirmizi cikti daha cok koyulasti.
Internette okuduklarima gore 7. 8. Gun negatif cikan varmis.
Bugun kan verdim beta hcg 11.29 cikti.
Tanidigimiz saglik çalısanina sorduk ignenin etkisiyle de olsa oyle yuksek cikmaz, hamilesin fakat kesinlestirmek icin tekrar kan testi yaptirmami soyledi. :) sizce bendeki durum nedir? Hevesleneyim mi heveslenmeyeyim mi? :)
Bat ne zaman dı canımArkadaşlar merhaba 3 haziranda olduğum çatlatma iğnesinden sonra iki gün önce testim negatif çıktı. Şimdi çok çok az lekelenmem oldu ama hala regl olmadım. Saçlarımı boyatıcam ama korkuyorum bu saatten sonra negatiftir heralde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?