- 1 Şubat 2020
- 1.632
- 1.008
- 83
Merhaba hosgeldnzMerhaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hosgeldnzMerhaba![]()
Hoş bulduk. İlaç tedavisi görmedim. Reglimin 13.günü doktora gittim. 20mm yumurta var dedi. Destek olsun diye çatlatma iğnesi verir misiniz dedim, verdiMerhaba hosgeldnz![]()
Kaçın cı gün bu testi yaptınız
12.gün yaptığım bu. Bugün de aynı çıktı. Bugün 13Kaçın cı gün bu testi yaptınız![]()
MerhabaMerhaba![]()
Ama sanki regl olacak gibiyim yaHadi bakalım bende merak ediyorum![]()
Merhaba. Burada da karşılaştık. Güzel sonuçlar paylaşalım inşallahMerhaba
Aynen inşallah bakalım nasip kısmet Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah canımMerhaba. Burada da karşılaştık. Güzel sonuçlar paylaşalım inşallah![]()
Bilmiyorum ki canım ağırlar benziyor birbirineAma sanki regl olacak gibiyim ya ☹☹
Regl günü geçsin öyle emin olalım ne olur ne olmaz çok heyecanlı12.gün yaptığım bu. Bugün de aynı çıktı. Bugün 13
Gününüz gelmiş nie yapmadınızBende 3 haziranda çatlatma iğnesi oldum hala test vs yaptırmadım
Valla elimdeki testi erken yapınca test kalmadıGününüz gelmiş nie yapmadınız![]()
Hamilelikle tehlikeli belirtileri aynı. Olabilir yani. İnşallah pozitif çıkarValla elimdeki testi erken yapınca test kalmadıaz sonra kan testi verip baktırcam. Benim beş gün önce iki damla kanlı lekelenmem oldu üstüne bişey olmadı ama regl olacakmışım gibi heryerim ağrıyor kafam karışık o yüzden
İnşallah ama ben pek olumlu hissetmiyorumHamilelikle tehlikeli belirtileri aynı. Olabilir yani. İnşallah pozitif çıkar
AynenBilmiyorum ki canım ağırlar benziyor birbirine![]()
Valla elimdeki testi erken yapınca test kalmadıaz sonra kan testi verip baktırcam. Benim beş gün önce iki damla kanlı lekelenmem oldu üstüne bişey olmadı ama regl olacakmışım gibi heryerim ağrıyor kafam karışık o yüzden