Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarınız nedir ?
- Konu Sahibi slnbh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2019
- 9
- 6
- 36
- 33
M
Merhaba bende 11 haziranda aşılama oldum aynı belirtiler bende de oldu hala da olmaya devam ediyor korkuyorum adet olcam diye test yapıp yapmakta kararsızım hakkımız da hayırlısı olsunHanımlar 14 haziranda aşılama oldum feci kasık ağrım var galiba edet olucam pozitif sonuç alan arkadaşlar varmıdır belirtileriniz nelerdi?
12 olmuş senin cuma yap çıkar cnm bende pazartesi kan vereceğim inşallahM
Merhaba bende 11 haziranda aşılama oldum aynı belirtiler bende de oldu hala da olmaya devam ediyor korkuyorum adet olcam diye test yapıp yapmakta kararsızım hakkımız da hayırlısı olsun
- 15 Mart 2019
- 9
- 6
- 36
- 33
12 ve 14 günde yapılabilir miş test inşallah güzel sonuçlar alırız12 olmuş senin cuma yap çıkar cnm bende pazartesi kan vereceğim inşallah
Cip aşılama nedir cnm ben bilmiyorumBende1. çip aşılama ile hamile kaldım umutsuz olmayın pozitif düşünün ve boyle bir işlem yaptırdıgınızı kafanızdan atmaya çalısın insallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba doktor bana aşılama sonrası progestan verdi. Bu bitince test yaptır dedi. İlaç 10 günlük. 29unda kan vereceğim bende.12 olmuş senin cuma yap çıkar cnm bende pazartesi kan vereceğim inşallah
Bende cumaya kadar kullanıp bırakıcam pzartesi kan vereceğimMerhaba doktor bana aşılama sonrası progestan verdi. Bu bitince test yaptır dedi. İlaç 10 günlük. 29unda kan vereceğim bende.
Çip aşılama özel kasetlerle yapılıyor dna sı en duzgun tutunabilecek olan tabi Rabbım bilir esinizin örnekleri yıkanıyor buna denılıyor yanı sansınız misal %20 iken %40 50 ye cıkıyorCip aşılama nedir cnm ben bilmiyorum
YouTube dan ve Google arastırın daha net bılgılere ulasacaksınızCip aşılama nedir cnm ben bilmiyorum
- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Bende 14 haziranda oldum ama bende hiç birşey yok sadece bel ağrısıHanımlar 14 haziranda aşılama oldum feci kasık ağrım var galiba edet olucam pozitif sonuç alan arkadaşlar varmıdır belirtileriniz nelerdi?
Aynı gün olmuşuz teste ne zaman çağırdılar seniBende 14 haziranda oldum ama bende hiç birşey yok sadece bel ağrısı
- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
14 gün gelebilirsin dedi ama 1 2 gün geçirmek istiyorum sankü bilemedim ya siz?Aynı gün olmuşuz teste ne zaman çağırdılar seni
Ümizsizleşme insnalar 9 ay boyunca gebelik belirtisi yaşamıyor sabret yarın kan ver çıkar12 sinde aşılama oldum. Az önce idrar testi yaptım ama tek çizgi. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam. Bütün belirtilerim gitti sanırım adet olucam.
Ya her insanda aynı olmuyor ki ben ağrıdan ölüyorum ama gene tutmadı diyorumBende 18 haziranda oldum mikro çip aşılama ama tabi henüz hiç bir belirgin bir şeyim yok
1 2 güm geçimce ne olacak sanki ver işteeee yarın14 gün gelebilirsin dedi ama 1 2 gün geçirmek istiyorum sankü bilemedim ya siz?
Bana pazaresi dedi pazartesi kan vericem kuzu 15 günü oluyor işte1 2 güm geçimce ne olacak sanki ver işteeee yarın
Canım hala göğüs hassasiyetiniz var miBana pazaresi dedi pazartesi kan vericem kuzu 15 günü oluyor işte