Haziran 2022 itibariyle Çatlatma İğnesi Olanlar

Canim ben 12 ye kadar test yaptim hep silikti, 12. Gun kan verdim 3,11 yani negatif. Bugun tekrar verdim. Surekli gidip gelme diye soyluyorum ki 12 ye cok erken diyor doktorlar. Benim ill ignem sabirsizlandim biraz
Benim kasımda kendiliğinden gebelik oluştu. Normalde tüp bebek diyorlardı gittiğim tüm doktorlar. Yarım rahimliyim doğuştan. Kasımda hamile kaldım 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum mecburen 3 aydır tekrar başladım tedaviye. 2 ay sadece iğne ile denedik olmadı. Bu ay ilk defa mikroçip aşılama yaptırdım. 2 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorken çıldırmış gibi idrar testi yapıyorum

Cok iyi anliyorum canim insallah hepimizin yavrusuna hayirlisiyla tez zamanda saglikla kavusur Idrar icin gercekten erken ama iste iste bekleyip stres yapmaktansa bir umut diyorum kendimi oyle avutuyorum. Bir gun illaki rabbim bizi isteklerimizle mukafatlandiracak, bugunleri stresimizi hep yad edecez. Insallah bu imtihandan sabirla alnimizin akiyla geceriz Guzel dusunelim hep

Simdi ciktim hastaneden, 2 saat sonra belli olacakmis. Iyiye de kotuye de hazirim cunku bilirim allah boylesini hayirli kildi Guvenim tam illaki bir gun olacak bir daha bu kadar kendimi strese sokmayacam kendime soz veriyorum

Canim ben 12 ye kadar test yaptim hep silikti, 12. Gun kan verdim 3,11 yani negatif. Bugun tekrar verdim. Surekli gidip gelme diye soyluyorum ki 12 ye cok erken diyor doktorlar. Benim ill ignem sabirsizlandim biraz
Ya benimde bugün iğnenin 11 günü gidip kan verdim 0 çıktı yükselmez dimi artık

Buradaki yazılanlardan okuduğuma göre 10. Gün çatlatma iğnesi sıfırlanıyor gebelik varsa tekrar yükseliyor. Bence 14. Gün adet olmazsan tekrar kan ver

Kizlar merhaba ben 26 Haziran yani pazar günü ilk defa çatlatma iğnesi vurdum fakat iğnenin 36. Saatinde doktorun ilişki önerdiği saatte aşırı kasık ağrım başladı ve 2 gündür devam ediyor çatlatma belirtisi mi bu yaşayan varmı aranızda adet dönemlerinde yaşardım kasik ağrısını ama bu çok daha fazlası

27 haziran femaradan sonra çatlatma iğnesi oldum inşallah güzel sonuçlanır ilk gebeliğimde böyle oldı benim ama doğumdan 2 gün sonra kaybettim bebeğimi

Merhaba ilk mesajım ilk yorumum ve ilk iğne vuruluşum.Bahsettiğiniz kasık ağrıları bende de mevcut.Karında şişlik kasıklarda şiddetli ağrı bende de var sanırım iğnenin etkisi korkmayın.Hayırlısı Allahtan

Ya çok teşekkür ederim burada yorumları okurken hep 1.haftadan sonrası için bu belirtiler olmuş hamilelikten şüphe duyulmaya başlanmış benim ilk iki gün olunca aklıma kuşku düşmüştü yalnız değilmişim

Basınız sağ olsun Rabbim sağlıklı şekilde nasip etsin hepimize Bende 26 Haziran'da iğneyi vurdum sanırım aynı zamanlarda alicaz sonuçları
Canlar insallah sizlerden guzel haber alacağız, benim yaptigim hatayi yapmayin diye yazıyorum lutfen yanlis anlamayin. İcinizi ferah tutun akliniza nolur az getirin. İliskiye girerken bebek icin diye kafaniza getirmeyin boyle yapinca nasip olmadi bana. Nolur sıkmayın kendinizi. Rahat birakanlar hemen hamile kaliyor. Ben de rahat birakacam artik 1 senedir olmadi kafamda hep oldugu icin. Allah buyuk ona güvenin gerisini de birakin Ben 14 haziranda oldum ignemi sonra hep hamile olcam diye gezindim. Dun kan verdim 14. Gunumde 1,39 cikti yani negatif. Bir de nacizhane biliyorum anliyorum insan erkenden ogrenmek istiyor ama gercekten regliyi gecince kan verin Ben regli ne zaman olacam bilmiyorum pcos oldugum icin ama gercekten igneden sonra 14 bile erkenmis görmüş oldum. Hala ignenin etkisi kaliyor. En guzel belirti gercekten adet gecikmesi. Bunlar benim tecrubelerim ayni yollardan geciyoruz en azindan bilin ve buna gore az stres yapin isterim allahin izniyle hersey guzel olacak

Ay kuzum benım adet olmadın dimi

Benimde bir senem oldu ama tedaviye bu ay başladım biraz kilom var insülin direncim olduğu için kilo vermemde kolay olmuyor malesef başka hiç bir sorunumuz çıkmadı neden diye sormaktan sürekli burada tecrübe edinmiş insanları okumaktan alıkoyamiyorum kendimi teşekkür ederim önerileriniz çok değerli ama kendi adıma çok zor bile olsa uygulamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…