30 unda olucam 2 kere denedim olmadı bu ucuncu denememHaziranda catlatma ignesi olan yok mu
Insallah guzel haberlerini buradan yazarsin canim30 unda olucam 2 kere denedim olmadı bu ucuncu denemem
Sen tekrar test yaptin mi canimInsallah guzel haberlerini buradan yazarsin canimBana da umut olmus olursun, benim bu ay ilk igne vuruldu. Gunler gecmemeye basladi
Vücudunu çok dinleme başka şeylerle ugras geçer benim ilki saat sayıyordum üçüncü denemem çok çabuk geciyoInsallah guzel haberlerini buradan yazarsin canimBana da umut olmus olursun, benim bu ay ilk igne vuruldu. Gunler gecmemeye basladi
kendimi dusunmekteb can sıkmaktan kendimi alamiyorum elimde degilVücudunu çok dinleme başka şeylerle ugras geçer benim ilki saat sayıyordum üçüncü denemem çok çabuk geciyo
Canim benim bu ilk ignem, ben catlatma etkisi su gun gecti diyemiyorum malesef, 13 gun gecti hala ilk idrarimda hafif silik sekilde cikiyor.Merhaba merak ettiğim çatlatmanın etkisi geçince gebelik olursa kaçıncı gun yukselir yada gebelik olursa çatlatmanin etkisi ikinci çizgi azda olsa devam eder mi idrarda kizlar
Örgü ör bilmiyorsan öğren çok çok iyi geliyo)))kendimi dusunmekteb can sıkmaktan kendimi alamiyorum elimde degilbir an once yarin gidip deger dusuyor mu yukseliyor mu ogrenmek istiyorum. Eger dumduz olumsuz derse birakacam düşünmeyi
Bugun aklima gelmedi degilÖrgü ör bilmiyorsan öğren çok çok iyi geliyo)))
Nasıl iyi hissediyorsan öyle yap emin ol iyi hissedip sabredersen olmicak hiç bir şey yok benceBugun aklima gelmedi degilama sonra depresif gezince dedim boyle olmaz. Biraz spor simdide evde kendi kendime actim muzigi oyun oynuyorum delirdim galiba garip bi mutluluk huzur geldi valla oynamaktan
Kacinci gunun canim catlatma ignesinden sonra? Bir de adetinin kacinci gunu vurdular igneyi?Merhaba, 16 haziran gece 01.00de iğne vurdum 18 haziran öğlen 13.00da mikroçip aşılama oldum. Kan verme günüm 30 haziranidrarda çok silik çıkıyor iğne etkisi geçti mi bilmiyorum
Canim ben 12 ye kadar test yaptim hep silikti, 12. Gun kan verdim 3,11 yani negatif. Bugun tekrar verdim. Surekli gidip gelme diye soyluyorum ki 12 ye cok erken diyor doktorlar. Benim ill ignem sabirsizlandim birazAdetin 11. Günü iğne vuruldu. İğnenin vurulduğu günü saymadan bugün 12.gün
Bir de kist olmus bende aslinda biraz da o yuzden erken gittim doktora, gelmisken test de yaptirayim olduCanim ben 12 ye kadar test yaptim hep silikti, 12. Gun kan verdim 3,11 yani negatif. Bugun tekrar verdim. Surekli gidip gelme diye soyluyorum ki 12 ye cok erken diyor doktorlar. Benim ill ignem sabirsizlandim biraz
Ben 14. Gün kan vermiş olacağım iğneden sonra. Perşembe günü kan vereceğim çünkü. Doktorum aşılamadan sonra 12. gün kan ver varsa var yoksa yok dedi. Senin de inşallah pozitif çıkar bugün. Sonuç ne zaman alacaksın?Canim ben 12 ye kadar test yaptim hep silikti, 12. Gun kan verdim 3,11 yani negatif. Bugun tekrar verdim. Surekli gidip gelme diye soyluyorum ki 12 ye cok erken diyor doktorlar. Benim ill ignem sabirsizlandim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?