Evet aynen öyle gerçekten cok güzel yaşanması gereken bi duygu rabbim herkese nasip etsin :)Amin insallah canim bende yeniyim cok heyecanli ve mukemmel bir duyguRabbim tamamina erdirsin insallah. Benimde SAT 9 eylül 5+5 iz bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen öyle gerçekten cok güzel yaşanması gereken bi duygu rabbim herkese nasip etsin :)Amin insallah canim bende yeniyim cok heyecanli ve mukemmel bir duyguRabbim tamamina erdirsin insallah. Benimde SAT 9 eylül 5+5 iz bugun
Super haftaya keseyi görürsunuz insallah
Amin insallah ♡♡Evet aynen öyle gerçekten cok güzel yaşanması gereken bi duygu rabbim herkese nasip etsin :)
5+5 mi olucak yani kalp atisi icin
Çalıştığım için çok zorlanıyorum doktorum bulantı hapı verdi faydasini gördüm ama midem boş kalsa hemen bulaniyorsenin bulantıların başlaması cok normal ozaman tatlım
Bende hic olmuyo sukurler olsunÇalıştığım için çok zorlanıyorum doktorum bulantı hapı verdi faydasini gördüm ama midem boş kalsa hemen bulaniyor
31 ekimde duyacağım inşallahBebeginin kalp atislarino duyan varmi
Bende de epey uyku var sadeceDegisiklik varmi hic hamisler sizde? Bende mide bulantisi yok ama asiri uyku hali var
Canım bebeğin çok küçük daha bence ilaç kullanmadab idare etmeye çalış. Biz hep bala limon damlatılarak düzenli olarak bir kaşık yutariz. Tahrise öksürüğe birebir.Kizlar bogazlarim acayip sis ne yapsam acaba? Ilac kullanmak istemiyorumm
Insallah canim hayirli haberlerini aliriz bnmde biraz skntili geciyor 7. Haftamdayim rabbim hepimize kucagimoza almayi nasip etsin31 ekimde duyacağım inşallah
Amin inşallah canımInsallah canim hayirli haberlerini aliriz bnmde biraz skntili geciyor 7. Haftamdayim rabbim hepimize kucagimoza almayi nasip etsin
Hayırlı olsun kaç çıktı değerinMerhaba kizlar. Insallah Ben de artik bir haziran annesi adayiyim
kan testine gore resmi olarak hamileyim