• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Birde kızlar kan tahlili yaptırmamız gerekiyo mu ben ilk beta için gittim 100.7 çıktı 2 gün sonra gittim 280 oldu. Dahada gitmedim çarşambaya randevu aldım pazartesi tekrar gitmelimiyim sizce?

Birde kızlar kan tahlili yaptırmamız gerekiyo mu ben ilk beta için gittim 100.7 çıktı 2 gün sonra gittim 280 oldu. Dahada gitmedim çarşambaya randevu aldım pazartesi tekrar gitmelimiyim sizce?
Yeter iki kez baktirmissin ve güzel artmış. Simdi sıra keseyi görmekte:)

Ben bir kere yaptirdin tahlil. 2hafta sonra gidicem artik.
Maşallah canım ben ilk yaptırdım 100 ikinci yaptırdım 280 oldu çarşambaya kese görürüz belki dedim ama 5000 leri bulmaz değerim. Erken yumurtladın sen sanırm maşallah :KK200:

Maşallah canım ben ilk yaptırdım 100 ikinci yaptırdım 280 oldu çarşambaya kese görürüz belki dedim ama 5000 leri bulmaz değerim. Erken yumurtladın sen sanırm maşallah :KK200:
Ben erken test hic yaptirmadim. Adetim gecti ten 3-4gun sonra tatlim

Uygulamaya gore 4+6 dayim bugun
Senin canim
Tlfnda uygulamaya göre 5. Haftadayım en son adet tarihim 12 eylül yumurta takibi yaptırdım 30 etlül çatladı canım o yzden takvime göre gitmiyo sanırım benimki ama seninki çoğul gebelik olabilir mi 5000 maşallah :KK200:

Benim de son 17eylul canim. Ben de kendimce oyle yorumladim ama tek kese varmis

Benim de son 17eylul canim. Ben de kendimce oyle yorumladim ama tek kese varmis
Ne zaman çatladı biliyomusun peki? Ben yumurta takibi yaptırdığım için biliyorum adet döngümün 20. Günü veya bikaç gün sonrası çatladı çatladı çünkü 19. Günü gidince yumurtam duruyodu

Bilmiyorum canim ama 14.gunu 30 una geliyor. Ozaman calamity olabilir. Takip yapmadik. 2gunde bir duzenli iliski yaptik adetten sonra.

Zaten haftalara gore olmasi gereken deger yaziyor tahlil kagidinda ama hatirlamiyorum suan. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah tatlim.

Back