- 26 Ağustos 2016
- 1.464
- 1.407
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya gozukur kesesi ❤Merhaba kizlar. Benim adetim henuz 3gun gecti. Dun aksam idrar testi yaptim pozitif cikti. Yarin saglik ocagin da gidip test yaptircam.ultrasonda nezaman gorunur nezaman gitmek gerek
Gayet iyi 2 kati iste:)Merhaba hepinize. Dünkü değerim 48 di bugün 80 cikti iyi mi sizce? Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah
Amin insallah canim bende yeniyim cok heyecanli ve mukemmel bir duyguRabbim tamamina erdirsin insallah. Benimde SAT 9 eylül 5+5 iz bugunMerhabalr benimde bat 12 ekimdi 14 ekimde beta hcg 119 cıktı 17ekimde de 983 e yükselmiş :) rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin :)
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canimgunaydın .saglık ocagında tahlil verdim kızlar bakalım yarın öğlenden sonra alacağım sonuçları hayırlısı
:)
Super haftaya keseyi görürsunuz insallahMerhabalr benimde bat 12 ekimdi 14 ekimde beta hcg 119 cıktı 17ekimde de 983 e yükselmiş :) rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin :)
Benimde sag kasigimda cok agri var canim Hayirlisi insallahKizlar sag kasigimda agri var bi kac gundur ayni durumu yasayan varmi
Bizim satlarimiz beraber canim❤Benimde sag kasigimda cok agri var canim Hayirlisi insallah
Benımde bugun basladı ya kacıncı haftan senınKizlar sag kasigimda agri var bi kac gundur ayni durumu yasayan varmi
5+5Benımde bugun basladı ya kacıncı haftan senın