- 26 Ağustos 2016
- 1.464
- 1.407
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya gozukur kesesi ❤Merhaba kizlar. Benim adetim henuz 3gun gecti. Dun aksam idrar testi yaptim pozitif cikti. Yarin saglik ocagin da gidip test yaptircam.ultrasonda nezaman gorunur nezaman gitmek gerek
Gayet iyi 2 kati iste:)Merhaba hepinize. Dünkü değerim 48 di bugün 80 cikti iyi mi sizce? Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah![]()
Amin insallah canim bende yeniyim cok heyecanli ve mukemmel bir duyguMerhabalr benimde bat 12 ekimdi 14 ekimde beta hcg 119 cıktı 17ekimde de 983 e yükselmiş :) rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin :)
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canimgunaydın .saglık ocagında tahlil verdim kızlar bakalım yarın öğlenden sonra alacağım sonuçları hayırlısı
:)
Super haftaya keseyi görürsunuz insallahMerhabalr benimde bat 12 ekimdi 14 ekimde beta hcg 119 cıktı 17ekimde de 983 e yükselmiş :) rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin :)
Benimde sag kasigimda cok agri var canim Hayirlisi insallahKizlar sag kasigimda agri var bi kac gundur ayni durumu yasayan varmi
Bizim satlarimiz beraber canim❤Benimde sag kasigimda cok agri var canim Hayirlisi insallah
Benımde bugun basladı ya kacıncı haftan senınKizlar sag kasigimda agri var bi kac gundur ayni durumu yasayan varmi
5+5Benımde bugun basladı ya kacıncı haftan senın